Follow my blog with Bloglovin

Voor in de agenda| zaterdag 16 juni 2018 Yogafestival Amersfoort

yoga festival amersfoort - Voor in de agenda| zaterdag 16 juni 2018 Yogafestival Amersfoort

Nederland is een nieuw yogafestival rijker! Op zaterdag 16 juni vindt in Amersfoort de eerste editie van het Yoga Festival Amersfoort plaats. De tuin van het Eemklooster wordt omgetoverd tot een plek die volledig in het teken van de yoga lifestyle zal staan. Dat kan niet anders dan  een groot feest worden!

Yoga & workshops

Zowel beginnende als gevorderde yogi’s kunnen hun hart ophalen tijdens het Yoga Festival Amersfoort. Er zullen verschillende workshops zijn in meer dan acht verschillende yogastijlen waaronder Hatha, Vinyasa & Yin.

De lessen worden verzorgd door bekende en inspirerende docenten uit de regio zoals Anoshe Overington, Thirza van de Hoef en Peter Taminiau. Naast de yogalessen kun je ook deelnemen aan workshops, zoals mindfulness, voeding & stress en persoonlijkeontwikkeling. Ook is het mogelijk om je tussen de workshops door te laten masseren en kun je relaxen in een tipi tent.

Tip van de organisatie: vergeet niet je eigen yogamatje en dekentje mee te nemen!

Bekijk het volledige programma hier

Vega foodtrucks

Voor de innerlijk mens wordt tijdens het festival ook goed gezorgd. Er zullen vega foodtrucks zijn waar je healthy bites kunt halen.

Een dansende afsluiter

Het festival wordt afgesloten met een groot dansfeest. Een DJ zorgt ervoor dat aanwezigen niet stil kunnen blijven staan. Voetjes van de vloer en vrijuit bewegen op de heerlijke house en ecstatic dance sounds!

Tickets en info

Voor meer informatie kun je terecht op http://www.yogafestivalamersfoort.nl/. Hier vind je alle informatie over het programma en kun je ook je ticket kopen.

Alle informatie op een rij:

Tickets

  • Kinderen t/m 12 jaar: gratis
  • Ticket hele dag: €49,50
  • Avond ticket (incl. 1 yogales en avondfeest): €18.50

Adres
Het buitenterrein van Eemklooster Amersfoort:
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Meer informatie: http://www.yogafestivalamersfoort.nl/ 

Ga jij naar het Yoga Festival Amersfoort?
Volg:
Deel deze blog!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *