Follow my blog with Bloglovin

Een frisse wind

Een frisse wind

Al twee jaar werk ik met veel liefde, passie en plezier aan Palace of Bliss. Het is mijn kindje en maakt mijn droom om een online entrepreneur zijn die bijdraagt aan een duurzamere en gelukkigere wereld waar. Met liefde steek ik veel tijd in Palace of Bliss. Maar soms is het even tijd om een pas op de plaats te maken en je af te vragen of je nog op koers ligt.

Waarde toevoegen voor mijn lezers

Palace of Bliss is in de afgelopen twee jaar een erg ontwikkeld. Voor mij wordt dit duidelijk in bijvoorbeeld mijn schrijfstijl, fotografie en design. Ook zie ik mijn website iedere maand groeien en krijg ik steeds vaker toffe kansen waar ik mij enorm door gezegend voel.

Ik wil absoluut nog meer van dit. Niet voor mijn eigen ego. Nee, ik wil waarde toevoegen voor mijn lezers. Ik wil jou als lezer helpen om een bewust en duurzaam leven te leiden. Dit doe ik onder andere door je te laten zien hoe ik dat zelf doe en door je tips te geven over hoe jij dit kan doen. Dit was vanaf het begin van Palace of Bliss de insteek en voor een groot deel is dit ook gelukt.

In januari heb ik de tijd gehad om na te denken over hoe het met Palace of Bliss gaat, waar ik naartoe wil en hoe ik nog meer van waarde kan zijn voor mijn lezers. Uit mijn brainstormsessies zijn ideeën ontstaan, waar ik ontzettend enthousiast over ben en ik mee aan de slag wil. Ook heb ik ontdekt dat ik weg ben geraakt van een aantal oude missies en daar wil ik weer iets mee doen.

Tijd maken

Om deze ideeën uit te voeren, heb ik tijd nodig. Deze tijd heb ik niet als ik drie keer per week content maak voor twee websites (een Engelse en een Nederlandse). Inmiddels zitten we al bijna in de 5e maand van 2018 en ik zie dat mijn plannen nog steeds in mijn hoofd zitten. Maar die plannen die willen uit mijn hoofd en de wereld in. En snel ook!

Daarom heb ik besloten om een pas op de plaats te maken en tijd te creëren voor de uitvoering van deze plannen. Dit betekent dat ik de komende periode minder en (nog) minder consistent zal posten, zodat ik de tijd heb om met mijn nieuwe projecten aan de slag te gaan.

Ik blijf wel bloggen!

Ik blijf wel gewoon bloggen. Mijn doel is om in ieder geval één keer per week een nieuw artikel te plaatsen. Dus heb je een leuk idee, event of merk en/of wil je met mij samenwerken, gewoon mailen naar hailey@palaceofbliss.nl. Ik zie je berichtje graag tegemoet.

En zodra het vernieuwde Palace of Bliss klaar is, ben jij de eerste die het hoort!

Volg:
Deel deze blog!

8 Reacties

 1. Avatar for Claire 29 april 2018 / 09:46

  Wat leuk dat je zo geïnspireerd bent om nieuwe plannen uit te voeren! Ik ben heel erg benieuwd 🙂 Heel veel succes!

 2. Avatar for Mariëlle 29 april 2018 / 12:31

  Ik heb dus precies hetzelfde en zit er ook aan te denken om dit te doen. Good luck, ben heel benieuwd 🙂

  • Avatar for Hailey 30 april 2018 / 11:50

   Wat leuk dat jij hier ook aan denkt! Ik ben ook benieuwd naar jouw ontwikkeling!!

 3. Avatar for Linda 30 april 2018 / 23:31

  Goed dat je de tijd neemt om je ideeen uit te werken. Hoop dat dit creatieve proces je veel mag brengen. Heel veel succes!

 4. Avatar for Jessica J. 1 mei 2018 / 10:51

  Heel veel succes met de nieuwe weg die je gaat inslaan! Ik ben benieuwd. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *