Follow my blog with Bloglovin

Yes! Het Fair Fashion Festival Utrecht komt er aan + nog een lezing van mij + de onthulling van mijn eerste groene product!

In dit artikel vind je een aankondiging van het fair fashion festival 2017 en meer informatie over de lezing van Palace of Bliss

Wat een hoop plussen staan er in deze titel zeg! Ja, dat klopt, want het regent leuke dingen! Op 22 oktober vindt de vijfde editie van het Fair Fashion Festival Utrecht plaats. Er is een goed gevuld programma met lezingen, workshops, een modeshow en een markt. En dat niet alleen, ik ga alweer een lezing geven (yes!). Dit keer ga ik het hebben over hoe je in zeven makkelijke stappen je garderobe kunt verduurzamen. Daarnaast onthul ik tijdens deze lezing ook mijn eerste digitale groene product waar ik achter de schermen hard aan heb gewerkt. Genoeg te doen dus volgende week zondag in Utrecht!

5 jaar Fair Fashion Festival

18620566 816229751867384 2812224443792963220 o - Yes! Het Fair Fashion Festival Utrecht komt er aan + nog een lezing van mij + de onthulling van mijn eerste groene product!

Het Fair Fashion Festival is een festival dat geheel in het teken staat van duurzame en eerlijke mode. De organisatie wil de bezoeker laten zien dat fair fashion mooi en betaalbaar kan zijn. Daarnaast kun je tijdens het Fair Fashion Festival meer te weten komen over fair fashion, over innovaties binnen de mode en textiel en kun je handige tips en tricks krijgen. Tijdens het gratis festival zijn er lezingen, workshops, modeshows, een exclusieve haute-couture show (of hoedje couture) en een grote markt op het Stadhuisplein in Utrecht. Deze editie van het Fair Fashion Festival zal extra bijzonder zijn, omdat de Utrechtse editie dit jaar 5 jaar bestaat.

Het programma

De organisatie heeft ook dit jaar weer een mooi en gevarieerd programma samengesteld.

Zie hieronder de time table van het festival. Op de website van het Fair Fashion Festival vind je meer informatie over alle onderdelen. Mocht er een lezing of een workshop zijn waar je heel graag naar toe wilt, dan raad ik je aan om je in te schrijven via deze link.

Timetable FFF 1 - Yes! Het Fair Fashion Festival Utrecht komt er aan + nog een lezing van mij + de onthulling van mijn eerste groene product!
Mijn lezing “Een duurzame garderobe in zeven stappen”

Volgende week zondag geef ik van 16.15 tot 17.00 uur in de tuinzaal van de Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht) een lezing over hoe je in zeven handige stappen je garderobe kunt verduurzamen. Op Palace of Bliss geef ik vaker tips over hoe je duurzamer om kunt gaan met kleding. Dit zijn echter altijd losse tips.

Als je een goedgevulde kledingkast hebt en jarenlang hebt gewinkeld bij fast fashion merken, dan kan het best een uitdaging zijn om al die losse tips toe te passen. Daarom heb ik zeven praktische stappen ontwikkeld die je gaan helpen om voor eens en voor altijd af te rekenen met je overvolle en niet duurzame garderobe.

Stap voor stap vertel ik de bezoekers van de lezing hoe je aan de slag kunt gaan. Ik laat je onder andere zien hoe je erachter kunt komen wat jij belangrijk vindt op het gebied van duurzame mode, maar ik geef je ook tips die je zullen helpen miskopen in de toekomst te voorkomen. Zo kun je na de lezing direct aan de slag om de duurzame garderobe te maken waar jij al zo lang naar verlangt!

Onthulling van mijn eerste groene digitale product

Op Instagram heb je misschien al voorbij horen komen dat ik bezig was met een project. Tijdens mijn lezing op het Fair Fashion Festival zal ik onthullen waar ik mee bezig was! Vet spannend, ik heb er zin!

De details

Wat? Het Fair Fashion Festival
Waar? In Utrecht bij de Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht) en het Stadhuis (Korte Minrebroederstraat 2, Utrecht)
Wanneer? 22 oktober van 13.00 – 19.00
Lezing Hailey: 16.15 – 17.00 uur in de Tuinzaal, Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)

Voor meer informatie kijk op de website van het Fair Fashion Festival.

Hej, zie ik je volgende week zondag? 

Volg:

3 Reacties

  1. Avatar for Desi 12 oktober 2017 / 13:28

    Ahhhhh ik ben zo benieuwd naar je eerste product! Ik kan helaas niet bij je lezing zijn, maar ik neem aan dat we daarna ook op je blog horen wat je nu precies gaat doen? 😀 Heel veel succes in ieder geval.

  2. Avatar for Mariëlle 12 oktober 2017 / 15:45

    Ohlala!! Ik ga eens vragen of mijn vriendinnetje kan, want dit lijkt me héél tof 🙂

  3. Avatar for Jenn 12 oktober 2017 / 21:02

    Leuk, ik ben benieuwd naar je product! Ik kan helaas niet, maar veel plezier en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *