Follow my blog with Bloglovin

Ik blog, dus ik ben

Ik blog, dus ik ben

Ik blog dus ik ben 1 - Ik blog, dus ik ben

Jullie hebben het denk ik al wel gemerkt, ik ben blogger geworden! In mijn blog van 25 oktober 2015 schreef ik over eens iets anders doen. Voor mij is Palace of Bliss een onderdeel van mijn iets anders.

Op een dag heb ik zo ontzettend veel gedachten en ideeën over van alles en nog wat. Terwijl allerlei gedachten en ideeën door mijn hoofd raasden, popte daar het idee van een blog op. Voor mijn werk schrijf ik regelmatig met veel plezier juridische blog’s en mij is wel eens verteld dat ik leuk schrijf. Bloggen leek mij daarom wel een haalbaar en leuk “iets anders”.

Aangezien ik al enige tijd een grote interesse heb in mindful- en bewust leven én ik hier ook wel ideeën over heb, was voor mij de keuze snel gemaakt: mijn blog moet gaan over bewust leven.

Wat betekent dat dan voor mij? Bewust leven heeft naar mijn mening betrekking op verschillende facetten uit het leven. Zoals ik al zei: mindful leven. Je niet constant maar laten meesleuren door de drukte van alledag, maar ook eens een pas op de plaats maken en kijken naar wat er nu is. Maar hoe doe ik dat en lukt dat altijd? Dáár ga ik over schrijven.

Bewust leven betekent voor mij ook bewust om gaan met dieren en milieu. In 2008 ben ik vegetariër geworden. Sinds die tijd heb ik al de wens om mijn visie op diervriendelijk leven verder uit te werken. In mijn blog hoop ik mijn ideeën, inzichten en misschien ook strubbelingen hierover met jullie te delen.

Bewust leven is voor mij ook zorgen voor jezelf. Dus zorgen voor je lichaam door  te sporten, gezond te leven en je uiterlijk te verzorgen. Daarom blog ik over mijn sportavonturen en zal ik diervriendelijke make-up en eco-vriendelijke fashion bespreken in mijn blogs.

Omdat bewust leven voor mij ook zorgen is voor de wereld, staat duurzaamheid ook centraal in mijn blog. Genoeg te bloggen dus!

Om een wat ticks & tips te krijgen over het bloggen heb ik op 7 november 2015 een blog workhop van www.modernehippies.nl gevolgd. Tijdens deze workshop kreeg ik allerlei nuttige tips en ben ik er helemaal klaar voor. Ik ben er klaar voor om mijn blog bekend te maken en mijn lezers mee te nemen op mijn avontuur naar “iets” anders.En wie weet, mag ik een paar van mijn lezers inspireren tijdens dit avontuur!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *