Follow my blog with Bloglovin

Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

 Spa secrets 7 - Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

In november 2015 bracht ik een bezoekje aan een inspirerende blogworkshop van Moderne Hippies. Deze workshop werd georganiseerd door Zoë (eigenares Moderne Hippies), in samenwerking met Adfactor. Na afloop van de workshop kregen alle deelnemers een leuke goodiebag mee. Tot mijn grote vreugd vond ik in mijn goodiebag een heerlijke proefdiervrije shower foam! Vandaag review ik dan ook de Spa Secrets Traditions of Japan Shower Foam!

Ik zet alles alvast voor je onder elkaar.

Merk: Kruidvat

Naam: Spa Secets Traditions of Japan Shower Foam

Proefdiervrij: ja

Prijs: € 3,99

Grootste pluspunt: de prijs!

Mijn cijfer:  ♥ ♥ ♥ ♥  (8)

Spa secrets 6 - Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

Zo ziet de spray eruit!

Spa Secrets van Kruidvat

 

Spa Secrets is het nieuwe wellness product van Kruidvat. Spa Secrets bestaat uit drie verschillende lijnen, namelijk Treasures of Morocco, Miracles of Bali en Traditions of Japan.

De Spa Secrets lijn doet mij denken aan de producten van Rituals. Ook Spa Secrets wil je laten kennismaken met de wellness rituelen uit andere culturen. Ook in de uitstraling (de verpakking heeft bijvoorbeeld een Oosters tintje) komt dit tot uiting. Hierdoor is het bij het gebruik van deze producten net alsof je in een tropisch oord onder de douche staat in plaats van thuis. Heerlijk, toch?

Er is één groot voordeel ten opzichte van Rituals. Spa Secrets is een stuk goedkoper! Zie hieronder!

V3 spa secrets productbeelden japan 500x320 - Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

Traditions of Japan Shower Foam

 

Ik vind het heerlijk om deze shower foam te gebruiken. Het product komt in een gelvorm uit de spuitbus en verandert daarna in een schuim. Deze schuim is makkelijk aan te brengen en verspreidt goed op het lichaam.

Spa secrets 3 - Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

De schuim na het sprayen. Het verandert van een gel direct in een schuim.

 

Spa secrets 5 - Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

De schuim uitgesmeerd over m’n hand.

 

De geuren van de Traditions of Japan Shower Foam zijn minder sterk dan ik zou willen. Hierdoor word ik bij het gebruiken niet zo betoverd door de heerlijke geuren als bij de Rituals foams. Dit mag de pret niet drukken, want de geur van de Traditions of Japan Shower Foam is lekker en fris.

In de Traditions of Japan zijn lotusbloem en bamboe verwerkt. Dit zorgt voor een gevoel van ontspanning én een zachte huid.

De Traditions of Japan lijn is een unisex lijn, waardoor deze producten zowel voor mannen als voor vrouwen goed te gebruiken zijn.

spa secrets 8 - Kruidvat Spa Secrets: Traditions of Japan Shower Foam

Conclusie

 

Ik vind de Traditions of Japan shower foam een aanrader. Het is een heerlijke foam die bijdraagt aan het wellness gevoel van man en vrouw. De foam heeft, net als de rest van de Spa Secrets lijn, bovendien een zeer luxe uitstraling en dat voor een zeer zacht prijsje! Zo wordt het nog eens leuk om alle producten van deze lijn voor jezelf of iemand anders aan te schaffen!

Dus mijn advies: haast je naar de winkel om deze foam of één van de andere producten van de Spa Secrets lijn uit te proberen!

Heb jij de Spa Secretslijn van Kruidvat ook al ontdekt? Laat mij weten wat je er van vindt!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *