Follow my blog with Bloglovin

5x fijne feel good series die je niet mag missen!

In dit artikel deel ik 5 feel goed tv series met je die je gezien moet hebben!

De laatste tijd vraag ik mij regelmatig af of er iets bestaat als een professionele televisieserie-kijker. Ik weet namelijk zeker dat deze baan mij op het lijf geschreven zou zijn. Ik kan zo ontzettend gelukkig worden van tv kijken en mijn mening geven over hetgeen ik zie. Wellicht dat ik er toch eens een keer werk van moet maken om dit uit te zoeken.

Anyway, de afgelopen maanden ben ik weer druk bezig geweest met onderzoeken welke leuke en te gekke tv-series er zijn. Een selectie van mijn vondsten deel ik vandaag met je. De rest, bewaar ik voor een andere keer!

The Good Place 

maxresdefault - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

In The Good Place volgen wij Eleanor Shellstrop (Kirsten Bell) die wakker wordt in het hiernamaals, ook wel The Good Place genoemd. The Good Place lijkt op de hemel, maar het is het niet helemaal. Ken je dat gevoel dat je krijgt wanneer je twee slapende otters ziet die elkaars hand vasthouden? Nou dat gevoel heb je in The Good Place ALTIJD! Dat klinkt fantastisch, toch?

Tijdens je leven krijg je punten voor de goede en de slechte dingen die je doet in je leven. Aan het einde van je leven wordt de balans opgemaakt en gaan de goede mensen naar The Good Place en de slechte mensen naar The Bad Place.

Alles leuk en wel, maar het probleem is dat Eleanor helemaal niet zo een leuk persoon was tijdens haar leven. Dat zij in The Good Place terecht is gekomen is dan ook een joekel van een fout. Maar ja, als je per ongeluk in een soort van hemel terecht komt, ga je dat dan vertellen? Tsja, als je dat wilt ontdekken, dan moet je toch echt even zelf de serie gaan kijken. The Good Place staat op Netflix.

Modern Family

Modern family - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

Modern Family is al een beetje een oldy, maar hij blijft leuk. In Modern Family volgen we drie gezinnen die samen één familie vormen. Eigenlijk hebben alle gezinnen wel iets wat ze anders maakt. Daardoor kan je ze een moderne familie noemen. Zo is Jay getrouwd met de vele jaren jongere Gloria uit Colombia. Mitchell is de zoon van Jay en heeft met zijn partner Cameron hun dochtertje Lilly uit Vietnam geadopteerd. Claire is de dochter van Jay en zij lijkt met haar man Phill en hun drie kinderen heel “gewoon”, maar bij hen gebeuren ook de nodige atypische dingen.

Het is moeilijk uitleggen waar Modern Family nu precies over gaat, maar ik vind het hilarisch.

Deze zomer heb ik alle afleveringen opnieuw gekeken en het was te gek! Echt waar, als je Modern Family nog niet hebt gezien, dan moet je dit echt heel snel gaan doen. Als je het al wel hebt gezien, bekijk het opnieuw, want het blijft leuk! Modern Family staat op Netflix.

Atypical

atypical - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

Een van de nieuwste Netflix series van dit moment is Atypical. Atypical gaat over de 18-jarige Sam Gardner die autistisch is. Door zijn autisme heeft Sam wat moeite met sociale situaties. Op een dag besluit Sam dat hij graag een vriendinnetje wilt. Dit levert allerlei grappige en hartverwarmende momenten op. Sam is een aandoenlijke personage die je binnen de eerste minuten van de serie al in je hart sluit. Atypical staat op Netflix.

Black-ish

blackish - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

De serie Black-ish gaat over een Afro-Amerikaans gezin, de Johnsons, die tot de middenklasse behoren. De vader, André, is werkzaam in de reclame en de moeder, Rainbow, is arts. Hierdoor hebben hun kinderen een totaal andere jeugd dan zij dat hadden. Door het succes van de ouders is het gezin een beetje blank geworden, vandaar de naam Black-ish.

In de serie volg je de hilarische situaties waar het gezin in komt mede door hun achtergrond. Tegelijkertijd deinzen de maker van de serie er niet voor terug om ook (politieke) issues met betrekking tot de donkere gemeenschap in de Verenigde Staten aan de kaak te stellen. Een ijzersterke serie die je laat lachen, maar je ook aan het denken zet!

The Big Bang Theory

bigbangtheory - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

Een andere oldy is The Big Bang Theory. In deze serie volgen we de vier vrienden die allen werken op de Caltech universiteit. Ze zijn allemaal op een of andere manier bezig met wetenschap. Het zijn echte geeks en ze houden van dingen zoals gamen en stripboeken. Ook zijn ze gek op vrouwen, maar dat vinden ze toch maar lastig. Gelukkig woont tegenover hun de knappe (en minder intelligente) Penny. Ze kunnen ontzettend veel van elkaar leren en dat levert de nodige grappige momenten op.

Wat is jouw favoriete tv serie van dit moment?

Pin voor Later - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

5x handige websites Apps voor tweedehandskleding 1 - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

feel good series 1 - 5x fijne feel good series die je niet mag missen!

 

Volg:
Deel deze blog!

8 Reacties

 1. Avatar for Mariëlle 5 december 2017 / 14:19

  Ik ken er een aantal van naam, maar ik heb ze nog NOOIT gekeken, oeps!! Ik ben er gewoon niet zo van haha…

  • Avatar for Hailey 13 december 2017 / 12:01

   Haha, dat kan natuurlijk! Lees je liever boeken of kijk je liever films? Of misschien iets totaal anders?

 2. Avatar for Maria de Ridder 5 december 2017 / 16:05

  Ow. Hailey, ik word er ook zo gelukkig van. Heerlijk op mijn eigen tijd, op mijn eigen tempo en zeker op mijn eigen manier (soms scrol ik saaie stukjes gewoon door :-)) series kijken. ik heb zo mijn voorkeuren maar ik sta open voor de favorieten van anderen. Dank voor je delen.

  • Avatar for Hailey 13 december 2017 / 12:02

   Hihi! Maria! Dit is zo leuk om te horen! Ik kan ook enorm gelukkig worden van series kijken! Leuk om te lezen dat jij dat ook hebt! Wat zijn jouw favorieten van dit moment?

   • Avatar for Maria 13 december 2017 / 17:59

    Hé Hailey. Ik maakte een lijstje, als reactie op jouw vraag, en ik kwam tot de ontdekking dat het veelal series zijn met vrouwen in de hoofdrol of in ieder geval een belangrijke rol spelen. Marcella, the Bridge, Dicte, the Team, the Killing, de Kloof p, the Fall en Broadchurch. Grappig toch.

 3. Avatar for Jessica J. 6 december 2017 / 11:16

  Modern Family heb ik nog steeds niet gezien! Het is dat ik al zo veel onder ‘Continue Watching’ heb staan, anders kon deze er nog wel bij, haha!
  Heb je Weeds gezien? Dat kijkt ook lekker weg, al is het niet altijd even feelgood…

  • Avatar for Hailey 13 december 2017 / 12:06

   Modern Family is echt een must see, hoor! Haha! Echt een heerlijke serie is! Weeds daar ben ik wel eens aan begonnen, maar ik kwam er niet doorheen. Maar het is toch het proberen waard begrijp ik?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.