Follow my blog with Bloglovin

Palaceofbliss.nl wordt HaileyNoa.com

palaceofbliss.nl wordt Haileynoa.com

Het is eindelijk zover! Eind april kondigde ik aan dat ik een tijdje minder zou bloggen om het nieuwe Palace of Bliss vorm te geven. Ik loop al een tijd met het idee voor een nieuwe website rond en ik had tijd en ruimte nodig om dit idee uit te werken. Vandaag, op mijn 32ste verjaardag, kan ik eindelijk mijn nieuwe website aan je tonen! Het was je misschien al opgevallen: Palace of Bliss gaat voortaan door het leven als HaileyNoa.com!

De reden voor de verandering

Toen ik ruim 2,5 jaar geleden begon met Palace of Bliss wilde ik graag mijn zoektocht naar een gelukkig en bewust leven met je delen. Toen ik op het idee kwam om Palace of Bliss op te richten, kwam ik net uit een burn-out met PTTS klachten. Dit was een gevolg van de mishandelingen die tijdens mijn jeugd heb moeten doorstaan. Tijdens mijn arbeidsongeschiktheid ontdekte ik dat een bewust leven waarbij duurzaamheid, mindfulness en persoonlijke groei centraal staan, mij rust en geluk bracht. Er ging een wereld voor mij open en al het moois dat ik daarin ontdekte wilde ik graag delen. Zo ging op 9 november 2015 Palace of Bliss live.

Vol liefde en overgave deelde ik mijn zoektocht. Tegelijkertijd was ik ook zoekende naar wat en hoe ik precies op Palace of Bliss wilde delen. Zo transformeerde Palace of Bliss langzaam maar zeker naar een website over fair fashion en de duurzame levensstijl. Ik zag Palace of Bliss steeds meer groeien, waar ik enorm van genoot. Tegelijkertijd knaagde er ook iets. Ik kon niet alles van mijzelf kwijt in Palace of Bliss.

Ik houd van fair fashion, maar dat is niet het enige dat mijn leven betekenisvoller heeft gemaakt. Het is de combinatie van mijn werk als yoga docent, veganisme, duurzame levensstijl, persoonlijke groei en mijn liefde voor fair fashion dat maakt dat ik ben getransformeerd van een gestresste en verloren jurist, naar een happy (online) ondernemer. Precies die transformatie en de lessen die ik daarbij leer, wil ik met je delen. Omdat ik geloof dat ik anderen en de wereld kan helpen met mijn verhaal. Ik wil mijn lezers (en kijkers) inspireren om ook op zoek te gaan naar de gelukkigste en meest betekenisvolle versie van zichzelf. Daar waar ik kan, wil ik helpen.

Dit heeft gemaakt dat ik heb besloten om Palace of Bliss om te toveren tot HaileyNoa.com. De nieuwe naam sluit beter aan bij mijn plannen voor de toekomst. De naam Palace of Bliss zal in de toekomst op een andere manier terugkomen, maar daarover een andere keer meer…

Nieuwe lay-out!

Haileynoa.com 2 - Palaceofbliss.nl wordt HaileyNoa.com

Ik ben ontzettend blij met de nieuwe website! Naomi van Deliciae Design heeft mij geholpen om mijn ideeën uit te werken. De komende tijd zal hier en daar misschien nog iets veranderen of worden toegevoegd, maar in grote lijnen is de website af en naar mijn zin. Mocht je ergens tegen aanlopen dat niet werkt, laat het gerust weten. Dat zou ik enorm waarderen. Oh ja, en tijdens het verhuizen van Palace of Bliss heeft iedereen die ooit een comment op de website heeft achtergelaten een email gehad. Oeps! Mijn excuus daarvoor!

Wat kun je verwachten van HaileyNoa.com?

Schermafbeelding 2018 08 22 om 15.18.27 - Palaceofbliss.nl wordt HaileyNoa.com

Qua content over de duurzame lifestyle en fair fashion verandert er niet veel. De content zal wel een meer persoonlijke insteek krijgen. Ook zal er meer aandacht zijn voor persoonlijke groei en mindfulness (yoga, meditatie, spiritualiteit). Naast blogs zal ik voortaan ook video’s maken. In eerste instantie zal dat om de week zijn. Ook zal ik binnenkort beginnen met het versturen van een (wekelijkse) nieuwsbrief met daarin tips en ticks rondom duurzaam, bewust en gelukkig leven. Houd dat dus in de gaten!

Coaching by Hailey

Verder ben ik op dit moment bezig met een opleiding tot NLP lifestyle coach. Zo geef ik mijn missie jou te helpen de gelukkigste en meest betekenisvolle versie van jezelf te worden handen en voeten. Mijn opleiding geeft mij de skills om al tijdens mijn opleiding mensen te helpen. Daarom bied ik vanaf nu coachingsessies aan! In de komende periode zal je hier nog meer over horen, maar neem zeker alvast een kijkje op de pagina over mijn nieuwe weg als coach!

Laat weten wat je ervan vindt!

Ik kijk er ontzettend naar uit om het bloggen en vloggen weer op te pakken en waardevolle content te maken. Volgende week komt de eerste video online; spannend! Uiteraard ben ik ook heel erg benieuwd naar wat jij van de nieuwe website vindt! Laat het gerust weten in de comments! Ik kijk ernaar uit van je te horen!

Volg:
Deel deze blog!

6 Reacties

 1. Avatar for Mariëlle 22 augustus 2018 / 19:30

  Helemaal geweldig topper, veel plezier (en succes) <3 Mij trekt de opleiding tot coach ook enorm!

  • Avatar for Hailey 11 september 2018 / 14:07

   Dankjewel, Marielle! Leuk om te horen dat jij ook geinteresseerd ben in coaching! Wat voor soort coaching spreekt je het meeste aan?

 2. Avatar for Linda 23 augustus 2018 / 09:11

  Wat zal jij genoten hebben van de reis naar dit nieuwe platform. Creatief bezig zijn en werken aan wat je het liefste doet. Deze nieuw site straalt het in ieder geval allemaal uit! Zelf dacht ik door de mails dat je oude content aan het herschrijven was haha, maar deze nieuwe site is echt een kers op de taart. Ik hoop dat je al je nieuwe dromen mag plukken. Je bent een mooi en bijzonder mens lieve Hailey!

  • Avatar for Hailey 11 september 2018 / 14:08

   Dankjewel, lieve Linda! Het was inderdaad een feestje om deze website te mogen maken. Het voelt als een cadeau dat ik vanaf hier verder mijn pad mag bewandelen. Dankjewel voor je mooie en lieve woorden! <3

 3. Avatar for Jessica J. 23 augustus 2018 / 10:47

  Alsnog een gelukkige verjaardag, lieve Hailey. Mooi om te lezen hoe Palace of Bliss geëvolueerd is in dit nieuwe platform. Heel erg veel succes en vooral plezier met die nieuwe insteek. Ik ben erg benieuwd naar wat komen gaat en kijk uit naar je video’s!

  • Avatar for Hailey 11 september 2018 / 14:09

   Dankjewel, lieve Jessica! Heel erg lief! Als alles volgens planning gaat komt de eerste video deze zondag online! Heel spannend! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *