Follow my blog with Bloglovin

Hotspot: Beter & Leuk Amsterdam

vegan rainbow salad

IMG 8353 - Hotspot: Beter & Leuk Amsterdam

In Amsterdam Oost zit een restaurantje dat mijn hart heeft gestolen: Beter & Leuk! Ik ontdekte Beter & Leuk (inmiddels alweer een tijdje geleden) per toeval. Ik was mijn fietsroute naar Amsterdam Oost aan het bekijken op Google Maps. Ineens viel mij de naam “Beter & Leuk”op. Aangezien ik wel in ben voor dingen die beter en leuk zijn, ging ik aan het Googlen. Al snel ontdekte ik dat Beter & Leuk een healthy concept lunchroom is met heerlijk eten. Daar moest ik dus naar toe en zo geschiedde! Beter & Leuk zit sindsdien in mijn hart gesloten. Voor de mensen die deze topper nog niet kennen, hierbij een review!

Beter & Leuk lunchroom

IMG 8372 1024x624 - Hotspot: Beter & Leuk AmsterdamBeter & Leuk is een mix van een lunchroom, conceptstore en workshoplocatie in één. Laten we beginnen met de lunchroom. In eerste plaats kun je bij Beter & Leuk heel erg goed eten. Op de kaart vind je vegan, vegetarische en glutenvrije opties. Vlees staat niet bij hen op de kaart.

Alle gerechten die je op de kaart vindt, zijn gezond en verantwoord. De gerechten worden zoveel mogelijk van begin tot eind in de keuken van Beter & Leuk gemaakt. Ook de taartjes, dus! Verder werken ze zoveel mogelijk met bio-, seizoens- en lokale producten.

Het water loopt mij in de mond als ik de kaart bekijk! Vegan scones, Koreaanse rijstbowls, pannenkoeken, soepjes. Ik lust het eigenlijk allemaal wel! Naast heerlijke lunchgerechten, kun je bij Beter & Leuk ook terecht voor zoetigheid zoals vegan brownies en chocolade balletjes! Zo lekker allemaal! Ook kun je bij Beter & Leuk terecht voor een high-tea. Dit staat nog op mijn wishlist. Dan hoef ik namelijk niet meer te kiezen, maar kan ik gewoon alles eten!

Beter & Leuk: conceptstore
Beter Leuk Amsterdam - Hotspot: Beter & Leuk Amsterdam

Behalve voor heerlijk eten, kun je bij Beter & Leuk ook winkelen. Zo kun je er terecht voor kleding en sieraden van lokale kunstenaars en designers. Daarnaast worden er ook dingen zoals boeken en meubels verkocht. Het interieur van Beter & Leuk bestaat trouwens uit vintage en geupcycelde stukken! Daardoor ziet de lunchroom er heel uniek uit! 

Beter & Leuk: workshops

Beter leuk 2 - Hotspot: Beter & Leuk Amsterdam

Mocht je op zoek zijn naar inspiratie, dan kun je ook bij Beter & Leuk terecht. Zij willen hun bezoekers namelijk inspireren om een gezonde leefstijl na te streven. Om je een eindje op weg te helpen organiseren zij regelmatig verschillende workshops zoals yoga en kookworkshops!

Ga dat zien! 

Bij Beter & Leuk kun je ontbijten en lunchen. ’s Avonds kun je gebruik maken van de Take Away optie of kun je je eten laten brengen via Deliveroo of Foodora.

Lunchroom

1e Oosterparkstraat 91Amsterdam

Maandag – Vrijdag 8.30 – 17.00

Zaterdag – Zondag 9.30 – 17.00

Take Away

Maandag – Zondag 16.30 – 20.30

Meer informatie vind je op de website!

Ben jij al eens bij Beter & Leuk geweest?

Volg:

4 Reacties

 1. Avatar for Malou | Blonde Blossom 16 maart 2017 / 08:32

  Wat een leuk plekje zeg! De kaart klinkt heel erg veelzijdig en superleuk dat het ook gelijk een conceptstore is. Dit komt op mijn to visit list! Malou x

  • Avatar for Hailey 23 maart 2017 / 20:28

   Ja! Het is echt een hele leuke plek, dus als je een keer tijd hebt om langs te gaan, zeker doen! <3

 2. Avatar for Lisa 19 maart 2017 / 15:18

  Het is redelijk dichtbij mijn huis, dus ik ga hier zeker wel eens heen om te lunchen, ze hebben zulke lekkere dingen! En VEGAN SCONES! 😀 Heb me trouwens ook wel eens ingeschreven bij een workshop daar, maar die ging toen niet door omdat er niet genoeg inschrijvingen waren, dus dat was een beetje jammer …

  • Avatar for Hailey 23 maart 2017 / 20:29

   Jaaaa! Vegan scones! Zo briljant! Wat jammer dat die workshop niet door ging! Ze hebben namelijk heel veel leuke workshops! <3 Hopelijk kan je er snel een andere keer naar toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *