Follow my blog with Bloglovin

Help! Dit yogaboek MOET er komen!

In dit artikel vertel ik je meer over de crowdfunding campagne van Erica Jargo en Roos van der Kamp voor hun book Angelus

Angelus book about chakras - Help! Dit yogaboek MOET er komen!

Afgelopen week kreeg ik het verzoek van twee lieve dames of ik op Palace of Bliss aandacht kon besteden aan hun crowdfunding. Erica Jago, ondere andere yogadocent bij House of Yoga, en Roos van der Kamp, een yoga minnend art director, proberen hun droom uit te laten komen: het boek “Angelus” uitbrengen. In dit boek wordt helende yoga gecombineerd met chakra’s (ik leg verder op uit wat dit zijn) en kunst. Ze hebben nog acht dagen om het gehele bedrag van $ 50.000 bij elkaar te helpen. Momenteel staat de teller op $ 27.713. Omdat ik hun project een warm hart toedraag, wil ik hen helpen om hun doel te bereiken.

Angelus

Het boek van Erica en Roos heet Angelus. Het wordt een praktisch werkboek over Chakra’s. Wat Angelus anders maakt dan de reeds bestaande boeken over chakra’s is dat het zich richt op een praktische ervaring van de chakra’s. Dit wordt gedaan door middel van helende yoga en kunst. Zo wordt yoga gecombineerd met creativiteit. Dit maakt Angelus uniek. Deze manier van yogabeoefening heeft zowel Erica als Roos persoonlijk geholpen om hun diepste overtuigingen en meest pijnlijke emoties aan te gaan. Ze zijn er dan ook zeker van dat het boek iedereen kan helpen in hun kracht te gaan staan.

Chakra’s

Angelus book about chakras 2 - Help! Dit yogaboek MOET er komen!

Angelus gaat dus over chakra’s. Maar wat zijn dat eigenlijk? Ondanks dat het best een uitdaging om dit niet al te zweverig uit te leggen, ga ik het toch proberen. Simpel gezegd zijn chakra’s energiecentra die in het lichaam aanwezig zijn. Er zijn zeven verschillende energiecentra en iedere chakra is er een. Ieder energiecentrum heeft een bepaalde eigenschap en correspondeert met het een lichaamsgebied en emoties.

Om ervoor te zorgen dat wij ons fysiek en lichamelijk gezond voelen, moeten de chakra’s met elkaar in balans zijn. Op het moment dat één of meerdere chakra’s uit balans zijn, dan ontstaat er pijn en lijden in het leven. Je wordt bijvoorbeeld lichamelijk ziek of je ervaart psychische ongemakken. Roos en Erica geloven dat het beter is om dit pijn en lijden onder ogen te komen, in plaats van het weg te stoppen. Angelus leert je hoe je dit op een helende manier kan doen door middel de chakra’s.

Het boek

Angelus book about chakras 3 - Help! Dit yogaboek MOET er komen!

Angelus zal bestaan uit zeven hoofdstukken, die ieder zien op een andere chakra. In totaal komen in het boek 21 verschillende yogaseries. Alle series zijn erop gericht om de chakra’s in balans te brengen (en te houden).

Help je mee?

Om de komst van Angelus te kunnen realiseren zijn Erica en Roos op 3 maart 2017 een crowdfunding begonnen. Er is in totaal $ 50.000 nog om het boek waar te laten maken. Met nog 8 dagen te gaan, zijn Erica en Roos nog $ 27.713 verwijderd van hun streefbedrag. Ze kunnen jouw hulp dus nog wel gebruiken!

Je kunt het project steunen door een bedrag te doneren via hun Kickstarter-pagina. Hier vind je meer informatie over het project én welke beloningen de dames geven in ruil voor een donatie.

Help jij mee om Angelus werkelijkheid te laten worden?

Volg:
Deel deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *