Follow my blog with Bloglovin

5 feel good series die je gezien moet hebben!

5 netflix series die je gezien moet hebben

Als je mij een beetje zou kennen, dan zou je weten dat ik echt verslaafd ben aan televisieseries kijken. Ik vind niets fijner dan met mijn konijnen op de bank ploffen en samen lekker series binge watchen. Daar kan ik werkelijk geen genoeg van krijgen! Ik volg verschillende soorten series van drama tot science fiction (nou ja, soort van), maar het blijst word ik toch wel van komedie series. Of van series die te maken hebben met sprookjes… Mocht jij nou op zoek zijn naar een nieuwe serie om deze regenachtige dagen mee door te komen? Zoek niet meer verder! Ik deel mijn vijf favoriete feel good series van het moment met je!

1.     The Goldbergs

Dit is zo een ontzettend leuke serie!. Het speelt zich af in de jaren ’80 en de 11 jarige Adam Goldberg is de hoofdpersoon. Adam is een beetje een nerderig jongetje dat ontzettend houdt van video’s maken. Hij heeft een eigen camera en daarmee filmt hij alle avonturen die hij met zijn broer Barry,  zus Erica, moeder Beverly en vader Murray meemaakt.

Wat deze serie net iets leuker maakt is, dat de afleveringen zijn gebaseerd op gebeurtenissen die de regisseur van de serie, Adam Goldberg, zelf heeft meegemaakt. Aan het einde van de aflevering zie je vaak de echte videobeelden waar die aflevering op was gebaseerd. Echt super grappig om te terug te zien! Bovendien is het ook leuk om de gadgets en trends uit de jaren ’80  voorbij te zien komen! Deze serie is terug te vinden op Netflix.

Feel good series - 5 feel good series die je gezien moet hebben!

2.    Once upon a time

Vanaf het allereerste moment ben ik he-le-maal verliefd op deze serie. De serie speelt zich voornamelijk af in het mysterieuze stadje “Storybrook” in de Amerikaanse staat Maine. Hier wonen allerlei sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje, de boze koningin en de zeven dwergen. Door een vloek zijn alle sprookjesfiguren in de gewone wereld beland en kunnen zijn niet meer hun “happy ever after” krijgen. Gelukkig is er een “gewoon” mens, Emma die hier verandering in kan brengen.

Het klinkt misschien wat vaag, maar ik raad je echt aan om deze serie een kans te geven. Helmaal als je van sprookjes houdt. Het is echt fantastisch! Once upon a time staat op Netflix.

Feel good serie 3 - 5 feel good series die je gezien moet hebben!

3.     Unbreakable Kimmy Schmidt

De 29-jarige Kimmy Schmidt wordt gered uit een bunker waar zij 15 jaar opgesloten heeft gezeten met de leider van een Doomsday Cult en nog drie andere vrouwen. De opkomst van het internet en de mobiele telefoon heeft Kimmy gemist, dus na zo veel jaar de gewone wereld weer instappen is soms een uitdaging voor haar. Kimmy is gelukkig heel optimistisch en blij. Ze start haar nieuwe leven in New York en heeft al snel een groepje komische en bijzondere mensen om zich heen verzameld, wat tot veel grappige momenten leidt! Kimmy kan je vinden op Netflix.

Feel good serie 4 - 5 feel good series die je gezien moet hebben!

4.     The Middle

Ah… dit is zo een fijne serie! The Middle speelt zich af in Indiana en gaat over het gezin “the Hecks”. De Hecks zijn een komisch ongeregeld zooitje. De oudste zoon Zach is een football speler, de middelste dochter Sue is een ontzettend blij ei die constant auditie doet voor allerlei “clubs”, maar nooit wordt aangenomen en de jongste zoon Brik is een bijzonder jongetje die alleen van zijn boeken houdt en tegen zichzelf fluistert. Dit stelletje ongeregeld beleven samen met hun hun chaotische moeder Frankie en hun nonchalante vader Mike allerlei must see momenten! Helaas staat The Middle niet op Netflix, maar als je googelt, dan vind je het wel!

Feel good serie 5 - 5 feel good series die je gezien moet hebben!

5.     Friends

Nu denk je misschien “huh, dat is toch heel oud”? Ja, dat klopt. Toch noem ik Friends in dit lijstje en wel om twee reden:

  • ik sprak laatst iemand die nog nooit Friends had gezien! Dat kan eigenlijk echt niet! Deze serie is té leuk om niet gezien te hebben. Dus als je Friends nog nooit hebt gezien, haast je en ga het bekijken! Bovendien kan je dan eindelijk meepraten wanneer iemand een zin beginnen met “ken je die aflevering van Friends waar…”.
  • deze serie is zo leuk. Het verveelt echt nooit. Als je de afleveringen al een tijdje niet meer hebt gezien, dan is het zo leuk om alles weer opnieuw te kijken! Ik heb er een traditie van gemaakt om iedere zomer tijdens de komkommertijd alle afleveringen opnieuw te bekijken. Het blijft leuk en ik plas keer op keer nog in mijn broek van het lachen!

O ja, voor de mensen die niet weten waar Friends over gaat. Het gaat dus over een groepje vrienden. Maar het is leuk. Echt waar!Feel good serie 7 - 5 feel good series die je gezien moet hebben!

Welke tv-series kijk jij graag? Let me know!

Pin voor Later - 5 feel good series die je gezien moet hebben!

5x feel good series - 5 feel good series die je gezien moet hebben!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *