Follow my blog with Bloglovin

Samenwerken Hailey

Hailey 12 - Samenwerken Hailey

Leuk dat je met mij wilt samenwerken! Hieronder lees je de mogelijkheden.

Blog post, Instagram post

Op HaileyNoa.com en mijn Instagram heb ik plek voor samenwerkingen met merken. Als jij een eerlijk en duurzaam merk hebt dat bijdraagt aan een bewuster leven, dan kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen! Dit kan in de vorm van een advertorial, review en/of winactie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Mail dan naar info @ byhailey.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

1-op-1 Coaching by Hailey

Als je geinteresseerd ben ik om 1-op-1 met mij te werken dan kan dat via mijn 3-delig coachings intensive programma. Dit programma is zeer geschikt als jij al een tijdje het gevoel hebt dat je vast zit in je leven en patroneren. Je hebt het gevoel dat je hierdoor niet je volle potentie waar maakt en eigenlijk ben je gewoon niet zo gelukkig. Zo hoeft het leven niet te zijn en ik help je hier graag mee!

In mijn 3-delig coaching intensive programma gaan wij samen ontdekken waarvoor jij bestemd bent. Wat is jouw soul purpose? Waar gaat jouw hart écht sneller van kloppen? Waardoor ga jij je iedere dag geweldig voelen? Wat gaat ervoor zorgen dat jij je potentie waar gaat maken? Wij gaan dit samen ontdekken tijdens mijn 3-delig coaching intensive programma!

Wil je meer informatie over hoe wij samen jouw droomleven waar gaan maken? Bekijk dat deze pagina of boek direct hieronder een gratis kennismakingssessie van 30 minuten waarin we samen bekijken waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om vooruit te komen. Klik op de onderstaande link om je plekje te reserveren. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Je mag me ook altijd eerst even mailen: info @ byhailey.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Alle coachingssessies vinden plaats via Zoom dus je hoeft er je huis niet voor uit!

 

Lezingen

Heel graag deel ik mijn passie: bewust & duurzaam leven. Ik vertel graag over mijn weg naar een duurzaam & bewuste levensstijl als gevolg van een burn-out en PTSS. Daarnaast kan ik tips en advies geven over hoe duurzaam en bewust leven het verschil kan maken in de levens van de luisteraars.

Aan mij heb je een enthousiaste en bevlogen spreker. Mijn lezingen zijn positieve, laagdrempelig, en je gaat met een goede dosis inspiratie en handige to-do’s weer naar huis.

Desgewenst kan ik een op maat gemaakte lezing verzorgen over specifieke thema’s zoals fair fashion, veganisme, duurzame levensstijl, mindfulness, meditatie & yoga en persoonlijke ontwikkeling.

Voor aanvragen en meer informatie kun je mailen naar info @ byhailey.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Mail Hailey:

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht