Follow my blog with Bloglovin

Win kaarten voor de dansvoorstelling Tabula Rasa in Rotterdam (16-2) en Amsterdam (18-2) (GESLOTEN)

Win kaarten voor de dansvoorstelling Tabula Rasa in Rotterdam (16-2) en Amsterdam (18-2) (GESLOTEN)

Een van mijn goede voornemens voor 2018 is om vaker naar het theater te gaan. Vroeger was ik minstens één keer per maand in het theater, maar tegenwoordig kom ik er nooit meer. Zo jammer vind ik dat. Als ik eerlijk ben vind ik een avondje theater namelijk vele malen leuker dan Netflix series kijken en daar ben ik lichtelijk verslaafd aan.

Omdat ik hoop dat jij dit goede voornemen van mij overneemt, heb ik iets leuk voor je. Ik mag namelijk 2 x 2 kaarten weggeven voor de dansvoorstelling Tabula Rasa op vrijdag 16 februari in de Nieuw Luxor Amstrdam en op zondag 18 februari in Theater Carré Amsterdam!

Choreografe Isabelle Beernaert

Tabula Rasa is de nieuwste dansvoorstelling van choreografe Isabelle Beernaert. Je kunt Isabelle kennen als de choreografe van So You Think You Can Dance en als winnares van The Ultimate Dance Battle. Voor Tabula Rasa heeft zij al acht andere prachtige dansvoorstellingen gemaakt.

Over Tabula Rasa

Deze voorstelling gaat over schoon schip maken, opnieuw beginnen en de vrijheid opzoeken. Dit thema is geïnspireerd op basis van de dingen die Isabelle onlangs zelf heeft meegemaakt:

“Ik heb zelf zoiets meegemaakt. Dat het tapijt onder mijn bestaan werd weggetrokken. Ik wilde doorgaan, maar ik kon niet meer vooruit. Ik moest stilstaan en opnieuw leren kijken, luisteren en voelen,” aldus Isabelle.

Isabelle gelooft (terecht) dat iets moois pas kan ontstaan, wanneer je kunt loslaten en kunt vertrouwen op een goede afloop. Daarnaast moet er ook ruimte zijn om te aanvaarden wat er is. Wanneer je dat doet, ontstaat er balans en dat is waar de schoonheid in zit. Dat is wat Tabula Rasa vertelt. Wat een ontzettend prachtige boodschap, nietwaar?

Een retraite als voorbereiding

De boodschap die de voorstelling de kijker wil meegeven, is nauw verbonden met de Oosterse levenswijze. Om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen, is de gehele cast vijf weken op retraite geweest. Zo kon de cast zelf ervaren hoe het is om op zoek te gaan naar leegte, te leren loslaten en opnieuw te beginnen. Het verhaal dat je zelf hebt geleefd, vertel je immers het beste.

Tijdens de retraite heeft de cast coaching gekregen op verschillende gebieden zoals stem- en muziektherapie, Tai Chi, Mindfulness Oi Gong, Laido en Prana Yoga. In de voorstelling zie je dit ook terug in de verschillende dansstijlen en de muziek.

Win 2 kaartjes voor Tabula Rasa op 16 februari 2018 in de Nieuwe Luxor Rotterdam of 18 februari 2018 in Carré Amsterdam

Het verhaal en de boodschap van Rabula Rasa vind ik werkelijk prachtig. In de trailer van de voorstelling kun je zien dat Isabelle het verhaal op een prachtige manier vertelt.

Ik voel mij zeer vereerd dat ik 2 x 2 kaarten mag weggeven voor deze geweldige show! Het is dat ik niet aan mijn eigen winactie kan meedoen, anders had ik het wel geweten :).

Je maakt kan op 1×2 kaartjes op 16 februari om 20.00 uur in de Nieuwe Luxor Rotterdam of 1 x 2 kaartjes voor de voorstelling van 18 februari 2018 van 14.00 uur in Koninklijk Theater Carre.

Wat moet je doen om te winnen? (Gesloten)

Meedoen is simpel! Als je kans wilt maken op de kaartjes hoef je alleen hieronder te laten weten dat je kans wilt maken op de kaartjes. Vermeld er ook bij naar welke voorstelling je wilt.

Als je de winactie:

– deelt op social media (+1);

– en/of Palace of Bliss liked op Facebook

gaat je naam een extra keer mee in de loting en maak je dus extra kans om te winnen.

Margriet en Guusje zijn de gelukkige winnaressen van de kaartjes! Gefeliciteerd!

Laat dan wel even weten dat je hebt geliked of gedeeld zodat ik je extra in de grabbelton kan.

De details op een rijtje

Wat: Dansvoorstelling Tabula Rasa

Rotterdam: Nieuwe Luxor Rotterdam, 16 februari 2018, 20.00 uur

Amsterdam: Koninklijk Theater Carré (Amstel 115, Amsterdam), 18 februari 2018, 14.00 uur.

Hoe winnen: reactie achterlaten, eventueel Palace of Bliss liken op Facebook of winactie delen.

Veel succes!

Doe je mee met de winactie?!

Volg:
Deel deze blog!

22 Reacties

 1. Avatar for Ilse 4 januari 2018 / 12:12

  Wat een mooie voorstelling! Ik ga er graag naartoe in Amsterdam. Ik bezoek regelmatig het theater, maar ga altijd naar dezelfde soort shows. Ik heb me voorgenomen om in 2018 juist vaker nieuwe dingen te proberen. Naar dans ga ik nooít, dus dit lijkt me een geweldige toevoeging! 🙂
  + like op FB

  • Avatar for Hailey 11 januari 2018 / 15:20

   Leuk dat je meedoet! Dankjewel voor je deelname.

 2. Avatar for Tjarda Wissink 8 januari 2018 / 22:48

  Wat leuk! Nadat ik zelf in het theater stond met veel leuke artiesten in december, besefte ik mij ook dat ik veeeeel te weinig naar het theater ga! Want oooh zo ‘druk druk druk’…

  Ik zou graag kans maken op de kaartjes voor zondag. Ben echt dol op de voorstellingen van Isabelle

  Liefs, Tjarda

  • Avatar for Hailey 11 januari 2018 / 15:21

   Leuk dat je meedoet, Tjarda! Een goed voornemen van je!

 3. Avatar for Margriet
  Margriet
  9 januari 2018 / 20:08

  Heel leuk! Graag zou ik ook weer eens naar een voorstelling gaan, heb natuurlijk ook palace of bliss geliked op fb. Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt? Rotterdam heeft mijn voorkeur.

  • Avatar for Hailey 11 januari 2018 / 15:25

   Leuk, Margriet! De winactie loopt tot en met 14 januari!

   • Avatar for Margriet
    Margriet
    11 januari 2018 / 16:22

    Ik wacht in spanning af! Amsterdam zou ik ook kunnen trouwens 😉

 4. Avatar for Angelique Gijsbertse
  Angelique Gijsbertse
  9 januari 2018 / 20:39

  Dansen is heerlijk om te doen of naar te kijken. Zelf woon ik in Amsterdam en zou daarom graag die voorstelling daar zien. De boodschap klinkt prachtig zou graag zien hoe ze deze uitvoeren.

  • Avatar for Hailey 11 januari 2018 / 15:26

   Leuk dat je meedoet! Mooie boodschap, he?! Ik vind de boodschap ook super mooi!

 5. Avatar for Sherida stellingwerf
  Sherida stellingwerf
  10 januari 2018 / 06:37

  Wat een leuke win actie! Net als jij is het mijn voornemen om dit jaar meer theatervoorstellingen te bezoeken. Lijkt me leuk om mijn zus hiermee te verassen. Fingers crossed! Gr Sherida

  • Avatar for Hailey 11 januari 2018 / 15:27

   Leuk dat je meedoet, Sheridan! Lief dat je je zus wilt verrassen!

 6. Avatar for Kelly
  Kelly
  10 januari 2018 / 10:45

  Leuk! Ik doe graag mee voor de voorstelling in Amsterdam.

 7. Avatar for Anouk 10 januari 2018 / 10:50

  Oh wauw! Wil dit zo graag zien! Wat een mooie give-away! ?

 8. Avatar for Sanne
  Sanne
  10 januari 2018 / 12:14

  Wat een fanatische winactie. Ik zou graag met een vriendinnetje van mij naar deze voorstelling gaan. Wij doen allebei aan moderne dans (amateur hoor haha!) en we zijn al eerder naar een voorstelling van Isabelle geweest (Ne me quitte pas) die prachtig was! We zijn allebei net 25 geworden dus dit zou een mooie manier zijn om het te vieren!
  En ik heb Palace of Bliss op facebook geliked! 🙂

  • Avatar for Hailey 11 januari 2018 / 15:30

   Wat leuk dat jij aan moderne dans doet! Dat vind ik zo mooi!!! En lief dat je je vriendinnetje mee wil nemen! Ik zet je erbij voor Amsterdam!

 9. Avatar for Sanne
  Sanne
  10 januari 2018 / 12:15

  Oh en ik zou het liefst kaartjes winnen voor Adam, want dat is wat dichterbij voor mij, maar Rotterdam zou ook nog kunnen 🙂

 10. Avatar for Monique
  Monique
  10 januari 2018 / 19:20

  Wat een ontzettend gave actie! Als ik de kaartjes zou winnen voor 16-2, dan zou ik gaan met mijn dochter Quinty. Sinds haar 8ste danst ze verschillende stijlen. Een voorstelling van Isabelle Beernaert bezoeken staat hoog op haar verlanglijstje! Dus hoe gaaf zou het zijn om hiervoor kaartjes te winnen!!! #fingerscrossed??

  • Avatar for Hailey 11 januari 2018 / 15:31

   Wat leuk om te horen m, Monique! Ik zet je erbij!

 11. Avatar for Bart Keijzer
  Bart Keijzer
  12 januari 2018 / 16:58

  Ik teken en schilder regelmatig danseressen. Ik wil graag één van hun kunnen trakteren op deze bijzondere voorstelling

 12. Avatar for Janine
  Janine
  4 februari 2018 / 19:04

  Ik wil graag naar de voorstelling in Rotterdam!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.