Follow my blog with Bloglovin

Fair fashion outfit van webshop watMooi + 20% KORTING!

Watmooi + kortingscode 3

Eerlijk is eerlijk: sinds de lock down draag ik iets vaker dan normaal hoodies en joggingbroeken. Als ik dit bericht van Metro mag geloven ben ik niet de enige. Maar liefst 48% van de ondervraagden brengt de dagen door in een joggingbroek of pyjama. Hopelijk is de lock down snel voorbij en kunnen de mooie kleren weer uit de kast. Goede kans dat je inmiddels wel wat inspiratie kunt gebruiken. Daarom ontving ik van fair fashion webshop watMooi een hele fijne outfit die ik vandaag mag showen. Ook mag ik je 20% korting geven op jouw bestelling, dus lees snel verder!

Over webhop watMooi

Fair fashion webshop watMooi is in 2006 opgericht door Joke Bom. Inmiddels is watMooi zelfs de grootste fair fashion webshop van Nederland. Heel fijn! Zo maken ze fair fashion shoppen heel makkelijk én dragen ze bij aan een mooiere wereld. I love it!

Handige duurzaamheidsicoontjes

watMooi icoontjes - Fair fashion outfit van webshop watMooi + 20% KORTING!
Dit zijn de icoontjes van watMooi die aangeven waarom een kledingstuk duurzaam is.

Wat ik heel fijn vind aan de webshop van watMooi is dat bij ieder kledingstuk icoontjes staan die aangeven waarom een kledingstuk duurzaam is. Zo kun je snel zien of een kledingstuk bijvoorbeeld vegan of fair trade is. Dit maakt het erg makkelijk kleding te selecteren dat voldoet aan de waarden die jij belangrijk vindt. Heel handig dus!

Mijn fair fashion outfit || top van Alchemis, broek van Rhumaa

Wat mooi 6 scaled - Fair fashion outfit van webshop watMooi + 20% KORTING!

Van watMooi ontving ik een top van Alchemist (een van mijn favoriete fair fashion merken) en een broek van Rhumaa.

De top: Medea van Alchemist

Watmooi kortingscode  scaled - Fair fashion outfit van webshop watMooi + 20% KORTING!

Ik ben echt in love met deze top van Alchemist. Zoals ik al zei is dit een van mijn favoriete fair fashion merken. Dat komt vooral omdat al hun kleding heel stijlvol en elegant is. Deze top is dat ook. De mouwen zijn net iets langer dan de meeste tops met korte mouwen. Dit geeft de top meteen een stijlvolle en speciale look.

Daarnaast heeft de top mooie details en zijn de mouwen afgewerkt met een leuke golvende rand. Of je nu weer naar kantoor gaat of naar een feestje, deze top kun je altijd wel dragen. En van zulke all round kleding ben ik fan!

De top is gemaakt van biologisch katoen, is vegan en heeft ook het Fair Wear keurmerk. De Medea top valt redelijk ruim, maar dat komt ook door het model: hij hoort wat wijder te zitten. Ik draag op de foto een maat S.

Deze top kost € 119,95 en je bekijkt hem hier.  

De broek: Bond Fuij van Rhumaa

wat mooi 5 scaled - Fair fashion outfit van webshop watMooi + 20% KORTING!

Vind je deze broek ook niet super vrolijk? Ik wel! Ik word echt mega blij van de mooie oranje kleur! Daarnaast zijn de wijde pijpen ook heel fijn. Vooral als het straks weer warmer wordt, kan ik een wijde pijp wel goed waarderen.

Waar ik ook blij van word is dat de broek vegan is en er dus geen dierlijke materialen zijn gebruikt voor de productie van deze broek. Dat is iets waar ik altijd als eerste naar kijk wanneer ik iets nieuws (of tweedehands) koop. Verder is de broek onder eerlijke omstandigheden geproduceerd en gemaakt van de duurzame materialen lyocell en viscose. Doordat er geen elastaan in de broek zit, rekt hij niet mee. Ik draag normaal gesproken broeken in maat M, maar van deze had ik een maatje groter nodig. Handig om in de gaten te houden wanneer je deze broek bestelt!

De broek Bond Fuij broek kost €169 en je bekijkt het hier.

20% korting bij watMooi

Watmooi kortingscode 1 scaled - Fair fashion outfit van webshop watMooi + 20% KORTING!

Wil jij jezelf verwennen met deze outfit of iets anders leuks uit de collectie van watMooi? Dan heb ik héél goed nieuws voor je! De komende 2 weken krijg je namelijk 20% (!!) korting op de gehele collectie van watMooi. Sale items zijn uitgesloten van de korting, dus houdt dat in de gaten.

Je kunt voor de korting de kortingscode mooihailey gebruiken. De code is geldig tot en met 18 mei 2020.

Heel veel shop plezier en laat ook zeker weten wat voor moois jij hebt geshopt!

Wat is jouw favoriete item uit de watMooi collectie?

Volg:
Deel deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *