Follow my blog with Bloglovin

De nieuwe fair fashion webshop Take it Slow

Fair fashion webshop take it slow

DSC09886 - De nieuwe fair fashion webshop Take it Slow

Yes! Nederland is een nieuwe fair fashion webshop rijker! Dit mooie en nieuwe pareltje heet Take it Slow! Op 1 september 2017 vond de lancering van Take it Slow plaats op een te gekke locatie in Amsterdam en ik was erbij. Laat me je meer vertellen over deze nieuwe webshop, haar oprichtster en de launchparty!

Over Take it Slow

DSC09880 - De nieuwe fair fashion webshop Take it Slow

Take it Slow is opgericht door de getalenteerde Laura Snijder. Tijdens haar opleiding Fashion and Textile Technologies liep zij stage bij het eerlijke modemerk Alchemist. Hier leerde ze alle ins en outs over de fashionwereld en hoe mode op een eerlijke en duurzame manier op de markt kan worden gebracht. Deze stage inspireerde Laura om na haar afstuderen haar steentje bij te dragen aan een eerlijke mode-industrie. Take it Slow is het resultaat van dit voornemen.

Take it slow staat voor bewust nadenken over je koopgedrag. Laura wil het met haar webshop makkelijker maken voor vrouwen om voor duurzame en eerlijke kleding te kiezen. In de webshop van Take it Slow vindt je alleen kleding van eerlijke merken, die van goede kwaliteit zijn en een mooie pasvorm hebben.

DSC09883 - De nieuwe fair fashion webshop Take it Slow

De merken van Take it Slow

DSC09892 - De nieuwe fair fashion webshop Take it Slow

 Op dit moment vind je bij Take it Slow tien fair fashion merken, namelijk:

 • Alchemist
 • Fillipa K
 • Frisur
 • Kowtow
 • Langerchen
 • Matt&Nat
 • People Tree
 • Popupshop
 • Swedish Stocking
 • Veja

Op de website van Take it Slow vind je het eerlijke verhaal van ieder merk. Zo kun je gemakkelijk nagaan of het merk voldoet aan de eisen die jij stelt aan eerlijke kleding.

Mijn advies is om zelf even een kijkje te nemen in de webshop, want je vindt er veel moois! Een aantal van mijn favorieten heb ik in ieder geval voor je op een rijtje gezet.

De launchparty

DSC09888 - De nieuwe fair fashion webshop Take it Slow

Op vrijdag 1 september 2017 werd Take it Slow officieel gelanceerd. In de Amsterdamse Jordaan, hadden familie, vrienden en kennissen van Laura zich verzameld om de lancering van de webshop te vieren. De lancering was tot in de puntjes geregeld. Er waren goodiebags voor de bezoekers, heerlijke drankjes en hapjes en je kon uiteraard shoppen!

Een uurtje nadat het feestgedruis los was gebrast, nam Laura het woord om de bezoekers toe te spreken. Daarmee was de officiële lancering van Take it Slow een feit!

DSC09915 - De nieuwe fair fashion webshop Take it Slow

Neem een kijkje op de website van Take it Slow

Ik heb er in ieder geval een nieuwe favoriete webshop bij. Take it Slow vind je vanaf vandaag ook terug in de Palace of Bliss Fair Fashion Gids bij de webshop! Verder wens ik Laura  heel veel plezier en succes toe! Laura, ik blijf je fair fashion journey volgen!

Als je benieuwd bent naar de collectie van Take it Slow, dan kun je het beste een kijkje nemen op de website.

Kende jij Take it Slow al?

Volg:

1 Reactie

 1. Avatar for Esther van TeaBoon 11 oktober 2017 / 21:44

  Oh, dit is zo slecht voor mijn budget. Elke keer denken ik “Nu koop ik echt geen kleren meer.” Maar als je dan al die leuke kleren ziet dan is het toch echt moeilijk om de vinger op de knip te houden.
  Iets wegsmijten kan ik ook al niet, dus die kleerkasten die uitpuilen ken ik ook maar al te goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *