Follow my blog with Bloglovin

Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

Hailey Palace of Bliss vintage top killer heels

Hailey 02 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

Onlangs heb ik weer voor de camera van José gestaan! Wat is het toch fijn om mijzelf te hullen in fair fashion outfits en deze vast te laten leggen! Sowieso vind ik het een feest om voor de camera te mogen staan. Ik vind het enorm leuk om te oefenen met nieuwe gezichtsuitdrukkingen en poses. Maar het uiteindelijke doel van de fotoshoots is om jou te inspireren over hoe jij je kunt kleden in eerlijke kleding. Ik wil je laten zien dat je je gevoel voor stijl niet hoeft te verliezen als je kiest voor kleding dat met compassie is gemaakt. Vandaag probeer ik je weer te inspireren door een opvallende vintage top te combineren met basic kledingstukken!

De top

Hailey 07 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

Deze mintgroene top heb ik geleend van Lena de Kledingbibliotheek. Ik vond deze top meteen heel mooi vanwege haar vleesmuismouwen. Hierdoor is de top totaal niet standaard en springt ze in het oog. De hals en kraag van de top zorgen ervoor dat ook de bovenkant van de top interessant is. Ik vind dit een enorm mooie top, geschikt voor verschillende gelegenheden. Naar je werk, een avond stappen, of een bruiloft: het kan allemaal!

Hailey 15 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

Hailey 03 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

Hailey 04 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

De rok

Hailey 12 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

Ik heb de mooie vintage top gecombineerd met een basic kokerrok van de H&M. Deze kokerrok had ik al in mijn kast hangen en draag ik heel graag! Sowieso hul ik mij graag in de basic rokken van H&M. En wist je trouwens dat H&M, net als Esprit, best veel doet op het gebied van duurzaamheid? Maar daarover op een later moment meer!

Hailey 09 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

De schoenen

Hailey 13 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

Wat vind je van deze schoenen? Zelf ben ik enorm verliefd op deze killer heels! Ze zijn van het Nederlandse merk Blink in samenwerking met fashion designer Claes Iversen. Ik heb ze al jaren. Een aantal jaar geleden zag ik de schoenen op TV, omdat ze onderdeel waren van een modeshow tijdens de fashion week. Ik vond ze zo mooi, dat ik ze graag wilde hebben! Ze zijn gemaakt van vegan leer, dus dat maakt ze nog nét iets mooier!

De oorbellen 

Hailey 14 - Fair fashion outfit | Groene vintage top, basic rok en killer heels!

De oorbellen zijn van het Nederlandse Fair Trade merk HINTH. Alle sieraden van HINTH zijn in Thailand met de hand gemaakt door de lokale bevolking. Zo helpt het merk vrouwen in Thailand aan een vast inkomen.

Wat vindt jij van deze outfit? Laat het mij weten!

Foto’s By José Chan

Volg:

6 Reacties

 1. Avatar for Malou | Blonde Blossom 7 juni 2017 / 11:12

  Die blouse! Dit is echt een van de mooiste outfits die ik in tijden heb gezien. Wat een prachtige combinatie! De hakken vind ik trouwens ook ontzettend mooi, wat gaaf dat ze van vegan leer zijn gemaakt. Malou x

  • Avatar for Hailey 14 juni 2017 / 15:55

   Oh, wat een lieve comment, Malou! Je laat me helemaal blozen! Zo lief!

 2. Avatar for Marlieke 7 juni 2017 / 12:12

  Hier houd ik zo van! Vrouwelijk, tijdloos en toch heel bijzonder. You go girl!

 3. Avatar for Sara | MevrouwMiauw 7 juni 2017 / 12:33

  Howwww wauw!!! Wat een geweldig stijlvolle en mooie outfit. <3 De blouse staat je zó goed en je hebt hem echt prachtig gecombineerd. De foto's zijn geweldig. Wat een geweldig artikel. <3

  • Avatar for Hailey 14 juni 2017 / 15:56

   Dankjewel, lieve Sara! Zo’n lieve comment <3!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *