Follow my blog with Bloglovin

The Rituals of Karma || Soul Shimmering Body Cream

Rituals of Karma

null 1 - The Rituals of Karma || Soul Shimmering Body Cream

Als er iets is waar ik blij van word, dan is het de zomer! De dagen zijn dan langer, het is weer lekker warm én de zomerse limited editions van Rituals zijn dan weer verkrijgbaar! Ik ben in het bijzonder fan van de body creams uit deze limited editions. Dit jaar heet de limited edition van “The Ritual of Good Karma” en ik heb de “Soul Shimmering Body Cream “ gekocht. Vandaag vertel ik je waarom dit product mijn favoriet is uit de nieuwe collectie!

Good Karma

 

The Rituals of Karma is gebaseerd op de flow van goede karma. Deze kent haar oorsprong in het hindoe geloof. Goede karma creëer je door te leven met goede intenties. Dus denk positief, zeg goede woorden, doe goede dingen en het leven beloont je met positieve ervaringen. Als vervend yogi is dit een levensstijl waar ik mij zeer goed in kan vinden. Ik vind het dus heerlijk dat ik mijn huid kan verzorgen die is ontwikkeld vanuit het idee van goede karma!

Een echte fan

 

Vol verwachting ging ik naar de Rituals winkel bij mij in de buurt om de Soul Shimmering Body Cream te halen. De dame in de winkel bracht mij naar de tafel waar alle producten van de The Rituals of Karma collectie stonden. Zij liet mij eerst de body cream ruiken. Ik herkende het meteen. Deze collectie heeft dezelfde geur als de limited edition van twee jaar geleden! De dame in de winkel keek mij vol verbazing aan, “hoe weet je dat zo goed?”, vroeg ze. Tsja, je bent fan van de limited editions of je bent het niet!

De geur

 

The Rituals of Karma is gemaakt van witte lotus en bergamot. Hierdoor heeft het een zoete, bloemige geur die typisch is voor Rituals. Ik vind het telkens weer een feest om de body cream op te smeren. Doordat de geur mij ook doet denken aan een Wellness omgeving, brengt deze geur mij telkens terug naar momenten van ontspanning! Heerlijk!

IMG 4603 - The Rituals of Karma || Soul Shimmering Body Cream

De verpakking

 

De verpakking van The Rituals of Karma vind ik ook prachtig. Alle producten hebben een bronskleurige dop en een mintgroene verpakking. Hierdoor hebben de producten een luxe uitstraling. Het is daardoor leuk om het in je douche te hebben staan, maar door hun mooie uiterlijk is het ook zeer geschikt om als cadeau te geven.

Soul Shimmering Body Cream

 

De body cream bevat gouden shimmers, waardoor er gouden glitters achterblijven op je huid. Ik houd hier van! Als kind hield ik al van glitters en glitter make-up. Als volwassene kan je mij nog steeds blij maken met een goede glitter! Glitters makes me feel special, dus maakt de Soul Shimmering Body Cream dus echt een body crème naar mijn hart!

IMG 4602 - The Rituals of Karma || Soul Shimmering Body Cream

Verder trekt de Soul Shimmering Body Cream snel in en het maakt mijn huid soepel en zacht. De body cream is niet vettig. Dat is prettig, want hierdoor kan ik het ook gebruiken voordat ik ga paaldansen!

De Soul Shimmering Body Cream kost € 17,95 voor 200ml en is verkrijgbaar in de Rituals winkels bij jou in de buurt of in de webshop van Rituals. Behalve de Soul Shimmering Body Cream bestaat de collectie ook nog uit body scrub, shower oil, doucheschuim, bed & body mist, geurkaars en geurstokjes.

Heb jij The Rituals of Karma van Rituals al geprobeerd? Welk product is jouw favoriet?

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *