Follow my blog with Bloglovin

Update! Fair Fashion Merkengids 2.0 || Vind duurzame kledingmerken met het zoekfilter!

Update! Fair Fashion Merkengids 2.0 || Vind duurzame kledingmerken met het zoekfilter!

O yeah! Ik ben blij! De Palace of Bliss Fair Fashion Merkengids heeft een upgrade gehad, die het leven een stuk makkelijker maakt! Vanaf vandaag kun je namelijk filters gebruiken om je favoriete fair fashion merken te vinden. Eerlijk en bewust winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Een handig zoekfilter

Schermafbeelding 2018 02 23 om 09.59.39 - Update! Fair Fashion Merkengids 2.0 || Vind duurzame kledingmerken met het zoekfilter!

De fair fashion merkengids is inmiddels een jaar online en is zonder enige twijfel een van de meest bezochte pagina’s van Palace of Bliss. Heel fijn om te zien dat steeds meer mensen op zoek zijn naar eerlijke en duurzame modemerken én dat ik ze daarbij kan helpen.

Omdat ik het nóg makkelijker wil maken om eerlijke- en duurzame kledingmerken te vinden, heb ik de gids geoptimaliseerd door een zoekfilter toe te voegen. Hiermee kun je heel gericht zoeken en hoef je niet meer de hele lijst af te gaan.

Een voorbeeld

Stel dat je op zoek bent naar vegan dameskleding tot € 50. Selecteer deze criteria in het filter aan de rechterkant. Links verschijnt automatisch een lijst met de merken die voldoen aan jouw wensen.

Schermafbeelding 2018 02 23 om 09.55.25 1024x504 - Update! Fair Fashion Merkengids 2.0 || Vind duurzame kledingmerken met het zoekfilter!

Meer dan 100 merken

Inmiddels staan er al meer dan 100 fair fashion merken in de gids, wat geweldig is. En daar blijft het niet bij! Er zijn namelijk nog een heleboel andere mooie merken die aan de fair fashion gids zullen worden toegevoegd. Houd de gids dus in de gaten!

Ga dat zien!

Overzicht duurzamekledingmerken 1024x576 - Update! Fair Fashion Merkengids 2.0 || Vind duurzame kledingmerken met het zoekfilter!

 Klik snel op de afbeelding om de vernieuwde gids te bekijken!

Tips

Ik wens je heel veel plezier met het zoeken, en vooral, het vinden van jouw favoriete fair fashion. Mocht je trouwens een tip hebben voor een merk dat absoluut in de gids thuishoort, mail dan naar hailey@palaceofbliss.nl met alle details.

Enjoy!

Wat vind jij van deze nieuwe zoekfunctie in de Palace of Bliss Fair Fashion Merkengids?
Volg:
Deel deze blog!

5 Reacties

 1. Avatar for Mariëlle 23 februari 2018 / 11:07

  Oh wat goed zeg!! Dit maakt het nog makkelijker om ‘groen’ te zoeken & shoppen 🙂

  • Avatar for Hailey 23 februari 2018 / 11:32

   Jaaa! ? Vanaf nu is er echt geen excuus meer om niet duurzaam te winkelen! Hihi!

 2. Avatar for Linda - Zaailingen 23 februari 2018 / 11:31

  Ik vind het ook superhandig om jouw gids te kunnen noemen als iemand vraagt waar je die eerlijke mode dan kan vinden 😉

 3. Avatar for Sara | MevrouwMiauw 26 februari 2018 / 20:31

  Waaaauw wat ontzettend handig. Super tof zeg! Ik ga meteen een kijkje nemen. Je bent echt lekker bezig!!! Topper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *