Follow my blog with Bloglovin

Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Fari fashion regenjas Maium

We kunnen inmiddels toch wel stellen dat de herfst officieel is begonnen! De dagen worden steeds korter, de verwarming mag weer aan en de nodig herfstbuien hebben al voor een nat pak gezorgd. Vooral dat laatste is de aanleiding voor deze outfit post. Ik laat je namelijk héél graag een kleurrijke en stijlvolle regenjas van het fair fashion merk Maium zien!

De regenjas van Maium

Maium regenjas 3 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Deze vrolijke oranje regenjas is van het Amsterdamse regenkledingmerk Maium. De jas is gemaakt van gerecyclede plastic flessen en bevat geen schadelijke stoffen. Daarnaast worden alle jassen gemaakt in gecertificeerde fabrieken waardoor goede en veilige arbeidsomstandigheden zijn gewaardborgd. Maium is ontstaan vanwege het gebrek aan mooie en stijlvolle regenkleding dat je droog kan houden tijdens het fietsen.

De regenjas heeft daarom een handige rits aan de zijkant waarmee je de jas kunt openritsen en er een poncho van kunt maken. Heel handig, want zo kun je de jas over je fietsstuur plaatsen. Zo houd je de benen droog tijdens het fietsen. Na het fietsen kun je de jas met een rits beweging weer transformeren in een stijlvolle jas! I love it!

De regenjassen vallen wat ruimer, zodat je nog makkelijk je winterjas eronder kunt dragen. Ik kies ervoor om de regenjas af te stijlen met een riem. Dit geeft mij een taille en maakt de jas nóg iets stijlvoller.

Maium regenjas 6 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Maium regenjas 5 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Mijn oude regenboerka

Maium regenjas 4 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Ik ben echt super blij met de regenjas van Maium! Totdat ik deze mooie regenjas van Maium kreeg, reed ik rond in een zwarte regenponcho. Jarenlang heb ik mij ertegen verzet om zo’n ding te kopen omdat ik ze écht niet mooi vond. Maar toen ik op een dag drie keer kletsnat was geregend tijdens het fietsen, ben ik toch gezwicht. De allereerste keer toen ik mijn zwarte regenponcho droeg, werd ik meteen op de fiets nageroepen “Kijk, een fietsende regenboerka!”. Niet dat er iets mis is met boerka’s, zeker niet, maar ik vatte het toch niet op als een compliment.

Een en al complimentjes

Maium regenjas 1 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Mijn ervaring met de jas van Maium is 100% anders. Toen ik de foto’s voor deze post maakte, kreeg ik al allerlei complimentjes van voorbijgangers: “Wat een mooie jas”, “Oh, wat wordt dit een mooie foto met deze mooi gekleurde jas en die bloemen en fiets erbij”.

Nu ik dit opschrijf realiseer ik me dat ik tot nu toe altijd complimentjes heb gekregen wanneer ik de jas droeg. Mocht je dus een ego boost nodig hebben, dan is deze jas ook zeker een aanrader!

Maium regenjas 10 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Maium regenjas 3 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Jouw eigen Maium regenjas

Maium regenjas 9 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Maium heeft regenjassen en regen parka’s voor zowel dames als heren. Naast deze vrolijke oranjekleur hebben zij ook nog twaalf andere kleuren in hun collectie. Een Maium jas kost € 135. Een parka kost € 155. Je kunt je eigen Maium regenjas kopen via hun webshop of via een van de offline verkooppunten.

button koop je maium regenjas hier 2 - Fair fashion outfit: kleurrijke & stijlvolle regenjas van Maium

Wat vind jij van deze van Maium regenjas?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Maium.

Volg:
Deel deze blog!

6 Reacties

  1. Avatar for Jenn 13 november 2018 / 10:18

    Hij is leuk! Lekker vrolijk, en staat je goed.

  2. Avatar for Nina
    Nina
    16 november 2018 / 00:24

    Wat staat deze kleur je mooi! En je straalt er ook heel mooi bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *