Follow my blog with Bloglovin

Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Fair outfit

Hailey 01 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Yes! Het is weer tijd voor een nieuwe outfitpost! In deze outfit combineer ik een aantal basic items. Doordat ze zo mooi en tijdloos zijn, is deze outfit eigenlijk helemaal niet meer zo basic! Een goed voorbeeld dat less ook more kan zijn! Al dit moois combineer ik met eye catching zilveren sieraden! Lees snel verder om de details van deze outfit te ontdekken!

De broek

Hailey 04 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Hoe te gek is deze broek, nietwaar? Door de opkomst van de skinny jeans een aantal jaar geleden, heb ik al mijn broeken met wijde pijpen weggedaan. Op een gegeven moment vond ik wijde pijpen echt niet meer mooi. Ik merk dat mijn liefde voor wijdere kleding weer terugkomt en dat ik wat ruimte in mijn kleding weer begin te waarderen! Ik was dan ook heel blij toen ik deze zwarte pantalon vond bij Lena de Kledingbibliotheek!

Het shirt

Hailey 18 1 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Mijn shirt is van het merk ROYAL BAMBOO. Dit is het Vintage Longsleeve en heeft een hoge hals. Ik vind dit een ontzettend mooi shirt en draag hem daarom graag! Wat leuk is aan bamboe, is dat het aanvoelt als zijde. Daarnaast is een duurzaam product en is het goed om te toveren tot een mooi kledingstuk! Love it!

Sieraden

Hailey 16 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Bij deze outfit heb ik mijzelf ondergedompeld met de sieraden van het eerlijke merk Julia Otilia. De sieraden van het merk Julia Otilia zijn gemaakt op Bali en in Nederland. De collectie bestaat zoveel mogelijk uit gerecyclede en eerlijke materialen. Daarnaast zijn alle sieraden onder eerlijke omstandigheden geproduceerd.

Hailey 20 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Bij mijn afgelopen looks (deze en deze) droeg ik ook al sieraden van Julia Otilia. Vooral de ketting die ik draag bij deze outfit vind ik erg mooi. Het eucalyptus blad vind ik zo mooi. Doordat de ketting langer is en mijn kleding zwart is, springt zij gelijk in het oog. Deze ketting is door haar elegantie makkelijk bij verschillende outfits te combineren! Zo mooi!

Verder draag ik bij deze outfit de “Bangle Bracelet Mat”van Julia Otilia en de goudkleurige “Mini Leaf” ring, welke ook zo mooi en elegant zijn! Ik kan echt geen genoeg krijgen van deze sieraden! De oorbellen die ik draag zijn van mijn andere favoriete eerlijke sieraden merk, Taj.

Hailey 19 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Schoenen

Hailey 25 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Ja, mijn schoenen met stalen neuzen! Ik krijg altijd zulke leuke reacties op deze schoenen! Het is een tijdje de trend geweest om zulk soort schoenen te dragen. Deze trend is inmiddels weer overgewaaid, maar ik vind mijn schoenen met stalen neuzen nog onverminderd mooi! Ze passen bij mijn liefde voor glimmende dingen, dus ik blijf ze gewoon dragen! Dat is uiteindelijk ook wel zo duurzaam!

Hailey 24 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Tas

Hailey 21 - Fair fashion outfit | zwarte basics met zilveren sieraden van Julia Otilia

Deze tas is van het Canadese merk Matt & Nat. Zij produceren mooie vegan tassen in allerlei soorten en maten. Deze tas gebruik ik vooral voor mijn laptop en op dagen dat ik een handzamere tas nodig heb. Je gelooft het misschien niet, maar normaal gesproken loop ik rond met een handtas die nog groter is dan deze! Dit model is voor mij dus handzaam en klein! Grappig he!? Ik kocht de tas bij de eerlijke webshop Wolf and Storm.

De outfit op een rijtje 

Sieraden – Julia Otilia, Taj

Shirt – Royal Bamboo

Broek – Lena de Kledingbibliotheek

Schoenen – Nelly

Tas – Matt & Nat

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s: By José Chan

Volg:

14 Reacties

 1. Avatar for Maria 4 mei 2017 / 11:05

  Deze stijl en kleuren staan je prachtig. Het is boeiend om je te volgen. Dank voor al het werk wat je doet. Het maakt het mij makkelijker met zoeken. Ik blijf je graag volgen.
  Groet Maria

  • Avatar for Hailey 4 mei 2017 / 11:27

   Wat leuk om te horen! Dankjewel, Maria! Ik ben blij om te lezen dat je wat hebt aan mijn berichten! Heb een hele fijne dag! Veel liefs! <3

 2. Avatar for Jessica J. 4 mei 2017 / 13:38

  Wat staat die broek je goed! Ik ben fan van de halsketting. Leuk om wat over het merk te lezen, ik kende het nog niet.

  • Avatar for Hailey 5 mei 2017 / 20:47

   Ja! Die ketting vind ik ook heel erg mooi! Ze hebben sowieso veel mooie dingen!

 3. Avatar for Merel 4 mei 2017 / 14:45

  Het zwart staat je echt enorm krachtig! En ik hou echt enorm van de zilveren details! Mooie foto’s 🙂

  • Avatar for Hailey 5 mei 2017 / 20:47

   Dankjewel! Zo leuk om te horen! Zwart is ook echt mijn favoriete kleur als het gaat om kleding!

 4. Avatar for Sara | MevrouwMiauw 4 mei 2017 / 21:33

  Wauw, wat een ontzettend mooie outfit is dit. De broek zou mij, denk ik, niet zo mooi staan maar bij jou staat het echt heel goed. Je foto’s zijn ook erg mooi. <3 <3

  • Avatar for Hailey 5 mei 2017 / 20:48

   Dankjewel! Super lieve comment! Je maakt me helemaal blij!

 5. Avatar for Sara | When Sara Smiles 4 mei 2017 / 22:56

  Mooooi, Hailey! En Royal Bamboo ga ik onthouden, goede tip! Je top ziet er heerlijk en kwalitatief uit.
  Zo grappig dat ik je tegenkwam, trouwens… ik was echt helemaal overrompeld, haha (dat merkte je wel, denk ik ;)), maar ik vond het heel leuk! En eens een keertje meeten vind ik ook nog steeds een goed idee, liefs!

  • Avatar for Hailey 5 mei 2017 / 20:50

   Lieve Sara! Zo grappig inderdaad dat wij elkaar tegen kwamen! Dat ik je ook toevallig zag en herkende tussen al die mensen! Zo toevallig! Maar wel heel erg leuk! Het lijkt me super gezellig om binnenkort of te spreken en offline te kletsen! Ik zal je even mailen, dan kunnen we datum prikken! Nu al super veel zin in!

 6. Avatar for Sandra 8 mei 2017 / 12:01

  Die sieraden zijn zo mooi! Ik ga zo gelijk even bij dat merk kijken. Gaaf dat het ook op Bali wordt gemaakt. 🙂 Ben trouwens echt fan van jouw broek, zo tof!

  • Avatar for Hailey 15 mei 2017 / 12:21

   Dankjewel! Ja, de sieraden van Julia Otilia zijn echt fantastisch! Heb je iets moois kunnen vinden?

 7. Avatar for Marlieke 18 mei 2017 / 00:07

  YES! Mijn lievelingskleur: zwart! Haha, altijd stijlvol. Fijne post :).

  • Avatar for Hailey 22 mei 2017 / 16:28

   Dankjewel, Marlieke! Zwart is inderdaad zo een fijne kleur! Leuk dat jij daar ook zo’n fan van bent! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *