Follow my blog with Bloglovin

De nieuwe kleuren van Dopper

Dopper heeft een aantal nieuwe kleuren uitgebracht die behoren tot de ocean collection en de perfect paradise. In dit artikel, meer hierover!

DSC09441 - De nieuwe kleuren van Dopper

Toen ik een paar jaar geleden een herbruikbare waterfles kocht, was ik een van de eerste. Een paar jaar laten was daar ineens de Dopper. Het vrolijke en karakteristieke waterflesje die ook de harten van velen heeft gestolen. Onlangs heeft Dopper een aantal nieuwe kleuren op de markt gebracht onder de naam ‘Perfect Paradise Collection’. Sinds 18 augustus zijn deze nieuwe kleuren verkrijgbaar. 

Over Dopper

Dopper wil in een wereld leven waar mensen zich bewust zijn van het milieu. Een wereld waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verkleinen en waar iedereen, dichtbij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

Het vele gebruik van PET-flessen wereldwijd veroorzaakt een enorme afvalstroom in de oceanen; de zogenaamde ‘plastic soep’. Met herbruikbare design waterflessen van hoogwaardig kunststof en staal draagt Dopper bij aan de vermindering van deze milieuproblematiek. Daarnaast stimuleert Dopper het gebruik van kraanwater als goedkoop en minder milieubelastend alternatief voor mineraalwater. Van de netto verkoopomzet van Dopper gaat 5% via de Dopper Foundation naar waterprojecten van Simavi in Nepal en naar de educatieve programma’s over schoon (drink)water en plastic afval van de Dopper Academy. Dopper is officieel gecertificeerd als ‘B Corp’ (Benefit Corporation) en behoort daarmee tot de mondiale beweging van wereldverbeteraars.  

Kleur geven aan de missie

DSC09428 - De nieuwe kleuren van Dopper

Dopper heeft sinds haar lancering zes jaar geleden verschillende kleuren gekend: van felgeel tot donkerpaars. Nu is het tijd voor een radicale verandering, vindt Dopper. Met de nieuwe Perfect Paradise en Ocean Collection wil het merk aansluiten bij de huidige kleurtrends.

De keuze voor de frisse pasteltinten is niet alleen een modieuze, maar ook een ideologische. Dopper wil het drinken van kraanwater wereldwijd promoten, want als iedereen kraanwater kan drinken hoeft niemand meer vervuilende wegwerpflesjes te kopen.

Ocean Collection & Perfect Paradise

Met de Ocean Collection brengt Dopper een ode aan de wereldzeeën. Deze lijn bevat, naast de reeds bekende Dopper Pure White, twee nieuwe kleuren: Pacific Blue en Blue Lagoon. De donkerblauwe Pacific Blue Dopper is donker als de open zee, Blue Lagoon is zachtblauw als de tropische kustwateren en Pure White cool als de poolzeeën.

Bij schone oceanen horen natuurlijk paradijselijke stranden. Dat is waar de Perfect Paradise Collection voor staat. De tropische kleuren Hakuna Mintata, Sunshine Splash, Sea Green en Pink Paradise geven je een paradijs gevoel. En op veler verzoek is in deze collectie de roze dopper teruggebracht! Als je hierop hebt gewacht, grijp dan snel je kans!

Dopper Original Compositie - De nieuwe kleuren van Dopper

Mijn keuze

DSC09383 - De nieuwe kleuren van Dopper

Het was lastig kiezen tussen al deze mooie kleuren, maar uiteindelijk heb ik mijn keus laten vallen op de Blue Lagoon. Behalve dat het een mooie kleur is, spreekt het mij aan dat het staat voor een ode aan de zee. Ik hoop dat op een dag al onze zeeën schoon zijn en door te kiezen voor Dopper, komt deze dag hopelijk steeds dichterbij.

DSC09415 - De nieuwe kleuren van Dopper

Op de website van Dopper vind je meer informatie over de verkooppunten van de Dopper én de nieuwe collectie.

Heb jij de nieuwe Doppers als gespot?

Volg:
Deel deze blog!

2 Reacties

  1. Avatar for Jessica J. 24 augustus 2017 / 14:09

    Liefde voor Dopper! Ik heb een kleine paarse in m’n handtas en die grote stalen op m’n bureau op kantoor. 🙂

  2. Avatar for Lidia 6 september 2017 / 07:11

    Fijn he die doppers. Ik koos de gele, de collectie vind ik echt heel vrolijk en hip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *