Follow my blog with Bloglovin

Samenwerken met ByHailey.nl

Hailey 12 - Samenwerken met ByHailey.nl

Leuk dat je met mij wilt samenwerken! Hieronder lees je de mogelijkheden.

Blog post, Instagram post

Op ByHailey.nl en mijn Instagram pagina heb ik (beperkt) plek voor samenwerkingen met merken. Als jij een eerlijk en duurzaam merk hebt dat bijdraagt aan een bewuster leven, dan kunnen we misschien iets voor elkaar betekenen! Dit kan in de vorm van een advertorial, review en/of winactie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Mail dan naar info @ byhailey.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Lezingen

Heel graag deel ik mijn passie: bewust & duurzaam leven. Ik vertel graag over mijn weg naar een duurzaam & bewuste levensstijl als gevolg van een burn-out en PTSS. Daarnaast kan ik tips en advies geven over hoe duurzaam en bewust leven het verschil kan maken in de levens van de luisteraars.

Nodig je mij liever uit om te spreken over het ontdekken van je Soul Purpose en persoonlijke ontwikkeling? Dat kan! Door mijn werk als Soul Purpose Coach kan ik hier ook het nodige over vertellen.

Aan mij heb je een enthousiaste en bevlogen spreker. Mijn lezingen zijn positieve, laagdrempelig en je gaat met een goede dosis inspiratie en handige to-do’s weer naar huis.

Desgewenst kan ik een op maat gemaakte lezing verzorgen over specifieke thema’s zoals fair fashion, veganisme, duurzame levensstijl, mindfulness, meditatie & yoga en persoonlijke ontwikkeling.

Voor aanvragen en meer informatie kun je mailen naar info @ byhailey.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

1-op-1 Coaching door Hailey

Naast mijn blog werk ik als Soul Purpose Coach. Ik help in deze rol millennial vrouwen ontdekken wat hun Soul Purpose is en hoe ze daarvan hun carriére kunnen maken.

Mocht jij het gevoel hebben vast te zitten in je leven en werk? Bekijk dan op mijn coach website wat ik voor jou kan betekeken: www.HaileyNoa.com. Ik bied verschillende opties aan om met mij samen te werken. Neem dus gerust een kijkje.

Mail Hailey:

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht