Follow my blog with Bloglovin

Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

In deze blog lees je een review over de Olive Print top van het duurzame kledingmerk Alchemist. Deze kreeg ik van duurzame kledingwebshop watMooi.

Jongens, wat is het koud geweest in februari! Gelukkig heeft de Russische Beer het land inmiddels verlaten en heeft hij de ergste kou ook meegenomen. Dat betekent dat we iedere dag een stukje dichterbij de lente komen. Yes!

De komst van de lente betekent naast warmere dagen ook koelere kleding. Duurzame mode webshop, watMooi heeft een prachtige collectie met bewuste zomerkleding. Ik ontving van deze lieve mensen een prachtige top van een van mijn favoriete merken: Alchemist. Hoe deze is bevallen lees je in dit artikel. En vergeet niet door te lezen tot het einde, want daar vind je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt in de webshop van watMooi. En believe me, dat wil je!

Handige icoontjes die het winkelen makkelijker maken

watmooi webshop eerlijke icoontjes - Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

Deze icoontjes vind je bij de Alchemist Olive Print Top.

Ik winkel graag bij watMooi. Dit komt omdat zij een groot assortiment aan duurzame kleding en accessoires hebben. Daarnaast hebben ze ook veel vegan fashion. Op de website vind je per kledingstuk een handig icoontje waarmee dit wordt aangegeven. Ook wordt per item aangegeven of een item bijvoorbeeld milieuvriendelijk is geproduceerd of dat de kledingarbeider een eerlijk loon heeft ontvangen. Ik vind deze icoontjes heel handig en scan deze altijd als eerste wanneer ik op de site aan het winkelen ben.

Top: Alchemist Olive print

Wat mooi zomer collectie 2018 2 1024x682 - Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

Inmiddels heeft watMooi al een aardige zomerse collectie in haar webshop en de collectie wordt nog steeds aangevuld. Wat mij gelijk opviel waren de vele vrolijke en frisse kleuren. Ook bestaat de collectie uit veel mooie tijdloze basics, die ook in de lente en herfst goed te dragen zijn. Heel fijn dat je de items dus lang en vaak kan dragen!

Ik was in één klap verliefd op de Olive Print top van Alchemist. Zoals je misschien wel weet houd ik enorm van zwarte kleding. Toch vind ik het fijn om, vooral in de zomer, er een kleurtje bij te dragen. Deze top is voor mij dus the best of both worlds. Veel zwart, een beetje kleur. Ideaal! Daarbij past deze top ook perfect bij mijn allernieuwste fascinatie: planten! De dames van watMooi waren zo lief om mij dit shirt toe te sturen. Jongens, wat ben ik daarbij mee!

Wat mooi zomer collectie 2018 3 1024x682 - Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

De top is gemaakt van viscose. Dit is een textielsoort dat van bomen wordt gemaakt. Ik had nog geen kleding die gemaakt is van viscose, dus ik was er erg benieuwd naar. Wat gelijk opvalt is dat het een hele soepele en lichte stof is. De stof voelt zacht aan, ook op de huid. Daarnaast is de stof luchtig en valt de top losjes, wat beide tijdens de warme zomerdagen fijn is. Verder is de stof een beetje elastisch, waardoor het makkelijk aan- en uit te trekken is.

Behalve de prachtige olijfprint, heeft de top ook een hoge hals met een strikje. In de hals zit elastiek, wat zorg voor een gerimpeld effect. Ik vind de hals echt prachtig. Het heeft een hele klassieke uitstraling en daar houd ik enorm van!

Wat mooi zomer collectie 2018 8 1024x682 - Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

Wat mooi zomer collectie 2018 11 1024x682 - Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

Wat mooi zomer collectie 2018 10 1024x682 - Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

Ik draag de top in maat M, maar een S zou mij ook hebben gepast. De Alchemist Olive Print top kost € 109,95 en is verkrijgbaar in de webshop van watMooi.

10% korting bij watMooi + gratis verzendkosten

Wat mooi zomer collectie 2018 9 1024x682 - Review uit de watMooi webshop || Alchemist Olive Print Top

Speciaal voor de lezers van Palace of Bliss heb ik een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op je aankoopbedrag. Daarnaast is verzending binnen Nederland altijd gratis. Mocht je deze top of iets anders moois van watMooi willen toevoegen aan je garderobe, dan is dit een goed moment om je slag te slaan!

Je kunt de kortingscode wmbliss18 één keer gebruiken. Hij is geldig tot en met 22 maart 2018.

Heel veel shop plezier!

Wat is jouw favoriete item uit de watMooi zomercollectie?

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met watMooi!

Foto’s: Laura Tjon Tsoe Jin

Volg:
Deel deze blog!

8 Reacties

  1. Avatar for Linda 8 maart 2018 / 10:39

    De top is prachtig, de vorm en de kleur staan je echt heel erg mooi!

  2. Avatar for Iris 9 maart 2018 / 09:54

    Oooh deze top staat je zo goed! Heel erg leuk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *