Follow my blog with Bloglovin

Nieuw: Duurzame Materialen Gids

Hier vind je een overzicht van duurzame materialen die voor kleding gebruikt kunnen worden

Als je het hebt over wanneer kleding duurzaam en/of eerlijk is, dan kun je een onderscheid maken tussen verschillende criteria. In mijn blog “Wanneer is kleding eerlijk” en in mijn e-book “Een Duurzame Garderobe in Zeven Stappen” ben ik hier uitgebreid op ingegaan.

Een van de meest voor de hand liggende manieren waarop kleding duurzaam en eerlijk kan zijn, is als het is gemaakt van duurzame en eerlijke materialen. Doordat er flink wordt geïnnoveerd op het gebied van duurzame textielsoorten, is er al een ruim scala aan duurzame materialen beschikbaar. Het leek mij daarom handig om de Palace of Bliss Fair Fashion Gids aan te vullen met een Duurzame Stoffenwijzer. Zo heb jij een handig overzicht van de beschikbare duurzame textielsoorten.

Duurzame Materialen Gids

Natuurlijk kan ik een heel verhaal vertellen over de Duurzame Materialen Gids, maar het is beter als je gewoon even een kijkje neemt. De Duurzame Materialen Gids vind je hier.

Veel plezier ermee!

Mocht je nou nog een toffe duurzame stof kennen die niet in de wijzer is opgenomen, stuur me dan even een mailtje (info@palaceofbliss.nl), dan voeg ik hem toe!

Volg:
Deel deze blog!

4 Reacties

    • Avatar for Hailey 19 december 2017 / 16:23

      Ik hoop het :-)! Daar doe ik het allemaal voor 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.