Follow my blog with Bloglovin

Over Hailey

Hailey 8 - Over Hailey

“Success, in life, is most easily measured by the number of days you are truly happy.” 

– Eric Edmeades

Ik ben Hailey, een goedlachse wereldverbeteraar, met een lichte Netflix verslaving en een serieuze patat obsessie. Ik houd van de aarde, dieren, fair fashion en ben regelmatig ondersteboven in een paal te vinden. Als yogadocent deel ik dagelijks mij passie voor yoga en spiritualiteit met anderen.

Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om het beste uit het leven te halen en zo blij en gelukkig te zijn. Alleen kan het soms uitdagend zijn om te ontdekken hoe je dit doet. I have been there. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik dat door bewust en positief om te gaan met het leven, het leven lichter wordt. Ik heb ontdekt dat duurzaamheid, yoga, mindfulness, meditatie en zelfontwikkeling de ingrediënten zijn die mij een gelukkiger mens maken.

De lessen die ik heb geleerd (en iedere dag nog leer) deel ik met je op mijn online inspiratieplatform over bewust & gelukkig leven ByHailey.nl. Door middel van blogs, vlogs, e-books en online tools laat ik je zien hoe ik bewust, positief en gelukkig probeer te leven. Het is mijn missie om jou te inspireren om de gelukkigste en meest betekenisvolle versie van jezelf te worden/zijn. Ik geloof dat jij het vermogen hebt om je leven, en daarmee de wereld, te veranderen. Ik wil je daarbij helpen. Ben jij klaar om dit avontuur samen aan te gaan?

Facebook cover ebook 2 van 2 - Over Hailey

GELUK DOOR MIDDEL VAN BEWUST LEVEN: MIJN PIJLERS

Duurzaamheid

Wanneer je goed omgaat met de wereld om je heen, dan heeft dat ook een effect op hoe jij je voelt. Daarom is geluk en duurzaamheid onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als jij je inzet voor het geluk van anderen, dan straalt dat af naar jezelf. Het respect dat je geeft aan mensen, aarde en dier heeft een weerslag op je eigen leven.

Maar er is zoveel dat je kunt doen! Waar begin je? Ik help je inzicht te krijgen over onderwerpen zoals fair fashion, veganisme en de duurzame lifestyle zodat je stapje voor stapje nóg bewuster leeft en een onvergetelijke impact maakt op de wereld.

Mind 

Aan de basis van een gelukkig en bewust leven staat een gebalanceerde geest. Zo vaak worden we afgeleid door onze gedachten, verwachtingen en patronen. Dit levert stress op en kan in sommige gevallen zelfs leiden tot een burn-out. Ik heb mogen ervaren dat bewust en met aandacht leven dit kan doorbreken. Belangrijke tools hiervoor zijn yoga, mindfulness en meditatie. Ik laat je zien hoe je dit kunt toepassen om zo goed voor jezelf te zorgen en de gelukkigste versie van jezelf te worden.

Grow

Voor een bewust en gelukkig leven is het belangrijk dat je weet wie je bent, wat je wilt en wat jij belangrijk vindt. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom help ik je bij je zoektocht met handige tools, tips, en tricks die je helpen te worden wie je bent. Kijk onder de categorieën Persoonlijke Ontwikkeling, Mindset en Self love voor alle tips!

Samenwerken?

Zowel online als offline bied ik verschillende mogelijkheden om samen te werken. Welke dat zijn, lees je op de pagina “werk met mij”.