Follow my blog with Bloglovin

Vlog #1: Dog yoga & pawsecco

Op Dierendag gaf ik een lesje Dog Yoga bij het Kimpton de Witt hotel. In de vlog kun je zien hoe dat was!

Ja! Zo leuk dat ik dit nu met je kan delen! Omdat ik je ook graag zo nu en dag een kijkje wil geven in mijn leven, ga ik naast mijn “educatieve video’s” ook vlogs maken! Zo wil ik je laten zien hoe ik zo bewust mogelijk om ga met alles dat op mijn pad komt.

In deze eerste vlog neem ik je mee naar een lesje “Dog Yoga” dat ik op Dierendag gaf bij het Kimpton de Witt hotel in Amsterdam. Ter ere van Dierendag had het Kimpton De Witt hotel een uitgebreid programma voor hondjes. Massages, een speciaal drankje pawsecco, dog yoga en nog veel meer! Heel leuk!

Daarnaast stel ik je in de video ook voor aan mijn konijntjes, Uk en Lizz! Ze zijn nog een beetje cameraschuw, maar dat mag de pret niet drukken!

Veel kijk plezier!

Liefs,

Hailey

Volg:
Deel deze blog!

2 Reacties

  1. Avatar for Mariëlle 28 oktober 2018 / 08:49

    Aaaah zo lief <3 En wat super gaaf dat je dit deed! Héérlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *