Follow my blog with Bloglovin

Lancering Röhnisch yogacollectie 2017 @ De Nieuwe Yogaschool

Rohnisch
32 1024x683 - Lancering Röhnisch yogacollectie 2017 @ De Nieuwe Yogaschool

Foto: Chloë Leenheer

Vorige week donderdag had ik mijn allereerste pers-event! Ik werd door de lieve mensen van UPR uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de lancering van de lentecollectie yogakleding van sportmerk Röhnisch! Helemaal met het oog op dit artikel dat ik onlangs publiceerde, kun je je vast wel indenken dat ik in extase was toen de uitnodiging voor dit event in mijn inbox verscheen! Alsof dat nog niet genoeg was, kregen we tijdens de lancering ook nog eens een yogales bij De Nieuwe Yogaschool! Zo fijn! Lees snel verder om meer te ontdekken over dit event en over Röhnisch!

Over Röhnisch
3 722x1024 - Lancering Röhnisch yogacollectie 2017 @ De Nieuwe Yogaschool

Foto: Chloë Leenheer

Voordat ik je meer vertel over de lancering, wil ik je eerst wat meer vertellen over dit merk.

Röhnisch is een Zweeds sportmerk dat voor en door vrouwen in gemaakt. Typisch voor hun kleding zijn de trendy en kleurrijke designs. Doordat ze zich bij Röhnisch focussen op vrouwen, weten ze hoe ze functionele en comfortabele sportkleding moeten maken, die goed passen bij het vrouwelijke lichaam. Zo weet je nagenoeg zeker dat je bij Röhnisch een goede aankoop doet vanwege de pasvorm!

Nu hoor ik je denken “is Röhnisch ook een eerlijk merk?”. Bij Röhnisch hebben ze een uitgebreid beleid als het gaat om duurzaamheid. Zo worden de meeste collecties gemaakt in fabrieken die een OEKO-TEX of Bluesign certificering hebben. De fabrieken die geen certificering hebben, controleert Röhnisch zelf op het gebied van milieuvriendelijke productie en naleving van de regelgeving. Verder is een deel van de collectie gemaakt van gerecyclede materialen, en hanteren zij een Code of Conduct die hun leveranciers moeten naleven.

Bij Röhnisch zetten goede en concrete stappen op het gebied van duurzaamheid. Naar mijn mening zijn zulke stappen alleen maar te bejubelen!

Het event
27 1024x683 - Lancering Röhnisch yogacollectie 2017 @ De Nieuwe Yogaschool

Foto: Chloë Leenheer

De lancering van de yogacollectie van Röhnisch was, zoals gezegd, bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Op mijn fiets had ik de weercode “oranje” getrotseerd. Eenmaal aangekomen bij De Nieuwe Yogaschool werd ik warm ontvangen door de dames van UPR. Ik kreeg van hen een hele mooie yoga outfit. Een zilverkleurige broek en een zwarte sporttop en sportbeha met witte bloemen. Alle andere aanwezigen had ook deze outfit gekregen. Het was super grappig om iedereen in dezelfde outfit rond te zien lopen! Het was een beetje alsof we allemaal een schooluniform aan hadden, maar dan nèt even anders.

Het hele event was trouwens een feest der herkenning! Bloggers zoals Lisa van Lisa Goes Vegan, Cilla van Squatcilla, Tessa van The Green Happiness en Anne van Your Little Black Book waren er ook allemaal! Ik was voor mij stiekem een beetje starstruck, maar volgens mij hebben ze dat niet door gehad!

49 1024x724 - Lancering Röhnisch yogacollectie 2017 @ De Nieuwe Yogaschool

Foto Chloë Leenheer

Om klokslag 09.00 uur gingen we aan de slag. Irene Sportel gaf ons een heerlijke yogales. Doordat ik zelf momenteel (yoga)les geef, heb ik minder tijd om zelf yoga te doen. De les van Irene was dan ook een cadeautje in mijn drukke schema.

Na afloop stonden er heerlijk (vegan) hapjes op ons te wachten van Hartbiet, en een heerlijke dadel smoothie! Volledig zen en energized van alle indrukken en ontmoetingen, begon ik rond 10.30 uur aan mijn dag. Heerlijk!

Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik bij dit event aanwezig mocht zijn. Ook ben ik super blij met mijn Röhnisch outfit! Die zal ik zeker dragen tijdens mijn lessen en die zie je ongetwijfeld ook binnenkort op Instagram voorbijkomen!

Kende jij het merk Röhnisch al?

Volg:

4 Reacties

 1. Avatar for Katrien
  Katrien
  3 maart 2017 / 11:36

  Fijn dat je je eerste persevent had, en het dan nog zo goed bij je paste!

  • Avatar for Hailey 4 maart 2017 / 22:49

   Dat klopt inderdaad! Zo leuk! Dankjewel voor je leuke reactie!

  • Avatar for Hailey 15 maart 2017 / 17:55

   Ja, het is echt een super fijn merk! Ze hebben allemaal verschillende soorten collecties en allemaal leuke prints! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.