Follow my blog with Bloglovin

Zalando We Love Yoga + win een duurzame yogapakket (gesloten)

Zalando We Love Yoga + win een duurzame yogapakket (gesloten)

Collage prijzen pakket zalando - Zalando We Love Yoga + win een duurzame yogapakket (gesloten)

I love yoga. Zoveel is jou inmiddels denk ik wel duidelijk. In mijn blogpost van afgelopen maandag heb ik je daarom vijf redenen gegeven waarom jij ook met yoga zou moeten beginnen (lees het hier!). Maar ik ben niet de enige die vindt dat ook jij aan yoga zou moeten doen. Zalando is namelijk onlangs het “We Love Yoga” project gestart. Het doel van dit project? Jou alle handvaten geven die je nodig hebt om te beginnen met yoga!

Wat houdt We Love Yoga in?

 

Zalando 2 - Zalando We Love Yoga + win een duurzame yogapakket (gesloten)

We Love Yoga is er volledig op gericht om jou alle informatie te geven die jij nodig hebt om te beginnen met yoga. Daarom vind je op de We Love Yoga pagina informatie over de verschillende yogastijlen (klik hier). Ook kun je een test doen om te zien welke yogastijl waarschijnlijk het beste bij je past. Verder vind je op de website interviews met een aantal bekende nationale en internationale yogi’s die je tips geven voor je eigen yoga practice. En een leuk feitje: een van docenten door wie ik ben opgeleid, Olav Aarts, wordt ook op de website geïnterviewd!

Mocht je nu al langer yoga doen en je bent op zoek naar een nieuwe vorm van yoga, dan kan je ook eens rondkijken op de We Love Yoga Pagina. Daar staan namelijk een aantal nieuwe yogatrends zoals “clubbing yoga” en “boxing yoga” vermeld. Ik had daar nog niet van gehoord, en ik vond het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen ter inspiratie.

Uiteraard geeft Zalando je ook tips om een nieuwe yoga outfit samen te stellen. Gelukkig verkoopt Zalando verkoopt een aantal duurzame yogamerken zoals PrAna en Onzie, dus ook als fair fashionista kun je bij hen terecht voor een yogaoutfit! (Lees hieronder hoe je duurzame yogakleding kunt winnen!).

 

Zalando 1 - Zalando We Love Yoga + win een duurzame yogapakket (gesloten)

Win een duurzaam yogapakket ter waarde van € 299,85!

 

Dit is nog niet alles, want ik mag op Palace of Bliss een duurzaam yogapakket ter waarde van € 299,85 weggeven! In het pakket zit:

 1. Een yogamat van Mara Hoffman dat gemaakt is van natuurlijk rubber t.w.v. €154,95;
 2. Een shirt van PrAna dat gemaakt is van gerecycled plastic t.w.v. € 64,95; en
 3. Een yogabroek van Onzie dat eerlijk is geproduceerd t.w.v. € 79,95.
Collage prijzen pakket zalando - Zalando We Love Yoga + win een duurzame yogapakket (gesloten)Wat moet je doen om te winnen?

 

 1. Volg/like Palace of Bliss op Facebook, Instagram of Twitter.
 2. Maak een extra kans om te winnen door de Facebook post te liken, het Twitter bericht te re-tweeten of te reposten op Instragram.
 3. Laat in de comments weten dat je meedoet en laat dan ook weten waar je het bericht hebt gedeeld.

De winnaar wordt op 9 oktober 2016 bekend gemaakt via social media en per email! (Deze winactie is gesloten).

Veel succes!

De winnares van de winactie is Froukje! Van harte gefeliciteerd! Ik zal per mail contact met je opnemen voor je adres en maten! Alle andere deelnemers, onwijs bedankt voor de leuke reacties! Binnenkort komt er weer een winactie op de site, dus houd die in de gaten!

(Gesponsord artikel)

Volg:

38 Reacties

 1. Avatar for Marieke 21 september 2016 / 16:34

  Wow, wat gaaf! Ik ben nog maar kortgeleden met yoga in aanraking gekomen, maar ik merkte het al snel dat het ontzettend goed is voor mijn lichaam Γ©n mind (iets met drukke kantoorbaan & yoga keeps you sane). Ik doe daarom heel graag mee! Ik zal het bericht voor je delen op Twitter en Facebook, je volgen doe ik al πŸ™‚

  • Avatar for Hailey 23 september 2016 / 22:58

   Leuk dat je meedoet, Marieke! Ik zet je erbij! Dank voor het delen!

 2. Avatar for Cai (Linea Polefit)
  Cai (Linea Polefit)
  21 september 2016 / 17:48

  Wat een leuke actie! Dat heb je goed gefixt. Ik geniet nog van de laatste paar dagen zon door buiten te stretchen. Die yogamat zal erg goed staan op het gras naast de paardjes πŸ™‚ Op alledrie de kanalen heb ik je gedeeld en geliked ??

 3. Avatar for Anouk Wiegman
  Anouk Wiegman
  22 september 2016 / 13:19

  Yoga … Wat een prachtige manier om volledig met jezelf in contact te komen. Lichamelijk & geestelijk … Terug naar het balans ?

  • Avatar for Hailey 23 september 2016 / 23:00

   Zeker! Yoga is fantastisch voor balans, op en naast de mat!

 4. Avatar for Marina Heijs
  Marina Heijs
  22 september 2016 / 14:47

  Wat een gave actie en wat een prachtig pakket!! Ik heb het geliked en gedeeld, nu duimen! <3

  • Avatar for Hailey 23 september 2016 / 23:01

   Dankjewel! Leuk pakket is het! Vind het ook zo gaaf dat ik deze mag weggeven! Je naam staat genoteerd! Ik duim met je mee!

 5. Avatar for Claire 25 september 2016 / 18:25

  Wat een toffe winactie! Ik doe mee. Meestal sport ik in een oud t-shirt en joggingbroek dus iets tofs Γ©n duurzaams kan ik wel gebruiken πŸ˜€ Ik volgde je al op social media en heb het bericht via FB gedeeld! *fingers crossed*

  • Avatar for Hailey 27 september 2016 / 12:31

   Ja, dat zou heel erg leuk zijn! Ik zet je erbij!

 6. Avatar for Marcha
  Marcha
  25 september 2016 / 19:16

  Ik ben een maand of 5 bezig met afvallen en fitter worden. Ik doe voornamelijk lopen op de loopband en met gewichten en elastieken trainen. Maar ik mis de soepelheid in mn lichaam. Ik wil graag kijken of yoga of pilates mij hierbij kan helpen. Die mat zou echt super naast mn bed staan en fijne sportkleding is altijd goed πŸ™‚

  • Avatar for Marcha
   Marcha
   25 september 2016 / 19:17

   Oh en ik heb gedeeld via Twitter πŸ˜‰ (@squabje)

  • Avatar for Hailey 27 september 2016 / 12:32

   Yoga zou je heel goed kunnen helpen om soepeler te worden! Leuk doel! Ik heb je deelname genoteerd!

 7. Avatar for Sanne
  Sanne
  26 september 2016 / 19:59

  Wat een fijne winactie! Ik doe graag mee! Ik yoga nu een jaar fanatiek en ik ben zΓ³ blij dat ik yoga ontdekt heb! Het brengt me altijd weer terug bij mezelf, wat ik goed kan gebruiken in mijn hectische studentenleven πŸ™‚
  Ik heb jouw bericht geliked op FB en Instagram!

  • Avatar for Hailey 27 september 2016 / 12:33

   Wat leuk om te lezen dat yoga zo goed voor je werkt! Het geeft echt rust in de drukte van alle dag! Leuk dat je meedoet met de actie! Ik zet je erbij!

 8. Avatar for Charissa 1 oktober 2016 / 11:39

  Wow wat een prachtige, inspirerende website en wat een gulle winactie!!
  In december studeer ik af als Yoga Teacher, ik heb zoveel gehad aan yoga en wil dit nu doorgeven. Zo dankbaar voor hoe mijn leven veranderd is sinds ik Yoga beoefen. Het is werkelijk een prachtige en empowering way of life. Ik doe mee met de actie omdat ik als ik les ga geven goed voor de dag wil komen. En wil laten zien dat Yoga helemaal niet geitenwollensokken is.
  Sat Nam en Wahe Guru!!!

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:12

   Heel leuk dat je meedoet, Charissa! Vanavond rond 19.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt!

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:13

   Dankjewel Monique! Leuk dat je een reactie achterlaat!

 9. Avatar for Lesley 6 oktober 2016 / 13:54

  Doe heel graag mee aan deze winactie! Ik heb wel wat rust in m’n koppie nodig dus moet weer echt aan yoga gaan beginnen. Bij mij in de buurt zit nu een mooi yoga centrum ben er al gaan kijken. Ze doen er ook yoga in hangmatten wil dat graag ook eens proberen. Heel leuk! Dacht dat ik je overal volgde maar nog niet helemaal, nu wel hihi heb op twitter geretweet en op fb geliked

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:14

   Ja, dat is aerial yoga! Dat heb ik nog nooit gedaan, maar staat wel hoog op mij wishlist! Dankjewel voor het volgen! De winaar wordt vanavond rond 19.00 uur bekend gemaakt!

 10. Avatar for Froukje 6 oktober 2016 / 14:15

  Super toffe actie! Ik doe uiteraard mee en heb hem gedeeld op mijn prive fb en via twitter! Hoop dat ik na mijn knie operatie van dit mooie setje gebruik kan gaan maken ☺️☺️

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:15

   Dat zou leuk zijn, Froukje! Gaat het al wel weer wat beter met je knie?

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 20:46

   Froukje, van harte gefeliciteerd! Jij hebt gewonnen! Ik neem morgen contact met je op voor je adresgegevens en maten!

 11. Avatar for Lieke
  Lieke
  6 oktober 2016 / 18:02

  Wat een leuke actie en wat een mooie spullen. Ik volg je nu op Twitter en hoop veel leuke stukjes van je te lezen! πŸ™‚

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:16

   Leuk dat je mij nu volgt via Twitter! De winnaar van de actie wordt vandaag rond 19.00 uur bekend gemaakt!

 12. Avatar for Fiz
  Fiz
  6 oktober 2016 / 18:39

  Super setje! Deze zou ik zonder schuldgevoel kunnen dragen en gebruiken. Volg je via FB en heb het berichtje daar een like gegeven <3

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:17

   Ja, met dit setje is het zeker guilt free yoga doen!

 13. Avatar for ilsiee prins
  ilsiee prins
  6 oktober 2016 / 19:04

  Wat een supergave actie! πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ Ik doe heeeel erg graag mee,
  woon net sinds een paar weekjes samen met mijn vriend… Behooorlijk wennen, ben echt tijd/een plekje voor mezelf nodig merk ik… Op advies van mijn zus begonnen met yoga… Echt dat werkt super relaxed! πŸ˜‰
  Vind mezelf helemaal terug in de yoga, zal super zijn deze set te mogen winnen!
  Groetje Ilsiee

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:18

   Wat goed dat je zus je op de pad van de yoga heeft gestuurd! Yoga doen is inderdaad een momentje voor jezelf nemen! Goed dat jij dat al hebt ontdekt!

 14. Avatar for Maaike
  Maaike
  7 oktober 2016 / 22:07

  Wat een mooie spullen voor yoga! Vooral de broek, heel leuk! Ik doe heel graag mee!
  Ik volg je accounts en heb de actie geliked op Facebook en gedeeld op Twitter en Instagram.

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:19

   Ja, toffe broek is het he?! Leuk dat je mee doet! De winnaar wordt vanavond rond 19.00 uur bekend gemaakt!

 15. Avatar for Lise
  Lise
  7 oktober 2016 / 23:47

  Mooie giveaway. Ik z zou dolgraag deze mooie set winnen. Ik geen geliked en gedeeld op instagram.

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:19

   Leuk dat je meedoet! Jij gaat rond 19.00 uur ook mee met de loting!

 16. Avatar for Janneke
  Janneke
  9 oktober 2016 / 15:46

  Wat een super leuke actie, ik doe graag mee!!! Ik heb het berichtje gedeeld op Facebook. Groetjes Janneke

  • Avatar for Hailey 9 oktober 2016 / 16:20

   Leuk dat je meedoet! De winnaar wordt vanavond rond 19.00 uur bekend gemaakt! Toi, toi, toi!

 17. Avatar for Cecile
  Cecile
  9 oktober 2016 / 16:32

  Ik doe nog graag mee op de valreep! Geweldige winactie Hailey & Zalando! Ik volgde je al op Instagram maar nu ook op Facebook. Heb het bericht daar ook gedeeld.
  Lijkt me super om zo’n mooie mat tevoorschijn te mogen halen, die ook nog eens duurzaam is. Hopelijk net dat ene zetje dat maakt dat ik meer yoga ga doen, wat juist zo welkom is met een 4-jarige en newborn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *