Follow my blog with Bloglovin

Palace of Bliss bestaat 1 jaar!

Palace of Bliss

IMG 5323 1024x682 - Palace of Bliss bestaat 1 jaar!

Wat vliegt de tijd! Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik met knikkende knietjes mijn blog bekend maakte aan de wereld. Vandaag is het exact een jaar geleden dat Palace of Bliss live is gegaan! Wow! Ik ben zo ontzettend blij dat ik de sprong heb genomen om mijn eigen plekje op het internet te claimen. Palace of Bliss groeit iedere maand weer en dat stemt mij erg blij. Ik ben trots op wat Palace of Bliss nu is en ik ben heel erg benieuwd naar wat het allemaal nog zal worden in de toekomst!

Het was een droom  

Het idee om Palace of Bliss te beginnen ontstond zo’n anderhalf jaar geleden op vakantie. Of beter gezegd, zo’n anderhalf jaar geleden droomde ik tijdens mijn vakantie dat ik een blog was begonnen over mijn zoektocht naar “bliss” (gelukzaligheid). Mijn dromen onthoud ik eigenlijk nooit, maar bij deze droom was dat anders. Toen ik wakker werd onder de Spaanse zon en ik mij mijn droom herinnerde dacht ik “hey, wat een goed idee! Ik ga dit doen!” En daarmee was het eerste zaadje voor Palace of Bliss geplant.

Het moest gaan over bliss

Vervolgens ging ik aan de slag met een naam en een onderwerp. Dat het woord “bliss” in de titel moest zitten, had mijn droom mij al wel duidelijk gemaakt. Uiteindelijk landde ik op de naam Palace of Bliss, omdat het de bedoeling was dat mijn blog een prachtige plek zou worden voor inspiratie naar een gelukkig leven.

Vervolgens wat drong de vraag zich bij mij op, “wat is voor mij geluk/bliss? En hoe vind ik dat?”. De antwoorden op deze vragen zijn niet per se makkelijk, maar het was voor mij al wel snel duidelijk dat mijn blog een groene tint moest krijgen. Ik word het meest gelukkig als ik bewust leef. Dat betekent voor mij bezig zijn met duurzaamheid, mindfulness en sporten. En voila! Met die ontdekkingen had ik de categorieën voor mijn blog!

Eerlijke mode is een stukje van mijn niche!

 Al snel nadat ik mijn eerste blogs op het wereldwijde web begon te verspreiden, ontdekte ik dat er een onderwerp in het bijzonder is waar ik jou meer over wil vertellen. Dat is eerlijke mode. Daarom is sinds februari van dit jaar eerlijke mode een belangrijk onderdeel geworden van Palace of Bliss. Hiermee heb ik wel mijn niche binnen mijn niche gevonden. Daarmee bedoel ik eigenlijk te zeggen dat ik mijzelf zie als een groene- en bewuste lifestyle blogger in het algemeen en eerlijke mode blogger in het bijzonder.

Beste keus ever!

DSC04232 1024x854 - Palace of Bliss bestaat 1 jaar! Wat ik nooit voor mogelijk had kunnen houden, was dat Palace of Bliss mijn leven zo ontzettend zou verrijken. Ik ben een stuk creatiever ben geworden, doordat al mijn zintuigen opstaan omdat ik altijd op zoek ben naar inspiratie. Ook heb ik gedurende het afgelopen jaar allerlei lieve, leuke en interessante mensen mogen ontmoeten. Ik heb ontdekt dat ik heel blij word van het bezoeken van bloggersevents en dat ik energie krijg van netwerken. Dit laatste heb ik nooit van mijzelf geweten! Contact leggen met bedrijven en met hen interessante samenwerkingen aangaan geeft mij veel plezier! Het beginnen van Palace of Bliss is mijn beste keus ever!

Ook ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik altijd eigenlijk al een schrijver ben geweest. Ik realiseerde mij gedurende het jaar dat ik als kind altijd al veel schreef en dat ik dit eigenlijk mijn hele leven onbewust al veel heb gedaan. Bloggen was dus een hele logische stap voor mij, alleen wist ik dit niet eerder!

De toekomst

Wat mij betreft wordt mijn toekomst er één die geheel in het teken staat van Palace of Bliss. Daarom is het in ieder geval belangrijk dat Palace of Bliss blijft groeien. Zoals ik je in dit artikel vertelde is geduld niet een van mijn sterkste eigenschappen en zou ik soms willen dat mijn bezoekersaantallen hoger waren.

Daar wil ik de komende periode serieuzer naar gaan kijken. Dit is niet alleen omdat hogere aantallen belangrijk zijn voor de groei van Palace of Bliss, maar ook omdat ik mijn boodschap over groen en bewust leven aan zoveel mogelijk mensen wil laten horen. Dus mocht je nog strategische tips voor mij hebben op dit gebied, dan sta ik hier voor open!

Ook heb ik het voornemen om mijn blog uit te breiden met een aantal nieuwe dingen. Wat dat precies zal zijn, houd ik nog even voor mezelf, maar je zult het snel genoeg ontdekken!

Ik droom nog even verder 

Dat wat ooit begon als een idee dat is ontstaan tijdens een slapende droom, is nu een werkelijkheid geworden, maar ik droom verder! Ik droom er namelijk van dat ik op een dag van mijn blog kan leven. Dat iedere dag van mijn leven gevuld mag zijn met schrijven, spreken en netwerken over groen en bewust leven. In het bijzonder hoop ik dat ik ook op het gebied van eerlijke mode nog meer mag betekenen voor de wereld. En Palace of Bliss gaat mij hierbij helpen.

Ik geloof dat het goed is om zulke dromen uit te spreken, dus bij deze heb ik dat gedaan! Ik kijk uit naar nog vele jaren Palace of Bliss en ik hoop dat jij mij blijft volgen en blijft steunen! Laat dus vooral van je horen, want dat vind ik alleen maar leuk!

Heel veel liefs,

Hailey

Wat was het afgelopen jaar jouw meest favoriete artikel op Palace of Bliss? Zijn er nog onderwerpen waar je meer over zou willen lezen op Palace of Bliss?

 

Volg:

11 Reacties

 1. Avatar for Eva 9 november 2016 / 09:54

  Ah al een jaar! Wat gaat de tijd snel he! Ik vind het altijd fijn om persoonlijke artikelen te lezen. Maar ook zeker over fair fashion. Ga zo door! X!

  • Avatar for Hailey 9 november 2016 / 13:57

   Dankjewel, Eva! Ook bedankt dat je laat weten welke artikelen je leuk vindt om te lezen! Ik zal zo doorgaan en proberen wat vaker iets persoonlijks te vertellen! Veel liefs!

 2. Avatar for Desi 9 november 2016 / 10:34

  Wauw super! Gefeliciteerd 🙂 Hopelijk mogen er nog heel veel mooie jaren volgen voor jou en palace of bliss 🙂 Ik kijk er in ieder geval naar uit!

  • Avatar for Hailey 9 november 2016 / 13:58

   Dankjewel! Super lieve comment! Daar word ik blij van! <3!

 3. Avatar for Lidia 9 november 2016 / 13:07

  Gefeliciteerd, wat ewn mijlpaal weer he!!! Ik vond je artikelen over yoga ook erg leuk. En wat bijzonder dat deze blog een letterlijke droom is die uitkomt!!

  • Avatar for Hailey 9 november 2016 / 13:59

   Ja! Het is zeker een mijlpaal! Zo leuk om dit in ieder geval al bereikt te hebben! Ik zal sowieso blijven blogger over yoga! Leuk om te horen dat die artikelen je aanspreken!

 4. Avatar for Rochella 9 november 2016 / 13:45

  Gefeliciteerd, vooral lekker blijven doorgaan zodat je ambitie alleen nog maar groter kan worden. Xoxo

 5. Avatar for Linda 9 november 2016 / 17:03

  Oh wauw, wat gaat zo’n jaar hard zeg. En wat fijn om te lezen dat je zo je eigen plekje hebt gevonden op het web. Ik hoop dat je inderdaad mag groeien en nog meer mensen kan inspireren om groener en bewuster te gaan leven. We hebben immers maar een planeet waar we hopelijk nog lang van kunnen genieten. Van harte gefeliciteerd met je aller eerste blogverjaardag!

 6. Avatar for Lianne
  Lianne
  9 november 2016 / 20:23

  Gefeliciteerd! Wat bijzonder dat deze blog een inspirerende droom van jou, die werd werkelijkheid!
  Ik vond je artikelen over Fair Fashion inspirerend. Hopelijk blijft het zo doorgegaan met bloggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *