Follow my blog with Bloglovin

Feedback Palace of Bliss 2.0:  jouw mening telt!

Hailey Palace of Bliss

Een tijdje geleden kondigde ik een kleine blogpauze aan. Ik loop al een tijd rond met het idee om Palace of Bliss in een nieuw jasje te steken. Daarom besloot ik om tijdelijk minder te bloggen en mijn aandacht te richten om Palace of Bliss 2.0. Inmiddels schiet ik al aardig op met de nieuwe website. Graag licht ik een tipje van de sluier op over wat je van de website mag verwachten. Maar dat niet alleen, ik wil namelijk ook graag van jou horen waar jij behoefte aan hebt!

Wat wordt Palace of Bliss 2.0?

Afgelopen tijd heb ik regelmatig de vraag gekregen wat Palace of Bliss 2.0 gaat inhouden. De details bewaar ik nog even voor later, maar wat ik al wel erover kwijt wil is dit. Toen ik eind 2015 Palace of Bliss begon, wilde ik mijn zoektocht naar geluk door middel van duurzaam en bewust leven delen met mijn lezers. Gaandeweg is deze missie op de achtergrond geraakt. Dat vind ik jammer, want juist over dit onderwerp heb ik veel te vertellen. In mijn eigen leven heb ik mogen ervaren dat een bewust leven leidt tot meer geluk.

Daarom ga ik terug naar mijn oorsprong. Palace of Bliss 2.0 wordt mijn platform waar ik door middel van blogs, vlogs, e-books en online tools mijn lezers help en inspireer bewust én gelukkig te leven.

Wat betekent dat voor de onderwerpen?

Oude vertrouwde onderwerpen zoals duurzaamheid, fair fashion en veganisme zullen onverminderd deel uit maken van Palace of Bliss. Soms zullen de blogs meer bedoeld zijn als inspiratie of tips, maar steeds vaker wordt de insteek praktisch: hoe zorgt het voor een gelukkiger en bewuster leven?

Naast de oude vertrouwde onderwerpen zullen onderwerpen zoals mindfulness, meditatie, yoga en persoonlijke groei ook aan bod komen.

Laat jouw mening horen!

Maar voordat het zover is, wil ik graag jouw mening horen. Palace of Bliss zou niet bestaan zonder jou, mijn lieve lezer. Daarom wil ik graag van je weten aan wat voor soort content jij behoefte hebt. Wat wil jij weten, leren of ontdekken in jouw reis naar een bewust en gelukkig leven.

Hieronder vind je een korte feedbackformulier (3 minuten). Je helpt me enorm als je die invult. Alle tips en suggesties zal ik meenemen in Palace of Bliss 2.0. Ik kijk uit naar je reactie!

Alvast ontzettend bedankt voor je hulp!

Lieve groet,

Hailey

De vragen

NB: je reactie is volledig anoniem :-).

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Volg:
Deel deze blog!

6 Reacties

  1. Avatar for Jessica J. 29 juni 2018 / 11:28

    Ik heb de enquête ingevuld! Ik kijk uit naar de praktische insteek van je artikels. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *