Boeklancering: Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld

Boeklancering: Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld

ontdekkingsreis naar een duurzame wereld

Een tijdje geleden zag ik op Instagram een post voorbijkomen over een nieuw boek dat uit zou komen. De titel van dit boek trok meteen mijn aandacht: “Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld”. Dat klonk wel als een boek dat in mijn straatje past. De schrijfster van het boek, Annouk Post, volgde ik al op Instagram dus ik nam mij voor om de publicatie van dit boek in de gaten te houden. Tot mijn grote vreugde ontving ik een paar weken later een uitnodiging in mijn inbox voor de lancering van dit boek! Daar wilde ik wel naar toe! Afgelopen vrijdag was de boeklancering en ik was erbij!

Over Annouk Post

Annouk Post is expert op het gebied van duurzame mode en design. Zij zet zich in voor de promotie van duurzame mode, merken en ontwerpers. Verder laat ze aan de wereld zien hoe innovatief en verrassend de ontwikkelingen op dit gebied zijn. Annouk heeft een ruime ervaring in de mode en al haar ervaringen komen samen in haar boek “Ontdekkingsreis naar een duurzame wereld”.

Bewustwordingsreis naar ‘nieuwe luxe’

De ontdekkingsreis naar een duurzame wereld

Het verhaal van Annouk leest als een bewustwordingsreis. Onderweg introduceert ze de mensen die haar inspireerden, haar grote voorbeelden uit de mode, design, kunst, voeding en wetenschap. Dit zijn allen mensen die laten zien dat zijn duurzaamheid en luxe samen kunnen gaan. De “nieuwe luxe” noemt Annouk dit.

Het boek spoort aan om onze lifestyle, voeding, kleding en communicatie in het daglicht van de nieuwe luxe te zetten, waar duurzaamheid hand in hand gaat met mooie en toekomstbestendige ontwerpen.

De lancering

Afgelopen vrijdag 14 oktober 2016 vond de boeklancering plaats in de eerlijke concept Store Charly + Mary. Voordat het boek officieel werd gelanceerd, vertelde Annouk het publiek meer over het ontstaan ervan.

Zo vertelde Annouk dat het haar missie is om mensen te inspireren bewuste keuzes te maken. Ze gelooft dat als we allemaal zouden leven vanuit ons hart de wereld er zo veel mooier uit zou zien. Want geluk en duurzame ontwikkeling zijn in haar ogen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een duurzame toekomst draait om het streven naar de beste versie van jezelf en naar de beste versie van de wereld. Prachtige woorden waar ik mij zeker mee verbonden voel.

Na deze prachtige woorden nam actrice Sanne Vogel de eerste exemplaar van het boek in ontvangst en daarmee werd de lancering van Annouk’s boek officieel.

Benieuwd?

Ik heb inmiddels een kopie van het boek weten te bemachtigen en ben benieuwd naar alle verhalen van Annouk.

Het boek is nu al te koop in de Charlie + Mary concept store in Amsterdam en op www.charliemary.com. Vanaf 7 november 2016 is het boek te koop in de boekwinkel, op www.bol.com en op www.artezpress.artez.nl. ArtEZ Press is de uitgever van het bijzonder vormgegeven designboek.

 

Volg:

1 Reactie

  1. Avatar for Suzanne
    Suzanne
    18 oktober 2016 / 13:21

    Ik ben heel benieuwd naar het boek. Ik ga het eens opzoeken en op mijn lijstje zetten 🙂 Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *