Follow my blog with Bloglovin

Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

Fair outfit Palace of Bliss

Hailey 15 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

Wat heerlijk dat de lente eindelijk is doorgebroken, nietwaar?! Het zonnetje schijnt en overal om mij heen zie ik bloesembomen die in bloei staan! Daar word ik altijd zo blij van! Dit weer is eigenlijk perfect voor een outfit shoot! Ik moet nog een paar weken wachten voor mijn volgende shoot, maar in de tussentijd kan ik wel alvast een nieuwe fair look met je delen! Veel plezier!

De look

Hailey 07 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

 

Zoals je kunt zien bestaat deze look uit donkere kleuren. Black is my happy color! Echt waar! Ik houd van donkere kleding. Ik weet niet waardoor dat komt. Als ik in donkere kleuren gekleed ben, dan voel ik me altijd op mijn best. Dit heb ik eigenlijk al sinds ik kind ben.

Verder ben ik een heel vrolijk en opgewekt mens hoor, dus no worries! Hoe dan ook ben ik voor deze look uit mijn comfort zone gestapt door een grijze blouse aan te trekken! Haha! Ik ben ook zo wild!

De blouse

Hailey 14 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

De blouse vond ik bij Lena De Kledingbibliotheek en is van het merk Every.Day.Counts. Zoals je kunt zien is de blouse vintage. De roesjes en pofmouwen geven de blouse een vintage look. Ik houd veel van roesjes en pofmouwtjes en heb voldoende roesjes en tierelantijntjes in mijn kast hangen. Deze blouse is dus helemaal mijn smaak!

Ik vind het leuk om vintagestukken te combineren met moderne stukken. Het maakt een outfit net wat interessanter, maar past tegelijkertijd toch helemaal in de tijdsgeest.

De jeans

Hailey 11 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

Om één of andere reden draag ik niet zo graag jeans. Toch draag ik deze jeans van Kuyichi wél erg graag! Kuyichi is het jeansmerk van Floortje Dessing. Deze jeans is voor 69% gemaakt van biologisch katoen, van 29% van gerecycled katoen en voor 2% uit elastaan. Verder is de jeans gemaakt onder eerlijke en goede arbeidsomstandigheden! O ja, en hij zit heerlijk!

Schoenen

Hailey 10 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

Van deze schoenen word ik toch steeds weer zo blij! Ik vond ze namelijk tijdens de Palace of Bliss kledingruil die ik vorig jaar zomer organiseerde! Het meisje die ze weg deed had ze nog nooit gedragen. Ik heb toevallig eenzelfde paar schoenen in het lichtgrijs die ik óók vond tijdens een kledingruil! Zo toevallig! De schoenen zijn van het merk Graceland, het merk van Van Haren.

Sieraden

Hailey 18 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

Mocht je binnenkort jarig zijn, dan kan ik je van harte aanraden om een sieraard van Julia Otilia te vragen. De sieraden van het merk Julia Otilia zijn gemaakt op Bali en in Nederland. De collecties bestaan zoveel mogelijk uit gerecyclede en eerlijke materialen. Daarnaast zijn alle sieraden onder eerlijke omstandigheden geproduceerd.

Wat ik zo mooi vind aan de sieraden van Julia Otilia, is dat alle sieraden erg fijn en elegant zijn. De ring die ik draag is de “Mini Leaf”. Dit is een hele mooie, subtiele ring die tegelijkertijd ook een eyecatcher is door haar elegantie.

Verder draag ik bij deze outfit de “Bangle Bracelet Mat” en mijn favoriete item uit de collectie, de “Eucalyptus Leaf” oorbellen. Deze oorbellen zijn opvallend vanwege de vorm, en ze zijn tegelijkertijd heel gracieus. Als ik deze oorbellen draag, krijg ik altijd wel een complimentje van iemand omdat ze zo mooi zijn. Als je dus zin hebt in complimentjes, dan weet je wat je moet kopen!

Hailey 19 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

De outfit op een rijtje!

Hailey 03 - Fair fashion outfit post | Grijze vintage blouse & zwarte jeans

Blouse – vintage via Lena de Kledingbibliotheek

Sieraden – Julia Otilia

Jeans – Kuyichi

Schoenen – Van Haren via de Palace of Bliss kledingruil

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Julia Otilia.

Foto: Byjoséchan

Volg:

12 Reacties

 1. Avatar for Malou | Blonde Blossom 5 april 2017 / 08:32

  Ziet er ontzettend leuk uit! Ik vind de jeans erg gaaf en wat heb jij toch prachtig haar! Leuk dat je een kledingruil hebt georganiseerd, dat wist ik helemaal niet! Malou x

  • Avatar for Hailey 6 april 2017 / 10:17

   Dankjewel, Malou! Ja! Vorig jaar juni was mijn kledingruil in het Good Hotel in Amsterdam. Ik denk er aan om in het najaar weer een kledingruil te organiseren! Mocht het gebeuren, dan zal ik er vast ook iets over schrijven op Palace of Bliss! Zou leuk zijn als je er dan bij bent!

 2. Avatar for Iris 5 april 2017 / 15:48

  Toffe outfit weer! Ik vind de sieraden ook echt heel leuk, is het ook echt zilver? Anders kan ik er niet zo goed tegen vaak. De blouse staat je ook echt goed trouwens <3

  • Avatar for Hailey 6 april 2017 / 10:19

   Dankjewel, Iris! Ja, het is echt zilver! Sterling zilver :).

 3. Avatar for Sara | MevrouwMiauw 5 april 2017 / 20:31

  Wauw. Wat een mooie outfit en een fijn artikel. Ik wist helemaal niet dat je zo’n toffe kledingruil hebt georganiseerd. Als je het nog eens gaat organiseren dan sluit ik heeeeel graag aan! 🙂

  • Avatar for Hailey 6 april 2017 / 10:20

   Dankjewel, Sara! Ik denk er over na om in het najaar weer een kledingruil te organiseren! Zou leuk zijn als je er dan bij kunt zijn! Je bent in ieder geval van harte welkom! <3

   • Avatar for Sara | MevrouwMiauw 7 april 2017 / 21:05

    Oeh, ik zou het ZO TOF! vinden. Ik heb hier ook allemaal zakken met kleding staan voor het geval ik een keer naar een kledingruil zal gaan. Mijn vriend wordt er helemaal gek van en vindt dat ik het weg moet doen. Haha.

 4. Avatar for Lidia 6 april 2017 / 11:55

  Hij staat je echt ontzettend mooi! Leuk om te zien dat zoveel bloggers een verschillende stijl hebben. Ik heb bij zwart altijd het gevoel dat ik er uit zie als een lijk, daarom draag ik het ook bijna nooit en kocht ik ook geen little black dress, maar een little blue dress;-).

 5. Avatar for Geertruurzaam 6 april 2017 / 21:20

  Pofmouwen vind ik zó geweldig, die draag ik ook graag!
  Leuk ook om te zien hoe goed je je (letterlijk) houding weet te geven voor deze outfit-foto’s. Misschien is het maar schijn, maar het is in elk geval gelukt om ontspannen over te komen. Dat lukt mij nooit op foto’s 😉

 6. Avatar for Ilse Thomson
  Ilse Thomson
  10 april 2017 / 20:23

  Jeetje, wat leuk deze site!Ik ben meteen gaan kijken. Dank je wel voor de kennismaking met je site. En de outfit dit je showt, het staat je allemaal super! Het straalt klasse uit. Blijf vooral zwart dragen, precies genoeg. Jij hebt niet veel nodig om er goed uit te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *