Follow my blog with Bloglovin

Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

In dit artikel ontdek je alles over het duurzame kledingmerk Dynamic

Onlangs ontdekte ik een nieuw fair fashion merk genaamd DYNAMIC. De collectie van dit stoere merk bestaat uit sweaters en t-shirts met unieke prints. Zoals je van mij gewend bent, zijn de collecties gemaakt met zorg en aandacht voor mens, aarde en dier. Met veel plezier vertel ik je meer over dit unieke merk!

Over DYNAMIC

Dynamic fashion 2 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Het kledingmerk DYNAMIC is in 2017 opgericht door Roeli van Vliet. Roeli is van oorsprong illustrator en maakt als sinds 2010 geïllustreerde geboortekaarten en collages. In 2017 stond een van haar collages in de Grote Rotterdamse Kunstkalender. De naam van de collage was DYNAMIC.

Ter promotie van haar collage heeft Roeli GOTS-gecertificeerde shirts en sweaters laten maken met de print van haar DYNAMIC-collage. Deze shirts en sweaters sloegen ontzettend goed aan en de reacties waren zeer positief. Dit inspireerde en motiveerde Roeli om van DYNAMIC iets blijvends te maken.

Onderscheidend en uniek 

Het doel van DYNAMIC is om de drager zich uniek en onderscheidend te laten voelen. Alle shirts en sweaters hebben een unieke illustratie of een liefdevolle tekst. Zo helpen de items de drager om zijn of haar individualiteit te versterken. De collectie heeft een stoere en artistieke feel en is eye catching!

Duurzaam

Dynamic fashion 3 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Daarnaast zijn alle shirts zo duurzaam mogelijk gemaakt. Alle shirts zijn gemaakt van biologisch GOTS-gecertificeerd katoen. Dit waarborgt dat er geen pesticiden zijn gebruikt bij de verbouwing van het katoen en dat het gehele productieproces vrij is van giftige stoffen.

Ook zijn de shirts afkomstig van een leverancier die lid is van de Fair Wear Foundation. Dit certificaat waarborgt dat de kleding onder goede en menswaardige omstandigheden zijn gemaakt. Daarnaast ziet de leverancier erop toe dat de productie van het shirt, van vezel tot eindproduct, zo weinig mogelijk impact heeft op de aarde.

De shirts van DYNAMIC zijn bedrukt met een vegan watergedragen inkt. Dit maakt dat de inkt biologisch afbreekbaar is en minder schadelijk is voor het milieu.

Mijn DYNAMIC shirts

Van Roeli ontving ik de sweater “LOVE” en het shirt “Solidarity”.

Sweater “LOVE” 

Dynamic fashion 6 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Ik ben ontzettend blij met mijn LOVE sweater van DYNAMIC. Op mijn allerlaatste dag van mijn reis in Thailand ben ik mijn favoriete trui met de tekst “LOVE” kwijtgeraakt. Waarschijnlijk heb ik hem laten liggen bij de bagagecheck. Daar heb ik enorm van gebaald, maar gelukkig zit de LOVE sweater van DYNAMIC net zo fijn en comfortabel.

De binnenkant van de trui heeft een fleece laag, waardoor de trui warm en zacht aanvoelt. De tekst op de trui springt gelijk in het oog en geeft het een stoere look.

De pasvorm van de trui is goed. Omdat ik de trui graag “oversized” wil dragen heb ik gekozen voor een maat L. De trui is verkrijgbaar via de webshop van Roeli en kost € 79,50.

Dynamic fashion 5 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Dynamic fashion 1 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Koop de DYNAMIC “LOVE” Sweater hier!

T-shirt Solidarity

Dynamic fashion 10 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Ook ontving ik het t-shirt “Solidarity”. Ik vind dit een ontzettend grappig shirt. De twee hartjes en de woorden maken samen een smiley. De twee hartjes op de borsten trekken de aandacht van de kijker. Zoals je kunt zien zijn mijn foto’s gemaakt op de grachten in Amsterdam. Ik kan je vertellen, ik trok er veel bekijks mee! En dat is natuurlijk alleen maar goed. Want het shirt draagt een mooie boodschap uit: “solidarity”. In een wereld die steeds individualistischer lijkt te worden, is het goed dat we eraan worden herinnerd dat solidariteit een groot goed is. Ik ben blij dat ik deze boodschap door middel van mijn DYNAMIC shirt mag uitdragen!

Op de foto draag ik maat M. Ook dit shirt is verkrijgbaar via de webshop van Roeli. Het kost € 39,50.

Dynamic fashion 9 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Dynamic fashion 11 - Mooi fair fashion merk: Dynamic. Onderscheidende shirts waar je blij van wordt!

Bij alle shirts en sweaters ontvang je ook een gratis ketting! Super leuk!

Koop je DYNAMIC “SOLIDARITY” shirt hier!

Bekijk de gehele DYNAMIC collectie

De gehele collectie van DYNAMIC is te bekijken via de website van Roeli: http://roelivanvliet.com/dynamic/. Op deze website kun je ook het illustratie werk van Roeli bekijken. Ik vind haar werk prachtig, dus neem zeker een kijkje!

Kende jij DYNAMIC al?

Dit artikel is tot standgekomen in samenwerking met DYNAMIC.

Volg:
Deel deze blog!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *