Follow my blog with Bloglovin

2016: een vooruitblik

Vooruitblik 2016

Vooruitblik 2016 - 2016: een vooruitblik

De laatste dag van 2015 is aangebroken. Een moment waarop velen terugblikken naar het afgelopen jaar en de balans opmaken. Ik heb besloten om niet terug te blikken op 2015, maar om juist vooruit te kijken naar 2016. Ik heb namelijk zo veel plannen voor 2016, dat ik haast niet kan wachten tot het nieuwe jaar is aangebroken!

Benieuwd

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik ontzettend benieuwd ben naar 2016. Het is lang geleden dat ik zo nieuwsgierig ben geweest naar de toekomst. De toekomst zie ik als een soort onbeschilderd canvas en ik heb net nieuwe kwasten en verf gekregen en ik kan mijn canvas nu gaan beschilderen.

Wat ga ik dan op mijn canvas schilderen? Ik wil dat niet allemaal helemaal uitdenken, want ik wil ook maar gewoon gaan ontdekken wat er op mijn pad komt en waar dat pad mij naar toe leidt. Tegelijkertijd ben ik niet het typepersoon dat goed zonder plan kan leven, dus een paar dingen zijn al wel ingepland.

wanneer niets zeker is is alles mogelijk - 2016: een vooruitblik

To do in 2016
  1. In ieder geval blijf ik ook 2016 volop bezig met Palace of Bliss. Daar heb ik ontzettend veel zin in! Het geeft mij zo ontzettend veel energie en inspiratie om bezig te zijn met mijn blog. Ik heb al allerlei leuke ideeën die ik ga uitwerken in 2016. Mijn eerste samenwerkingen beginnen al vorm te krijgen en dat is al boven verwachting snel, dus ik ben benieuwd wat er allemaal nog meer zal volgen.
  2. In 2016 ga ik mijn yogaopleiding afronden en word ik een gediplomeerde yogi! Ik geef al op een fijne plek yoga, maar ik hoop in 2016 dat op meer plekken te kunnen doen!
  3. Dat brengt mij ook gelijk op een andere passie van mij, namelijk paaldansen. Mijn doel is om (nog) beter te worden in paaldansen in 2016. Het is mijn grote droom om (vaker) als paaldanseres op te kunnen treden. Wie weet lukt het mij om in 2016 daar vorm aan te gaan geven!
  4. Ik zit vol met passies, haha! Zingen mag dan ook niet worden vergeten. Deze hobby staat al een tijdje in de ijskast. In 2016 ga ik die ontdooien!
  5. Als je mij beter zou kennen, dan zou je weten dat ik dol ben op workshops volgen. Deze workshops mogen heel divers zijn, denk aan breien, acteren, surfen of schilderen. Als er maar afwisseling in zit! Volledig tegen mijn natuur heb ik in het afgelopen jaar nauwelijks workshops gevolgd. Dus daar ga ik in 2016 verandering in brengen.
  6. Stiekem heb ik het verlangen om te reizen. Lang te reizen. Ver te reizen. Hoe en wat weet ik nog niet. Maar in 2016 wil ik hier over gaan nadenken en een plan maken.
  7. En dat ik op zoek moet naar baan in 2016, dat weet je nu waarschijnlijk wel. Dus daar ga ik hard mee aan de slag. Wie weet wat er allemaal op mijn pad komt. Ik ben benieuwd!

Genoeg te doen dus in 2016!

#zinin

Dat 2016 er bijna is, voelt alsof ik morgen op vakantie ga en ik vakantiekriebels heb. Dat gevoel in je buik dat je weet dat je leuke en nieuwe dingen gaat doen en je haast niet kan slapen van nieuwsgierigheid naar hoe het zal zijn! Een heerlijk gevoel is dat!

Dus 2016, ik heb er #zinin en ik ben er klaar voor! En jou wens ik een hele fijne jaarwisseling en dat je net zo veel #zinin 2016 mag hebben als ik! Tot in het nieuwe jaar!

Weet jij ook al wat jij allemaal gaat doen in 2016? Laat het mij weten! #vindikleuk

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *