Follow my blog with Bloglovin

Nieuw: Ik vlog, dus ik ben!

Nieuw: Ik vlog, dus ik ben!

Ja, lieve mensen. Twee jaar geleden maakte ik mijn blog debuut bekend aan de wereld onder de titel “ik blog dus ik ben”. Het is tijd geworden om een vervolg te maken op deze reeks. Vanaf nu is Palace of Bliss namelijk ook op Youtube te vinden! Ik vlog, dus ik ben! Yehes!

Beginnen met vloggen stond al zó lang op mijn to-do lijst, maar het is er eindelijk van gekomen! Ik vertel je graag meer over de geboorte van mijn YouTube kanaal!

Palace of Bliss op YouTube

Al in 2016 nam ik mij voor om ook te beginnen met vloggen, maar het kwam er maar steeds niet van. Vooral de vraag “waar vlog ik dan over” bleef lang onduidelijk. Het maken van weekvlogs, waarbij ik laat zien wat ik dagelijks doe, zie ik nog niet echt zitten. Dus ja, waar maak je dan video’s over?

Na het nodige wikken en wegen heb ik besloten toch voor de camera te springen en gewoon te kletsen over de onderwerpen waar ik ook over blog: fair fashion en de bewuste en duurzame levensstijl. Video’s die dus aansluiten op de content van mijn website. Net als met mijn blog, hoop ik dat mijn filmpjes je zullen helpen om de overstap te maken naar een duurzame en bewuste levensstijl. Ik zal je informatie geven over verschillende issues, daarbij zal ik rijkelijk tips delen die duurzaam en bewust leven makkelijker maken. Waarschijnlijk zal ik je ook laten zien hoe ik bepaalde duurzame en bewuste keuzes maak. En wellicht dat ik je ook weleens mee de straat op neem. We shall see!

Aangezien ik zoveel mogelijk mensen wil helpen en inspireren, maak ik mijn video’s in het Engels, jawel!

Spannend!

Ik vind het echt wel spannend om mijn Youtube kanaal te lanceren. Helemaal omdat ik het allemaal nog moet leren en ik best kritisch ben op hetgeen ik al heb gemaakt. Tegelijkertijd realiseer ik me ook dat ik de sprong maar gewoon moet wagen. Er is altijd wel een reden te vinden om de filmpjes toch niet te uploaden.

Bovendien denk ik dat gewoon maar beginnen mij ook zal helpen in mijn ontwikkeling naar videomaker. De manier waarop ik twee jaar geleden blogde is ook al anders en nu meer ontwikkeld. Door het te doen leer ik alleen maar en zal het mijn visie over het vloggen en de content daarvoor alleen maar verder ontwikkelen.

Hoe vaak zal ik vloggen?

Hoe vaak ik precies video’s ga maken heb ik nog niet helemaal helder. Ik begin met één keer per maand, om de drempel niet te hoog te maken. Mocht het allemaal een beetje bevallen en lekker gaan, dan hoop ik binnen een paar maanden op te schalen naar eens in de twee weken.

Daar is ‘ie dan!

In mijn eerste video heb ik het over waarom fair fashion nodig is. Hier kan ik natuurlijk van alles over opschrijven, maar het is beter als je gewoon het filmpje bekijkt.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dan hoef je geen enkel filmpje te missen!

Vlog jij ook? Of heb je weleens overwogen om dit te gaan doen?

Volg:
Deel deze blog!

2 Reacties

  1. Avatar for Linda - Zaailingen 28 november 2017 / 20:44

    Wat dapper van je! Soms moet je jezelf inderdaad maar gewoon in het diepe gooien. Krijg je nooit spijt van, want als het geen succes wordt heb je tenminste weer wat geleerd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *