Follow my blog with Bloglovin

Schoon drinkwater voor iedereen met de Light The Way Kaars van Aveda

DSC04327 - Schoon drinkwater voor iedereen met de Light The Way Kaars van AvedaVandaag (22 april 2018) is het Earth Day. Dit is een dag die in het leven is geroepen om wereldwijd stil te staan bij ons consumentengedrag en de gevolgen hiervan op de aarde. Misstanden zoals de steeds groter wordende plastic soup en watertekorten, maken een dag van bezinning rondom milieu-issues hard nodig. Wereldwijd vinden er allerlei activiteiten en projecten plaats die bijdragen aan bewustwording. Ook halen verschillende organisaties geld op om zo milieuorganisaties te helpen. Aveda is een van de organisatie die zich actief inzet voor Earth Day.

Aveda en schoon drinkwater

DSC04328 - Schoon drinkwater voor iedereen met de Light The Way Kaars van Aveda

Aveda zet zich al sinds 1999 in om lokale en wereldwijde milieuorganisaties financieel te ondersteunen in hun missie de aarde te redden. Sinds 2007 richt Aveda zich specifiek op mensen toegang geven tot schoon drinkwater. Ook dit jaar zet zij zich weer in voor de bescherming van het water door middel van verschillende activiteiten.

DSC04330 - Schoon drinkwater voor iedereen met de Light The Way Kaars van Aveda

Light the Way kaars

DSC04319 - Schoon drinkwater voor iedereen met de Light The Way Kaars van Aveda

Een voorbeeld hiervan is de Light the Way kaars. Aveda heeft deze kaars speciaal ontworpen ter ere van Earth Day. De gehele opbrengst gaat naar de Global Greengrants Fund.

Het Global Greengrants Fund is een non-profit organisatie die waterprojecten ten behoeve van schoon water over de hele wereld steunt. Vervuild water is wereldwijd een groot probleem. Ruim 1.1 miljard mensen hebben geen toegang tot schoon drinkwater. Schoon drinkwater is essentieel om te kunnen overleven. Daarnaast zorgt vervuild drinkwater voor vreselijke ziektes en een hoop sterfgevallen die makkelijk voorkomen kunnen worden.

De Light The Way kaars is gemaakt van gecertificeerde biologische vetiver van Haïti, patchouli, oregano, marjolein en cederhout en hij ruikt ontzettend lekker! Het is jammer dat ik het niet via de digitale weg kan laten ruiken, want hij ruikt echt heerlijk!

DSC04322 - Schoon drinkwater voor iedereen met de Light The Way Kaars van Aveda

Appointments For Clean Water 

Behalve de kaars heeft Aveda andere initiatieven opgezet om geld op te halen voor de Global Greengrants Fund. Zo kun je gedurende de hele maand april een “Appointments For Clean Water” maken bij een van de Aveda-salon. Deze salons doneren een deel van hun opbrengsten met lokale non-profitorganisaties die schoon waterprojecten ondersteunen. Daarnaast moedigt Aveda mensen ook aan om een haarwasbeurt over te slaan om zo water te besparen.

Koop de Light the Way Kaars

De Light the Way kaars is verkrijgbaar voor € 16 bij Aveda-salons, spa’s, winkels en online via www.aveda.eu.

Koop je Light the Way kaars hier

 

Kende jij de Light the Way Kaars van Aveda al?
Volg:
Deel deze blog!

4 Reacties

 1. Avatar for Linda 22 april 2018 / 09:09

  Ik vind dit zo’n mooie actie! Oo naar een mooiere en schonere wereld ????????

 2. Avatar for Mariëlle 22 april 2018 / 11:31

  Toffe foto’s! Ik heb hem hier naast me staan: een heerlijke geur én een mooi verhaal 🙂

  • Avatar for Hailey 23 april 2018 / 11:29

   Dankjewel! Hij ruikt zo lekker! Ongelooflijk! En inderdaad, het verhaal erachter is ook te gek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *