Follow my blog with Bloglovin

Ik geef een lezing tijdens VeggieWorld Winter Fair + win 2 x 2 vrijkaarten

Op 9 en 10 december vindt de veggieworld winterfair plaats in de expo haarlemmermeer. Ik geef 2x2 kaarten weg

Yehes! Volgend weekend (9 en 10 december) vindt de eerste editie van de VeggieWorld Winter Fair plaats in de Expo Haarlemmermeer. Dit is de enige vega en vegan kerstmarkt in Nederland. Daar wil je toch bij zijn? Ik heb goed nieuws voor je: dat kan! Ik mag 2 x 2 kaarten weggeven voor VeggieWorld Winter Fair! En dat is niet alles, ik geef op zondag 10 december ook nog eens een lezing! Vet leuk!

Wat is de VeggieWorld Winter Fair

Tijdens de VeggieWorld kun je bij de meer dan 70 kramen terecht voor je duurzame kerst-outfit, cosmetica en verantwoorde cadeaus. Er zijn verschillende foodtrucks met allerlei lekkere plant-based creaties. Daarnaast kan je er volop inspiratie opdoen voor je vega of vegan kerstdiner bij een kookdemo of lezing.

VeggieWorld helpt je om juist in de kersttijd, waarin we stilstaan bij de noden van anderen, op een simpele manier ook voor dieren het verschil te maken. Na deze feestelijke beurs vraag je je nooit meer af hoe je als vega de kerstdagen doorkomt!

De VeggieWorld Winter Fair wordt georganiseerd door Viva Las Vega’s en Wellfairs. De editie van Veggieworld eerder dit jaar (waar ik bij de bloggersmeeting was) trok bijna 8000 bezoekers. Deze editie belooft dan ook weer goed bezocht te worden!

Mijn lezing over de vegan lifestyle

Zoals gezegd geef ik een lezing tijdens VeggieWorld, waar ik al enorm veel zin in heb! Tijdens mijn lezing zal ik je meenemen in de wereld van de vegan lifestyle. De vegan lifestyle gaat namelijk verder dan alleen voeding. Wat er precies komt kijken bij een vegan lifestyle en hoe je dit makkelijk toepast in je leven vertel ik je in mijn presentatie! Mijn lezing is op 10 december 2017 om 13.00 uur.

Win kaartjes voor de VeggieWorld Winter Fair

Natuurlijk zou ik het enorm leuk vinden als je mij komt supporten tijdens mijn lezing. Ik mag daarom 2 x 2 vrijkaartjes weggeven. Meedoen is simpel: laat in de comments weten dat je kans wilt maken op de kaartjes en doe mee! Dit is een kort lopende winactie! Meedoen kan tot en met dinsdag 5 december. De gelukkige winnaars worden op woensdag 6 december 2017 bekendgemaakt.

Alle informatie op een rij

Winter fair logo - Ik geef een lezing tijdens VeggieWorld Winter Fair + win 2 x 2 vrijkaarten

Wat: VeggieWorld Winter Fair
Wanneer: 9 en 10 december 2017
Waar: Expo Haarlemmermeer, Stelling, 2141 Vijfhuizen
Hoe laat: za: 10.00 – 20.00 uur, zo: 10.00 – 18.00 uur
Hailey’s lezing: zondag 10 december om 13.00 uur
Tickets:  € 8,00 (excl. servicekosten) online, € 10,00 aan de kassa.
Meer informatie & programma: kijk op de website van de VeggieWorld of Via Las Vegas.

Zie ik je op 10 december?

Volg:
Deel deze blog!

9 Reacties

  • Avatar for Hailey 6 december 2017 / 12:03

   Wat jammer dat je er niet bij kan zijn! Volgende keer!

 1. Avatar for Evelyne
  Evelyne
  3 december 2017 / 13:33

  Heel veel succes zou ik zo zeggen 🙂

 2. Avatar for Sarita
  Sarita
  4 december 2017 / 09:44

  Wat leuk! We zijn er klaar voor om te kijken wat voor moois er is om te horen & te zien op de VeggieWorld Winter Fair! ? Altijd heerlijk genieten van de sfeer & alle lekkernijen. ???? Gewoon een wonder dat zoiets er nu is! ? ?Kerstboom van Maaike? staat al! Nu nog samen wat vegan kerst lekkers scoren om erbij te smikkelen.?☕ En wat mooie spulletjes kopen. ?? ??♻?

  • Avatar for Hailey 6 december 2017 / 12:04

   Wat leuk Sarita! Wil je ook kans maken op de kaartjes?

   • Avatar for Sarita
    Sarita
    6 december 2017 / 13:06

    Ja. Ik wil ook graag kans maken op de kaartjes! ?

    • Avatar for Hailey 6 december 2017 / 14:56

     Dan heb ik leuk nieuws voor je! Je hebt twee kaartjes gewonnen! ?? Je ontvangt een email van Viva Las Vegas met daarin je toegangskaartjes! Heel veel plezier! En mocht je iets delen op social media, dan zou ik het leuk vinden als je Palace of Bliss daarin tagt. Dan kan ik zien wat voor een leuke dingen je hebt gedaan!

     Veel liefs,

     Hailey

     • Avatar for Sarita
      Sarita
      6 december 2017 / 15:34

      O wat leuk! Dank je wel! ?
      Ga je zeker taggen.
      Veel liefs,
      Sarita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *