Follow my blog with Bloglovin

Vollere wenkbrauwen door het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics

In dit artikel vind je een review van de Biomed Organics wenkbrauwserum "Beautiful Brow"

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik was elf jaar oud en op een avond besloot ik dat het noodzakelijk was om mijn wenkbrauwen te epileren. Niet gehinderd door enige kennis van schoonheidsspecialisme, ging ik aan de slag. Na het nodige plukwerk, kwam ik tot de conclusie dat ik klaar was. Er was nog maar een dun streepje haar over, maar ik was er blij mee. In de jaren die hierop volgden, heb ik met veel plezier een streepje wenkbrauw gehad.

Toen ik ergens in mijn twintigere jaren bedacht dat ik toch liever dikkere wenkbrauwen had, kwam ik tot de nare ontdekking dat ik geen goede haargroei (meer) had. Ondanks mijn pogingen om mijn wenkbrauwen te laten groeien, bleef het een redelijk dun lijntje, met bovendien wat kale plekken. Omdat ik nog steeds droom van vollere wenkbrauwen, heb ik het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics getest. Dit serum belooft dat je binnen een paar weken vollere en dikkere wenkbrauwen hebt. Gezien de huidige status van mijn wenkbrauwen, had ik daar wel oren naar.

Over Biomed Organics

BiomedOrganics is een Duits cosmeticamerk. Al hun producten zijn voor 98,9% natuurlijk, ze zijn 100% vegan en bevatten geen parabenen, essentiële oliën, synthetische parfums en zijn proefdiervrij.

Eerder schreef ik ook een review over de Forget Your Age crème van Biomed Organics en daar was ik erg over te spreken!

Wat het wenkbrauw serum belooft te doen

DSC08823 - Vollere wenkbrauwen door het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics

Het serum belooft dat het je in slechts zestig dagen tijd, zichtbaar vollere wenkbrauwen geeft. De extra haargroei wordt veroorzaakt door het ingrediënt pentapeptide. Dit zorgt ervoor dat er meer haren aanwezig zijn in de groeifase van een haar.  Ook stimuleert het de aan maak van keratine. Dit zorgt ervoor dat haren langer worden en minder snel uit vallen.

De ingrediënten

DSC08826 - Vollere wenkbrauwen door het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics

De Beautiful Brow serum bestaat uit de volgende ingrediënten:

 • Water
 • Glycerin
 • boric acid
 • tropolone
 • sodium chloride
 • hydroxyethylcellulose,
 • 1,2-hexanediol
 • caprylyl glycol
 • sodium benzoate
 • sodium borate
 • disodium edta
 • benzoic acid
 • myristoyl pentapeptide-1
Hoe is de Beautiful Brow bevallen?

De Beautiful Brow belooft je binnen zestig dagen vollere wenkbrauwen. Bij mij duurde het echter langer voordat ik wat verschil begon te merken. Na ongeveer drie maanden begon ik verschil te zien. Het verschil is niet wereldschokkend, dat moet ik toegeven, maar ik merk zeker wel wat verschil.

Beide wenkbrauwen zijn wat voller geworden. Mijn rechterwenkbrauw toont naar mijn mening wel meer resultaat dan mijn linker wenkbrauw. Vooral bij de aanzet van mijn wenkbrauwen kan ik zien dat ze dikker zijn geworden. Aan beide kanten is er meer haar aanwezig, voordat de wenkbrauw overloopt in de boog. Mijn linker wenkbrauw had een kale plek. Helaas is deze nog niet helemaal verdwenen, maar rondom die plek is er al wel meer haar dan voorheen.

voor 1.2 - Vollere wenkbrauwen door het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics

Linkerwenkbrauw voor het gebruik van de Beautiful brow serum

 

DSC01042 - Vollere wenkbrauwen door het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics

Linkerwenkbrauw na het gebruik van de Beautiful brow serum. Je kunt zien dat mijn wenkbrauw iets voller is en dat de kale plek minder is geworden.

 

voor 2 - Vollere wenkbrauwen door het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics

Mijn rechterwenkbrauw voor het gebruik van de Beautiful brow serum.

 

na 2 - Vollere wenkbrauwen door het wenkbrauwserum “Beautiful Brow” van Biomed Organics

Mijn rechterwenkbrauw na het gebruik van de Beautiful brow serum. Mijn wenkbrauw is iets voller dan voorheen.

Ik ben benieuwd of mijn wenkbrauwen in de komende periode nog dikker zullen worden. Ik hoop het in ieder geval!

Probeer de Beautiful Brow zelf met deze kortingscode!

Tot en met 3 november 2017 krijg je met de kortingscode: palaceofbliss30% 30% korting op je aankopen via de Biomed Organics webshop! Mocht je benieuwd zijn naar het serum, dan kan je het nu dus nét wat voordeliger zelf uitproberen.

De Beautiful Brow kost € 50 voor 4 ml. Hier doe je ongeveer vier maanden mee. Het is verkrijgbaar in de de webshop van Biomed Organics. Mocht je het leuk vinden, dan kun je Biomed ook volgen via Instagram en Facebook.

Heb jij de Beautiful Brow van Biomed Organics al eens geprobeerd?

Volg:
Deel deze blog!

4 Reacties

 1. Avatar for Mariëlle 19 oktober 2017 / 13:01

  Ik ben ook wel heel benieuwd hoe deze werkt! Ik heb het lash serum geprobeerd en die is goeeeed!

  • Avatar for Hailey 19 oktober 2017 / 13:02

   O, de lash serum! Die wil ik ook nog eens proberen! Ik ga toch mijn eigen kortingscode gebruiken, denk ik! Haha!

 2. Avatar for Charissa van der Vlies 19 oktober 2017 / 13:31

  Ik ben heel benieuwd of het nog verder gaat opvullen. Ik heb zo’n spijt van mijn plukgedrag. Ik had prachtige unibrows 😉 (Frida rocks!) – van die echte Brooke Shields jaren tachtig brows(en wat vond ik ze lelijk!) en nu wat zielige streepjes met kale plekjes er tussen…spijt! Wil mijn Brooke look terug 😉
  Ik probeer nu ze zo schoon mogelijk te houden – dus geen cremes opsmeren (want dat schijnt ook de groei te blokkeren) en ik moet zeggen dat op zich helpt al best! En doe ook zo nu en dan een castor oil kuurtje – elke dag insmeren (nacht) met castor olie. En niet meer plukken, wat ook best moeilijk is want het groeit niet zo mooi nu. Maar ik hoop dat het daarmee opvult. Ik hoop dat deze serum echt gaat doen wat het belooft en dat je jouw brows helemaal terug krijgt. Houd ons op de hoogte ajb. Groetjes en dank !

  • Avatar for Hailey 24 oktober 2017 / 15:55

   Zo herkenbaar, Charissa! Wat jammer van je Brook Shields wenkbrauwen! Sinds wanneer laat je je wenkbrauwen weer groeien? Leuk om te lezen welke schoonheidsrituelen jij hebt en dat het werkt! Nu inderdaad maar hopen dat onze wenkbrauwen weer aangroeien! Ik vrees dat ik nooit hele volle wenkbrauwen zal hebben, maar in combinatie met een wenkbrauwpoeder lijkt het tegenwoordig al best wat! Ik houd je op de hoogte! Veel liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *