Follow my blog with Bloglovin

Review: Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Anastaic 5 - Review: Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Als kind was ik een grote fan van de Spice Girls. Mijn kamer hing helemaal vol met Spice Girls posters en ik wilde niets liever dan zijn zoals zij. Daarom liep ik op Spice Girls schoenen en ik droeg dezelfde kleding als zij. Opeen dag besloot ik zelfs om mijn wenkbrauwen te epileren zodat ik meer op Mel B zou lijken…

Hoewel dit een mislukte poging was, heb ik het altijd belangrijk gevonden om mooi gevormde wenkbrauwen te hebben. Onlangs stuitte ik de Brow Powder Duo van Anastasia Beverly Hills. Ik heb deze wenkbrauwpoeder gekocht en voor je uitgeprobeerd!

Twee kleuren

 

Anastacia 6 - Review: Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Zoals je op de foto kunt zien, bevat het doosje een poeder met twee verschillende kleuren: een donkere en een lichtere kleur. Ik koos voor de kleur “medium brown” en mijn doosje bevat daarom de kleur medium brown en medium ash. Je kunt er voor kiezen om de kleuren apart te gebruiken, om zo een bepaald effect te creëren, maar  je kan de kleuren ook mixen. Het heeft mijn voorkeur om de kleuren te mixen, omdat je zo een duidelijk gedefinieerde wenkbrauw krijgt die ook natuurlijk oogt.

Goede opvulling

 

Ik ben heel erg tevreden over de werking van de wenkbrauwpoeder. Zoals je op de foto kan zien heb ik al kale plekken in mijn wenkbrauwen. Door de wenkbrauwpoeder zie je hier helemaal niets meer van. Alle kale plekken worden goed opgevuld, waardoor het lijkt alsof ik volle, gelijkmatige wenkbrauwen heb.

Anastasia 1 - Review: Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Mijn wenkbrauwen zonder de Brow Powder

 

Anastacia 2 - Review: Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

Mijn wenkbrauwen met de Brow Powder.

De poeder hecht goed aan de haren en vlekt niet op de huid. Dat vind ik erg belangrijk, omdat zo het natuurlijke effect wordt vergroot. Verder vlekt de poeder ook niet als je aan je wenkbrauwen zit. Ik heb het uitgetest door flink over mijn wenkbrauwen te wrijven. De poeder geeft niet af op mijn vingers en mijn wenkbrauwen zien er nog net zo goed en vol uit als daarvoor!

Ook tijdens het sporten blijft de poeder goed zitten. Alleen na het fietsen door een flinke regenbui is het effect van de poeder wel beduidend minder. Maar na te hebben gefietst door een flinke regenbui ziet niets er meer zo goed uit, dus ik vind dat niet zo erg! Het enige wat minder is aan de Brow Powder Duo is dat het parabenen bevat. Daardoor is het dus helaas geen natuurlijk make-up product.

Conclusie

 

Ik ben in ieder geval erg tevreden met mijn wenkbrauwpoeder van Anastasia Beverly Hills en ben erg benieuwd naar hun andere producten. Je kunt de wenkbrauwpoeder kopen bij Douglas en kost € 29,95.

Kende jij Anastasia Beverly Hills al?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *