Follow my blog with Bloglovin

Breaking News | Vanaf 16 april 2018 (morgen dus!) vegan pizza’s bij New York Pizza

Breaking News | Vanaf 16 april 2018 (morgen dus!) vegan pizza’s bij New York Pizza

Culinair of niet, pizza is, samen met frietjes, een van mijn favorite foods. Ik durf te wedden dat ik niet de enige ben die graag pizza in haar buik stopt. Het enige jammere is dat pizza en veganisme niet per se samengaan. In Amsterdam heb je Mastino, die verrukkelijke vegan pizza’s maken, maar zij bezorgen niet door heel Nederland. Maar gelukkig is er heel goed nieuws voor alle vegan pizza lovers. Vanaf 16 april (morgen dus) is het eindelijk mogelijk om vegan pizza’s met vegan kaas te bestellen bij New York Pizza! Ik kan niet wachten!

Twee vegan pizza’s met vegan kaas!

New York Pizza heeft in samenwerking met ProVeg (voorheen Viva Las Vegas) twee vegan pizza’s gecreëerd met vegan kaas! Vanaf 16 april kun je kiezen voor een pizza met veganistische shoarma en knoflooksaus of een luxe Margherita.

Daarmee hebben ProVeg en New York Pizza trouwens ook een internationale primeur te pakken. Nederland wordt namelijk het eerste land in Europa met een landelijke vegan New York Pizza bezorging.

Reuze benieuwd!

Maandag 16 april staat rood omcirkeld in mijn agenda, want ik MOET de pizza’s gelijk uit proberen! Ja, allebei! Ik ben zoooo benieuwd! Het is bijna een droom die uitkomt, haha! Eindelijk weer pizza’s met kaas laten bezorgen. Ik heb het gemist! Hopelijk worden de pizza’s een doorslaand succes en komen er snel meer vegan pizza’s op het menu. Ik kan niet wachten!

Bestel jij morgen ook de vegan pizza? Voor welke variant ga jij?

Volg:
Deel deze blog!

2 Reacties

  1. Avatar for Mariëlle 15 april 2018 / 11:15

    Het is dat ik gisteren al pizza op heb, maar heeee dit wil ik zeker proberen <3

    • Avatar for Hailey 16 april 2018 / 12:57

      Hihi! Ik snap je helemaal! Het komt er vast snel een keer van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *