Follow my blog with Bloglovin

Een verandering

Dit is het platform voor duurzaam en bewust leven ByHailey.nl. Hier vind je inspiratie over de duurzame lifestyle, veganisme, fair fashion, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling

Als je in de afgelopen week mijn blog hebt bezocht, dan is het je vast opgevallen: er is iets veranderd. Mijn blog is namelijk verhuis naar een nieuwe URL, www.byhailey.nl en gaat sinds een klein weekje ook door het leven onder de gelijknamige naam. Ik leg je graag uit waarom mijn blog niet meer te vinden is op HaileyNoa.com.

Purpose

Afgelopen augustus heb ik de naam van mijn website veranderd naar Hailey Noa. Mijn reden hiervoor was omdat ik een andere richting op wilde met mijn website. De oude website, Palace of Bliss, was in de loop der jaren vooral een fair fashion blog geworden. Ondanks dat ik een enorme liefde heb voor fair fashion, was dat niet het enige dat ik mijn lezers wilde meegeven. Voor mijn gevoel ik kon niet alles van mijzelf kwijt in Palace of Bliss.

Toen ik een aantal jaar geleden thuis kwam te zitten met een burn-out en PTSS-klachten, was het de combinatie van duurzaamheid, yoga, meditatie/mindfulness, veganisme en persoonlijke groei dat mij erboven op hielp. Doordat ik mijn werk als jurist achter mij heb gelaten en mij ben gaan richten op de duurzame en bewuste levensstijl, vond ik mijn “purpose”.

Coaching onder mijn eigen naam

Op HaileyNoa.com wilde ik tips, tricks en tools delen die mijn lezers, zouden helpen om door middel van bewust en duurzaam leven ook hun purpose te vinden. Daarom koos ik voor net een andere insteek van mijn blogs en begon ik een coaching opleiding. Mijn oorspronkelijke plan was om mijn coaching praktijk onder te brengen onder mijn blog.

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat ik toch liever een aparte website heb voor mijn coaching praktijk en daarvoor wil ik graag mijn eigen naam gebruiken. Daarom moest ik weer een naamsverandering doorvoeren om de URL HaileyNoa.com vrij te spelen.

HaileyNoa.com wordt ByHailey.nl

Daarom gaat mijn blog vanaf nu verder op ByHailey.nl. Hierop kun je onveranderd inspiratie, tips, tricks en tools vinden die je zullen helpen om duurzaam en bewust te leven. Met mijn content hoop ik je te inspireren om je geluk en purpose te vinden in bewust en duurzaam leven.

Op By Hailey komt ook een verwijzing naar mijn werk als soul purpose coach en sommige blogs zullen zowel op ByHailey.nl en HaileyNoa.com verschijnen. Het is dus niet zo dat de twee vanaf nu volledig gescheiden zullen zijn, maar de twee platforms zullen wel wat van elkaar verschillen. Al is het alleen al omdat ik op HaileyNoa.com verder ga in het Engels. Op ByHailey.nl blijf ik in het Nederlands content maken.

De verhuizing is inmiddels zo goed als rond, maar hier en daar moeten nog wat dingen worden aangepast op ByHailey.nl. Dit zal ik in de komende weken finetunen.

Soul purpose coaching HaileyNoa.com

Zoals ik zei ga ik op HaileyNoa.com mij richten op mijn werk als soul purpose en coach. Ik richt mij op vrouwen die het gevoel hebben dat zij vast zitten in hun leven en hulp kunnen gebruiken om hun purpose te vinden. In mijn coaching methode gebruik ik technieken zoals NLP (neuro-linguïstisch programmeren), Law of Attraction coaching, mindfulness en de basisprincipes van duurzaam leven en minimalisme. Neem gerust een kijkje op HaileyNoa.com als je benieuwd bent naar de content en mijn coaching programma. Weet in ieder geval dat ik ook een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aanbiedt waarin je kunt ontdekken of het iets voor je is om met mij te werken.

#zinin

Je leest het, ik zit zeker niet stil! Ik heb er zin in om de wegen die ik ben ingeslagen uit te werken en om waardevolle content voor je te maken.

 

 

Volg:
Deel deze blog!

3 Reacties

  1. Avatar for Jessica J. 28 december 2018 / 10:36

    Wau,w, wat een prachtige ontwikkelingen. Heel veel succes, Hailey!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *