Follow my blog with Bloglovin

Waarom ik een purpose coach ben geworden

Waarom ik purpose coach ben geworden

Afgelopen augustus vertelde ik er al heel kort iets over: ik ging een opleiding doen tot life coach. Inmiddels ben ik ook aan het werk als Soul Purpose and Inner Transformation coach op HaileyNoa.com. Hier ben ik héél erg enthousiast over. In mijn werk als purpose coach heb ik namelijk mijn purpose gevonden. Aangezien ik nog niet zoveel op mijn Nederlandse blog over mijn nieuwe werk heb verteld, wordt het tijd om daar verandering in te brengen.

Daarom vertel ik je in deze blog waarom ik purpose coach ben geworden en wat ik als purpose coach nou precies doe!

Waarom ik een coaching opleiding heb gedaan

Vorige zomer deelde ik voor het eerst mijn levensverhaal met mijn lezers. Ik ben als kind veelvuldig lichamelijk en geestelijk mishandeld door mijn moeder. Heel lang heb ik mij hiervoor geschaamd, maar vorig jaar zag ik voor het eerst heel duidelijk dat dit nergens voor nodig was. Mijn verleden heeft mij gemaakt tot wie ik vandaag ben. En ik ben behoorlijk blij met wie ik ben.

Ik durfde toen ook voor het eerst toe te geven dat ik mijn verhaal wilde gebruiken om andere mensen te helpen. Ik ben helaas niet de enige die weleens een mindere periode heeft gekend. Ik geloof dat ik met ervaringen en levenslessen de juiste tools in handen heb om anderen te helpen met hun struggles. Toen dit eenmaal duidelijk was voor mij, wist ik het zeker: ik wil coach worden.

Vanaf dat moment is het snel gegaan. Ik vond een coach opleiding die mij aansprak en ging aan de slag om mijn certificering te halen. Ik ben opgeleid om online coach te worden en ik heb als niche purpose coaching gekozen.

Waarom ik mensen help hun purpose te vinden 

Purpose coaching 1 - Waarom ik een purpose coach ben geworden

Purpose coaching (of zingevingscoaching) is voor mij eigenlijk een hele logische keus geweest. Als kind vond ik het idee van een purpose hebben al zeer interessant. De vraag wat ik later wilde doen met mijn leven heeft mij altijd gefascineerd. Als tiener deed ik tientallen beroepskeuze teksten en ik vond het heerlijk om na te denken over mijn toekomst. Ik heb altijd een interesse gehad in persoonlijke ontwikkeling en vond het idee van “carrière maken” zeer fascinerend.

Een paar jaar geleden had ik een quarterlife crisis. Mijn keus voor een carrière als jurist had weinig te maken met wat mijn purpose was, het was een verstandige keus. Maar verstandige keuzes zijn lang niet altijd de keuzes waar je ook echt gelukkig van wordt. Zo was dat ook bij mij het geval.

Tijdens mijn quarterlife crisis had ik geen idee wie ik was en wat ik met mijn leven moest doen. Dit was een frustrerende, maar tegelijkertijd ook interessante periode. Hoe verwarrend deze tijd ook was, ik vond het ergens ook wel fijn om bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling en te ontdekken wat ik dan wél wilde.

Toen mijn crisis voorbij was, merkte ik dat ik anderen die iets vergelijkbaars doormaakten graag wilde helpen. Met mij zijn er vele anderen die ongelukkig worden van hun werk en het leven dat ze daardoor hebben. Iedereen heeft een eigen reden om de weg kwijt te zijn, maar wat we willen is voor ons allen hetzelfde: gelukkig zijn.

Ik wil heel graag mijn ervaring en kennis inzetten om andere vrouwen te helpen gelukkig te worden. Ik wil hen helpen om te ontdekken wat hun purpose is zodat zij een leven kunnen creëren waar ze blij van worden. Het is mijn purpose om anderen te helpen hun purpose te vinden

Wat ik doe als purpose coach 

Weten dat je ongelukkig wordt van je werk is één, daar ook iets mee willen en durven doen is iets anders. Het kan namelijk best uitdagend zijn om de carrière waar je zo lang voor hebt gewerkt, achter je te laten. Maar als je aan alles voelt dat je purpose iets anders is, dan kan je op een gegeven moment niets anders doen dan daarnaar luisteren.

En dat is precies waar ik mijn cliënten mee help. Ik help mijn cliënten om duidelijk te krijgen wat het is dat ze echt willen doen met hun leven. Ik help mijn clienten los te breken van de verwachting die zij, hun omgeving of de maatschappij van hen hebben. In plaats daarvan help ik ze ontdekken wat het is dat alleen zij de wereld kunnen brengen. Hun soul purpose. Ik help ze om te ontdekken wat zij kunnen doen om écht gelukkig worden.

Ook help ik hen om te ontdekken welke beperkende overtuigingen hen tegenhouden om hun ideale droom leven te creëren. Door middel van onder andere NLP (neuro-linguïstisch programmeren), Law of Attraction coaching, meditatie en EFT (Emotional Freedom Technique), ruimen we deze overtuigingen op. Dit zorgt voor een sterke mindset die ervoor zal zorgen dat ze vol zelfvertrouwen zichzelf en hun leven kunnen transformeren.

Zodra eenmaal duidelijk is wat een cliënt het liefste wilt doen, maken we samen een actieplan om ervoor te zorgen dat zij haar droomleven werkelijkheid kan maken.

Wil je een keer met mij kletsen? Dat kan!  

Misschien merk jij ook dat je niet gelukkig wordt van je werk en het leven dat je daardoor hebt. Misschien met? je ook dat je geen idee hebt wat je dan wel wilt doen en hoe je dit moet aanpakken.

Ik bied een gratis 30-minuten “Purpose breakthrough call” aan, waarin wij samen gaan ontdekken:

  1. Waardoor je nu niet blij bent in je werk en je nog niet je purpose hebt gevonden.
  2. Wat je nodig hebt om je purpose wel te vinden
  3. Wat het je zal brengen wanneer je een betekenisvol en gelukkig leven hebt gecreëerd.

Op mijn Engelstalige coaching website HaileyNoa.com vind je mijn agenda. Je kunt mijn agenda hier bekijken:

 

Gratis purpose breakthrough sessie 1 1440x324 - Waarom ik een purpose coach ben geworden

Mocht je mij liever een mail sturen om een afspraak in te plannen, dan kun je mailen naar: info@byhailey.nl. Mocht je andere vragen hebben dat kun je uiteraard ook altijd een mailtje sturen.

 Ik hoop heel erg dat jij al doet waar jij voor bestemd bent. Als je toch voelt dat jij voor iets anders bestemd bent, doe dan alsjeblieft iets met dit gevoel. Het leven is te kort om ongelukkig te zijn. Negeer je gevoel niet, maar doe er iets mee. En als ik je hiermee mag helpen, dan doe ik dat met al mijn liefde.


Pin voor Later - Waarom ik een purpose coach ben geworden

Waarom ik purpose coach ben geworden - Waarom ik een purpose coach ben geworden

Volg:
Deel deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *