Follow my blog with Bloglovin

5 x Mijn favoriete groene blogs

5 favoriete groene blogs

6 - 5 x Mijn favoriete groene blogs

Het zal je vast niet verbazen als ik je zeg dat ik heel graags blogs lees. Er zijn zoveel getalenteerde en vooral ook inspirerende bloggers, die het internet verrijken met hun gedachtespinsels en fotografie. Love it! Je kunt het zo gek niet verzinnen, of er is wel iemand te vinden die erover blogt. Het allerliefst lees ik toch wel groene blogs. Daarom deel ik vandaag vijf van mijn favoriete groene blogs met je!

Ik ben Iris niet

1 - 5 x Mijn favoriete groene blogs

De groene lifestyle blog is van Iris genaamd ikbenirisniet is één van mijn favorieten. Zij deelt wekelijks heerlijke recepten, te coole updates over haar hond Ollie en groene lifestyle tips en tricks. Haar schrijfstijl vind ik fantastisch. Vol humor en scherpe opmerkingen. Ik hoop dat ik op een dag net zo cool ben als Iris!

Lisa Goes Vegan

2 - 5 x Mijn favoriete groene blogs

Vooral toen ik net vegan werd heb ik zo ongeveer alle artikelen op de website van Lisa, van Lisa Goes Vegan, verslonden. Lisa laat op zo’n gave en toegankelijke manier zien dat een vegan lifestyle te gek is! Behalve dat ze tips en verhalen deelt over hoe je dat nu doet, vegan leven, deelt ze ook te gekke vegan hotposts (zoals deze lijst met Amsterdamse vegan friendly restaurants) en recepten. Lisa heeft ook een eigen kookboek met heel veel lekkers!

De Groene Meisjes

5 - 5 x Mijn favoriete groene blogs

Een blog is waar ik veel bewondering voor heb, is de blog van De Groene Meisjes. De Groene Meisjes is denk ik wel de bekendste groene blog van Nederland. Ik vind het fantastisch dat Merel de groene en vegan lifestyle bekend heeft gemaakt bij zo’n groot publiek. Merel deelt te gekke vegan recepten die allen heerlijk zijn en super easy om te maken. Daarnaast geeft Merel ook tips over duurzaam en groen leven en groene hotspots. Deze is zeker een aanrader als je meer wilt weten over de duurzame lifestyl!

Naoki

4 - 5 x Mijn favoriete groene blogs

De allereerste blog waar ik ooit fan van werd is die van Sophie van blog Naoki. Sophie heeft een fantastische lijst opgesteld met een overzicht van proefdiervrije cosmetica. Behalve dat je hier een overzicht vindt van de merken die proefdiervrij zijn, kun je ook heel makkelijk zien of een merk vegan of vegetarisch is. Deze lijst pak ik er altijd bij als ik nieuwe cosmetica koop.

Behalve over proefdiervrije cosmetica schrijft Sophie ook over duurzaam en diervriendelijk leven en schrijft ze veel inspirerende artikelen over mindful leven. Ik heb diep respect voor al het werk dat Sophie stopt in haar blog en in het informeren van haar lezers.

Squatcilla

3 - 5 x Mijn favoriete groene blogs

Cilla van blog Squatcilla is echt té gek! Sowieso houd ik enorm van de schrijfstijl van Cilla. Lekker direct met enorm veel humor! Cilla is een heerlijk stoere en krachtige chick, die veel aan crossfit doet. Cilla schrijft over veganisme en de gezonde levensstijl. Cilla deelt veel tips en tricks over veganistische sportvoeding. Als yogadocent en paaldanser kan ik dan ook héél véél van haar leren als het gaat om gezonde en effectieve sportvoeding! Daarnaast kun je bij Cilla ook terecht voor heerlijke vegan recepten en vegan hotspots!

Er zijn er nog veel meer (groene) blogs waar ik graag een kijkje neem, maar die bewaar ik voor een volgende keer!

Wat is jouw favoriete (groene) blog?

Volg:

4 Reacties

 1. Avatar for Iris 20 juli 2017 / 13:35

  Hahaha ik zit met zo’n big smile achter de computer nu. Superbedankt voor de vermelding, ik voel me vereerd om tussen deze leuke bloggers op jouw net zo inspirerende blog te staan!

 2. Avatar for Sara | MevrouwMiauw 20 juli 2017 / 20:20

  Ik vind al deze bloggers ook zó fijn en inspirerend. Ik kan me dus helemaal vinden in jouw leuke lijstje dus.

 3. Avatar for Resaarcle 22 juli 2017 / 00:27

  Die laatste kende ik nog niet, bedankt voor de tip! Ik ga heel graag lezen bij akwardduckling.nl, mavieenvert.be, greenwayoflife.blogspot.com en geertruurzaam.be.

 4. Avatar for Marieke 24 juli 2017 / 15:02

  Ik volg deze bloggers ook allemaal erg graag, ik ben het helemaal met je lijstje eens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *