Follow my blog with Bloglovin

Review | Gezichtsbehandeling bij Pura Vida uit Amsterdam IJburg

Pura Vida Amsterdam Ijburg

IMG 8501 - Review | Gezichtsbehandeling bij Pura Vida uit Amsterdam IJburg

Als er iets is wat ik niet vaak doe, dan is het wel mijzelf verwennen met een gezichtsbehandeling. Ik vind het heerlijk om mijzelf te pamperen, maar toch gun ik mezelf nooit deze tijd. Nu ik sinds een paar maanden werk als freelancer, ben ik eigenlijk zeven dagen per week aan het werk. Ik nam mij daarom voor om mezelf te trakteren op een dagje vrij, gecombineerd met een schoonheidsbehandeling. Precies op dat moment verscheen er een uitnodiging van Desiree Minnaar in mijn inbox. Desiree is eigenaresse van wellnesscentrum Pura Vida in Amsterdam IJburg. Naast massages en voedingsadvies, geeft Desiree ook beautybehandelingen. Desiree nodigde mij uit voor een gezichtsbehandeling. Dat was precies wat ik nodig had! Lees snel verder om meer te ontdekken over Desiree, Pura Vida en mijn ervaring!

Over Desiree Minnaar

IMG 8502 - Review | Gezichtsbehandeling bij Pura Vida uit Amsterdam IJburg

Desiree is een vriendelijke en warme dame, met jarenlange ervaring in beauty en wellness. De carrière van Desiree begon zo’n zeven jaar geleden toen zij aan de slag ging als masseuse. Desiree masseerde jaren bij diverse salons, en heeft hier veel ervaring opgedaan. Naast ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages, kun je bij Desiree ook terecht voor bindweefselmassage. Dit type massage is gericht op het herstellende vermogen van de huid en helpt de huid om steviger te worden.

Desiree is een gedreven dame is, met een brede interesse. Zij is altijd bezig geweest met het verbreden van haar kennis. Daarom is zij ook werkzaam als schoonheidsspecialiste en natuurvoedingsconsulente. Uiteindelijk hangt voeding, een gezonde huid en een gezond lichaam met elkaar samen, waardoor deze drie specialismen heel goed op elkaar aansluiten. Desiree is dan ook een allround wellness coach. Alles wat je nodig hebt om je lekker in je vel te voelen, vind je bij Desiree!

Over Pura Vida

IMG 8505 - Review | Gezichtsbehandeling bij Pura Vida uit Amsterdam IJburg

Zo’n drie jaar geleden kochten Desiree en haar vriend een prachtig huis in Amsterdam IJburg. Het huis moest nog gebouwd worden en dat gaf Desiree de mogelijkheid om het huis zo te laten maken dat er plek was voor haar eigen wellness salon. Sinds het najaar van 2016 is het huis af en zijn de deuren van Pura Vida geopend. Met een prachtig uitzicht op het Markermeer, kun je bij Pura Vida terecht voor al je beauty behoeften. Voeding, beauty en massage, bij Pura Vida heb je het!

Desiree werkt verder met producten die zo puur en natuurlijk mogelijk zijn. Als je bij Pura Vida een behandeling boekt, word je behandeld met de biologische, dierproefvrije, veganistische en probiotische kwaliteitsproducten van Esse. Deze reinigen, verzorgen en stimuleren het zelf-herstellend vermogen van je huid. Ik had nog nooit producten van Esse gebruikt, maar was daar wel benieuwd naar!

Pura vida - Review | Gezichtsbehandeling bij Pura Vida uit Amsterdam IJburg 

Mijn bezoek aan Pura Vida 

Op een zonnige donderdagochtend kwam ik aan bij Desiree. Ik werd vriendelijk ontvangen door Desiree en haar ontzettend knappe hondje, Dali! Eigenlijk was mijn bezoek aan Desiree toen al meer dan geslaagd! Ik word namelijk zo gelukkig van hondjes! Dali houd ontzettend veel van knuffelen en kusjes geven, dus ik was helemaal toen al in de zevende hemel! Haha ?.

IMG 8503 - Review | Gezichtsbehandeling bij Pura Vida uit Amsterdam IJburg

Uiteindelijk heeft Desiree mij weg weten te krijgen bij Dali, zodat we konden doen waar ik eigenlijk voor kwam; de gezichtsbehandeling. Desiree analyseerde mijn huid en concludeerde dat ik een het beste een hydraterende gezichtsbehandeling kon nemen. De koude winterdagen hebben een flinke weerslag gehad op mijn huid, dus mijn huid was wat droog en trekkerig. Wat extra hydratatie was dus zeker gewenst!

Nadat mijn huid werd gereinigd en gescrubd, werd een heerlijk masker aangebracht. Daarnaast kreeg ik een heerlijke massage! Aangezien ik van mijzelf niet hele volle wenkbrauwen heb, verfde Desiree deze. Mijn wenkbrauwen zijn nu een stuk duidelijker en voller dan voorheen! Tot slot werd een voedende dagcrème van Esse aangebracht.

IMG 8504 - Review | Gezichtsbehandeling bij Pura Vida uit Amsterdam IJburg

Aan het einde van het bezoek voelde ik me heerlijk ontspannen. Mijn gezicht voelde heerlijk zacht en verzorgd aan. Mijn huid is sinds de behandeling veel vitaler dan voorheen. De trekkerige huid waar ik voor de behandeling last van had, is geheel verdwenen! Dat is een mooi voordeel!

Go check it out!

Ik ben heel enthousiast over mijn bezoek aan Pura Vida. Zodra ik weer eens een keer mijzelf wil verwennen op een “me”-day, dan zal ik zeker weer een bezoek brengen aan Pura Vida!

Mocht je benieuwd zijn naar Pura Vida, dan kun je op de website alle behandelingen en mogelijkheden nalezen.

Je vindt Pura Vida aan de Bert Haanstrakade 410 in Amsterdam (IJburg).

Ga jij regelmatig naar de schoonheidsspecialist? Kende jij Pura Vida?

Volg:
Deel deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *