Follow my blog with Bloglovin

Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

In dit artikel laat ik je kennis maken met het nieuwe modemerk Bootiez

Nederland is een nieuw modemerk rijker en deze gaat door het leven onder de naam Bootiez! Met de schoenaccessoires van Bootiez kun je je laarzen, pumps en schoenen telkens weer een nieuwe look geven. Zo hoef je niet iedere keer nieuwe schoenen te kopen als je behoefte hebt aan iets nieuws! Ik was onlangs aanwezig bij de lancering van Bootiez en ik kan je vertellen, Bootiez maken mij heel erg blij!

Hoe Bootiez begon

Bootiez - Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

Bootiez is opgericht door Dana Franssen. Het idee om Bootiez op te richten ontstond een aantal jaar geleden toen Dana op zoek was naar nieuwe laarzen. Ze vond een laars die een sleeve had die leek op de huidige Bootiez. Dana vond het een leuk idee, maar ze vond het jammer dat deze sleeve vast zat, waardoor je niet kon varieren.

Deze ontdekking in de schoenwinkel inspireerde Dana om haar eigen sleeves voor laarzen te maken. Dana, die van oorsprong psychologe is, heeft na grondig onderzoek in september van 2017 Bootiez gelanceerd. Super knap van haar!

Wat je van Bootiez mag verwachten

DSC00769 2 - Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

Het was de wens van Dana om met haar producten vrouwen over de hele wereld te helpen om makkelijk te veranderen van hun outfit en style. Vrouwen zijn veelzijdig, kleurrijk en hun outfits mogen dat zeker weerspiegelen. Het grote voordeel van Bootiez is dat je je niet iedere keer een nieuw paar laarzen, schoenen of pumps hoeft te kopen om dit voor elkaar te krijgen. Je creëert simpelweg een nieuwe look met je favoriete paar Bootiez en je bent ready to go!

Mocht je moeite hebben met het vinden van laarzen met een bredere schacht, dan zijn Bootiez trouwens ook ideaal. Je kunt ze namelijk ook op enkellaarsjes dragen waardoor deze dankzij de Bootiez in een hoge laars transformeren.

Bootiez: een duurzame en bewuste oplossing

DSC00825 2 - Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

Bootiez staat voor eigenzinnige vrouwen die hun hart en de mode volgen. Bootiez maakt het mogelijk om dat op een duurzame wijze te doen. Alle Bootiez zijn in Turkije gemaakt van hoogwaardige en vegan stoffen. Doordat Bootiez van soepele materialen zijn gemaakt, zijn ze gemakkelijk over de schacht van laarzen en schoenen heen te schuiven..

Voor een ieder wat wils

Er zijn elf verschillende soorten Bootiez in vier verschillende stylen beschikbaar, namelijk:

 • Chic chic à business chique
 • Color me denim à stoer en casual
 • Oo-la-la à elegant en sexy
 • Rock chic à edgy en cool
De lancering van Bootiez

DSC00835 2 - Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

In september werd ik door het te gekke media en PR-Bureau Bloggers and Brands uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de lancering van Bootiez. Het event vond plaats in Studio 13 in Amsterdam. Dit was een hele mooie en lichte ruimte. Echt een super fotogenieke locatie!

Aan alles was gedacht door de organisatie. Heerlijke (vegan) hapjes, drankjes, gezellige mensen en een dijk van een event! Na een korte introductie van de oprichter van Bootiez, Dana, mochten wij namelijk alle Bootiez passen! En dat niet alleen, er was visagiste en een fotografe aanwezig. We mochten ons dan ook optutten en daarna uitgebreid op de foto met onze favoriete Bootiez! Ik vond dit zo’n leuke invulling van een persevent! Ik liet het me dan ook niet twee keer vertellen en ging meteen aan het passen!

DSC00740 3 - Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

Bootiez heeft allerlei verschillende soorten sleeves in verschillende stijlen. Er zaten er een paar tussen die mij meteen in het oog sprongen. Uiteindelijk heb ik de Shimmering Dream, de Girls Best Friend en de Unzip Me gepast. Alle drie hebben ze hun eigen stijl en zijn ze mooi op hun eigen manier. De Unzip Me zit wat losser dan de andere Bootiez modellen en is daardoor wat stoerder. Ondanks dat ik van een wat klassiekere look houd, was de Unzip Me toch mijn favoriet!

Na het passen ben ik uitgebreid op de foto gegaan. Ik had het zo naar mijn zin voor de camera, dat ik bijna niet meer weg wilde! Ik ben zelfs in het raam geklommen om mijn Bootiez goed vast te laten leggen. Haha! Het resultaat mag er ook zeker zijn!

Bootiez13 - Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

Het was een zeer geslaagd evenement en ik ben erg blij dat ik kennis heb gemaakt met Bootiez. Van Dana kreeg ik de Shimmering Dream Bootiez mee naar huis. Die zie je vast nog wel een keer verschijnen in een van mijn outfit posts!

Win een Bootiez!
RVR Photography 4 - Upcycle je boots met Bootiez + winactie!

Hier draag ik de Unzip Me van Bootiez!

Van Bootiez mag ik de Unzip Me weggeven. Meedoen is simpel:

 1. Volg Bootiez op Instagram en/of like ze op Facebook;
 2. Like Palace of Bliss op facebook:
 3. Laat hieronder een comment achter zodat ik weet dat je meedoet met de winactie.
 4. Maak een extra kans om te winnen door de winactie post te liken en/of delen Facebook en Instagram (je naam wordt dan een extra keer meegenomen in de loting).
 5. Laat in de comments weten dat je meedoet en laat daarbij ook weten waar je het bericht hebt gedeeld.

De winactie loopt tot en met 3 november. Op 4 november wordt de winnares per email en social media bekend gemaakt.

Zoals gezegd is dat mijn favoriete dus ik ben nu al een beetje jaloers op de winnares!

Veel succes!

Meer informatie over Bootiez

Mocht je niet kunnen wachten tot 4 november, dan kun je Bootiez ook online bestellen. Bootiez zijn verkrijgbaar vanaf €49,95 op Bootiez.nl.

Kende jij Bootiez al?

 

Volg:
Deel deze blog!

6 Reacties

 1. Avatar for Charissa van der Vlies 27 oktober 2017 / 09:19

  Hi
  Wat een fantastisch idee dit!! Ik doe graag mee en heb alles hierboven gedaan, behalve, de Facebook post geliked. Dit omdat ik hem niet kan vinden op jouw tijdlijn? Kan je de link sturen alsjeblieft. Heb wel deze pagina gedeeld. Op Instagram en op Facebook gedeeld.
  Dank je wel voor deze kans en alvast een heel mooi weekend!
  Groetjes! Charissa

  • Avatar for Hailey 31 oktober 2017 / 00:33

   Wat leuk dat je meedoet, Charissa! Ik zet je erbij!

 2. Avatar for Maaike
  Maaike
  28 oktober 2017 / 09:42

  Wauw dat ziet er gaaf uit zeg. Heb de site ook al bekeken, heel mooi. Lijkt me echt leuk om te hebben!

  • Avatar for Hailey 31 oktober 2017 / 00:33

   Ja, tof zijn ze he! Leuk dat je meedoet! Ik zet je op de lijst!

 3. Avatar for Anita H.
  Anita H.
  29 oktober 2017 / 17:48

  Ik ding graag mee!

  • Avatar for Hailey 31 oktober 2017 / 00:35

   Leuk, Anita! Ik zet je op de lijst van deelnemers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *